Urban Decay All Nighter Concealer

Urban Decay All Nighter Concealer

Be prepared, de komende weken zullen er veel recensies online komen van make-upproducten van Urban Decay. Totaal onverwachts heb ik vorige week een gi-gantisch leuke doos ontvangen met allerlei make-upjes van dit merk. Nu ik dan eindelijk ben bijgekomen van de shock kan ik beginnen met het testen van de producten. Als eerste probeerde ik de Urban Decay All Nighter concealer.

Urban Decay over de All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer:

All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer levert een ultra matte dekking die dag en nacht blijft zitten. Geschikt om elk schoonheidsfoutje te camoufleren met een mooie matte finish. Onze ultra gepigmenteerde formule controleert glans en maskeert imperfecties tot wel 24 uur. 

Wat ik vooral belangrijk vind bij concealers, is de dekking. In de ultieme situatie moet het alles kunnen camoufleren. Urban Decay belooft dat deze concealer alle schoonheidsfoutjes weg kan werken met een mooie finish, een matte. Helaas, want mijn voorkeur gaat uit naar concealers die niet mat opdrogen. Dit omdat matte concealers vaak snel in de huid trekken waardoor je gehaast het product moet inblenden. Naast dat ben ik ontzettend benieuwd geworden naar wat het product te bieden heeft!

Urban Decay All Nighter Concealer – €25,50

Laten we een minuut stilte nemen voor de verpakking, WAUW! In loveeee! Wat een prachtige verpakking voor een concealer, zoiets ben ik niet gewend. Het maakt het product meteen een stuk specialer. De concealer kun je aanbrengen met een sponsapplicator, wat altijd mijn voorkeur heeft.

 

De kleur die ik gekozen heb is Light Warm, dit is de lichtste kleur met een warme ondertoon. Het viel me al snel op dat de concealer nog aardig geel is, daardoor was ik al erg sceptisch of het wel de juiste match zou zijn voor mij. Bij het maken van de swatches was al meteen te merken dat deze concealer erg snel opdroogt. Je moet het product dus snel inblenden als je wilt dat dat nog enigszins makkelijk gaat.

 Wenkbrauwen + foundation
Urban Decay All Nighter Concealer
Urban Decay All Nighter Concealer ingeblend
Volledige look

Éen ding is zeker, je kan niet eerst alle onzuiverheden aanstippen om het daarna in te blenden. Nadat je je eerste pukkel gecamoufleerd hebt is de concealer al opgedroogd en is het onmogelijk om de rest uit te blenden. Voor de rest dekt deze concealer per-fect, wauw! Misschien is ‘ie iets te donker maar zo rampzalig ziet het er ook weer niet uit. Helaas is mijn huid nu té droog door de antibiotica die ik gebruik, anders was het een perfecte match geweest met mijn huid!

Yaaas! Precies wat ik ervan verwacht had! Een perfect dekkende, matte concealer die ook nog eens een hele avond op mijn gezicht blijft zitten. Voor de mensen met een droge huid is deze concealer geen goede keuze om aan te schaffen, daarvoor is ‘ie echt te droog. Met een heel klein beetje product kun je al zoveel bedekken, it’s insaneee! Wel kan het product gedurende de dag in je lijntjes trekken maar overall ben ik meer dan tevreden!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 26 april 2018 / 11:45

  Heel erg mooie productfoto’s! Ik ben zooo verliefd op deze verpakking.

 2. 25 april 2018 / 19:13

  Klinkt super goed! En hey, wat heb je onwijs mooie foto’s gemaakt 🙂

 3. 25 april 2018 / 08:17

  Ben heel benieuwd naar deze concealer! De verpakking ziet er zo gaaf uit. Fijne review!

 4. 24 april 2018 / 20:23

  oh hij ziet er al zo speciaal uit, fijne review heb je gemaakt!

 5. 24 april 2018 / 09:39

  ik vind dat de concealer met de gehele look je gewoon echt goed staat, je ziet weinig tot niks meer van de gele gloed!

 6. 24 april 2018 / 07:27

  Ben hier heel benieuwd naar! Ik heb zelf de foundation gekocht maar moet deze nog goed testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.