Justin Bieber komt terug?

Justin Bieber komt terug?

justin-bieber-purpose-2015-billbaord-650

Iedereen kent hem wel. Hij is niet terug van weggeweest, toch vindt ik dat hij een comeback heeft gemaakt. Vroeger was het ‘raar’ als je zijn muziek luisterde, nu is het ‘cool’ als je zijn muziek opzet. Ik ben ook weer fan van zijn muziek. Weet je al over wie ik het heb? Inderdaad, ik ga het vandaag hebben over de enige echte Justin Bieber.

Photoshoots-2009-Uknown-Photoshoot-justin-bieber-11958688-399-267

Oké, ik zeg eerlijk dat ik altijd al stiekem een fan ben geweest van Justin Bieber. Vroeger luisterde ik al naar zijn muziek maar in die tijd was het stom dat ik een fannetje van hem was (ik was toen 10). Ik heb wel door dat hij vroeger niet zulke muziek maakte zoals hij nu uitbrengt, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu leukere muziek vindt. Maar hé, als klein meisje vond je dat toen nog wel leuke muziek. Als er in die tijd aan mij gevraagd werd wat mijn lievelingsliedje was en ik zei dat het een liedje van hem was, dan kon ik wel reacties terug verwachten. Justin Bieber is homo? Hoezo luister je naar hem? Maar wat maakt het uit dat hij homo is, wat hij eigenlijk helemaal niet is. Ik vind het gewoon leuke muziek, en ja ik vond hem in die tijd ook wel een beetje knap. Maar wat boeit anderen dat?

jbdlm

Ik als 10 jarige vond dat natuurlijk best wel erg, muziek werd voor mij afgeschreven. Ik durfde er niet meer naar te luisteren, bang voor reacties. En ja, natuurlijk luisterde ik nog wel eens stiekem, maar het is natuurlijk niet acceptabel dat je niet de muziek mag of kan luisteren die je leuk vindt.

download (2)

Oke, ik luisterde dus een tijdje geen muziek meer van hem. Tot vandaag de dag. Ik zie nu steeds meer jongens die een liedje van hem opzetten. En dat terwijl hij vroeger de ‘homo’ was, en een lelijk kapsel had. Hij maakt blijkbaar steeds meer muziek die jongens ook leuk vinden, en ik moet eerlijk zeggen dat ik de nieuwe liedjes ook heel leuk vind.

beiber-story_647_100715052638

Vandaag de dag word Justin Bieber steeds meer gewaardeerd. Daar ben ik best wel blij mee, kan ik eindelijk weer zonder reacties naar zijn muziek luisteren, haha. Tegenwoordig heeft hij ook steeds meer liedjes die in de top 5 komen te staan en laatst heeft hij een nieuwe cd uitgebracht: ‘Purpose’. Ik luister de liedjes van dat album nu best wel vaak. Wordt ik weer en Belieber?

Wat vind jij van Justin Bieber?

Xoxo

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 13:18

  , you could be so much more pursuasive if you could supply more detail and reference. However, we have enjoyed your post, thank you for putting in the time!

 2. 12 september 2016 / 04:08

  Louis Vuitton outlet are found suitable – I aquired my best earliest match Four years gone and Louis Vuitton outlet will still be excellent . . . sturdiness needed to is just superior!

 3. 25 november 2015 / 14:37

  Stiekem hoop ik echt dat hij naar Nederland komt met zijn nieuwe album!!

 4. 25 november 2015 / 09:09

  Zo leuk om de verandering te zien bij Bieber! Ik was er vroeger ook al helemaal fan van maar nu vind ik z’n muziek nog beter en leuker geworden!

 5. 25 november 2015 / 07:11

  Ik zie hem wel groeien van een jochie naar een jong volwassen man. Ik had wel zijn oude album geluisterd vroeger, zijn nieuwe album ken ik niet. Volgens mij maakt het ook vaak een schandaal mee als beroemdheid.

 6. 25 november 2015 / 05:41

  Dat merkte ik ook al :-). hij wordt ook veel op de radio gedraaid.

 7. 24 november 2015 / 21:11

  Ik vond sommige liedjes van hem al wel leuk, maar toen was het inderdaad een beetje not-done (niet helemaal het juiste woord) om naar hem te luisteren.. Ik vind dat hij wel positieve vooruitgang boekt, ook in de manier waarop hij zich gedraagt. Ik heb zijn nieuwe album nog niet helemaal geluisterd maar wat ik er van gehoord heb vind ik erg goed, veel volwassener! 🙂

 8. 24 november 2015 / 18:57

  Heel toevallig, ik ben op dit moment net z’n nieuwe album aan het luisteren! Ik was vroeger echt enorm fan van hem, maar toen ik wat ouder werd groeide ik hier over heen. Ik blijf alleen z’n muziek toch leuk blijven vinden (oké, baby en one time kan ik echt niet meer aanhoren, maar zijn nieuwe liedjes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.