Bikini’s voor kleine borsten

Bikini’s voor kleine borsten

Bikini’s zoeken is voor mij echt killing. Zelf heb ik niet zulke hele grote boezems, waar ik niet perse súper onzeker over ben. Toch vind ik het uitkiezen van een goede bikini lastig. Ik heb altijd het gevoel dat de focus alleen daarop gericht wordt en dat dat dus juist geforceerd wordt. Gelukkig zijn er toch bikini’s die ervoor zorgen dat de focus niet op de voorgevel zit!

Leg de aandacht op iets anders

UntitledZorg ervoor dat de aandacht niet meer daar ligt, dat is eigenlijk waar het om draait. Koop bijvoorbeeld een heel apart broekje. Ook kun je een een topje aanschaffen met bijvoorbeeld ruches, ruffles, fringes of kant eraan. Zelf vind ik een gehaakte bikini heel erg tof!

 

Drukke print

Untitled

Hoe drukker de print, hoe beter! Dit zorgt ervoor dat er niet gelet wordt op de voorgevel maar op de bikini zelf. Doordat het zo druk is valt de voorgevel meteen al weer weg.

 

Triangel

Untitled

Een andere tip om ze iets groter te laten lijken is om een triangel bikini te kopen. Door deze bikini lijken ze optisch iets groter, vooral als je de cups een beetje opzij schuift.

 

Push-up

Untitled

Voor de mensen met minder boezems zijn de push-up bh’s al heel erg chill. Maar ze zijn er niet alleen in bh’s, maar ook in bikini’s. Koop gewoon een push-up topje. Dit zorgt ervoor dat ze net wat meer volume krijgen.

 

Heb jij al een bikini voor de zomer?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 27 mei 2017 / 10:41

  Ah die linkss onderin vind ik super nooi. Wat een handige tips

 2. 27 mei 2017 / 10:02

  Ruilen haha. Zou een moord doen voor kleine borsten dan weet ik namelijk precies wat ik direct ga doen. Nieuwe bikini’s en lingerie kopen <3

 3. 26 mei 2017 / 19:10

  Er zitten een paar leuke tussen! Ik vind de tips heel handig, leuk artikel 🙂

 4. 26 mei 2017 / 18:17

  Heb je ook tips voor betaalbare bikini’s voor grote borsten. Het is voor mij altijd huilen met de pet op en daardoor draag ik enkel badpakken… 🙁

 5. 26 mei 2017 / 16:27

  Op de foto’s zien die borsten er anders niet zo klein uit 😀

 6. 26 mei 2017 / 16:27

  Soms droom ik van kleine boobies.. Naar mijn idee zoveel makkelijker om te slagen voor een bikini. Ik ben altijd genoodzaakt om een mix/match bikini te kopen. Door grote boobs en klein lichaam ben ik uit verhouding. Hunkemoller, H&M en alle andere leuke winkels, daar hoef ik niet eens te kijken, gaat me toch niet passen. Onlangs otto uitgevonden, waar grote maten als mix/match gekocht kunnen worden. Maar ook hier weinig keus. Toch maar wat gehaald, want moet toch wat hebben.

  Je hebt wel echt super leuke setjes uitgekozen. Zeker een paar die ik graag zou willen kopen..

 7. 26 mei 2017 / 16:05

  Voor kleine borsten heb je echt veel keuze ik denk dat grote borsten een stuk lastiger is!

 8. 26 mei 2017 / 09:46

  Ik heb een tankini… Een bikini vind ik net iets te bloot.

 9. 26 mei 2017 / 08:03

  Vorige zomer was dit voor mij echt een grote struggle. Nu eigenlijk nog steeds maar ik ben laatst een hele leuke bikini tegengekomen die goed zit en die niet heel klein lijkt. Eerst had ik vaak bikini’s die hoger waren, zoals die eerste witte, maar die drukt het helemaal plat waardoor het lijkt alsof je echt helemaal niks hebt. Daarom heb ik er nu een gekocht met een beugel, vind ik veel mooier! Je hebt echt hele leuke bikini’s uitgezocht, misschien koop ik er dan toch maar nog een. 😉

 10. 26 mei 2017 / 06:36

  Vind grotere maten bikini’s juist zo lastig omdat mijn boobs echt per se SUPPORT nodig hebben. Dus dan valt er ook al veel af. Je hebt wel hele leuke setjes uitgekozen! 😀

 11. 26 mei 2017 / 06:19

  Wat een leuke bikini’s Elles en handige tips! 🙂
  Ik ben nog op zoek naar een nieuwe, zie zoveel leuks dus dat worden er vast meer dan èèn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.