Favorieten van dit moment

Favorieten van dit moment

Wanneer de maand afgelopen is schieten de favorieten van de maand als paddenstoelen uit de grond. Veel bloggers doen dit maandelijks. Ik ben niet zo’n een. In een maand ontdek ik echt niet zoveel nieuwe favorieten. Toch vind ik het wel altijd leuk om te lezen. Daarom deel ik dit keer geen favorieten van de maand maar favorieten van het moment.

DSC07842

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Met drie vriendinnen heb ik een pakket van vier van deze sponsjes gekocht. Dit kostte in totaal €20-, dus per persoon €5-,. Koopje! Ik hou van deze spons. Nadat ik dit ben gaan gebruiken, merkte ik pas dat ik altijd héle slechte, neppe blenders gebruikte. Deze wordt zó zacht nadat het water opgenomen heeft. Ook brengt het ge-wel-dig je foundation aan. Met de vorm kun je snel de grote oppervlaktes bedekken maar kom je ook gemakkelijk bij de lastigere plekjes.

0054723_maybelline-fit-me-foundation-classic-ivory-120

Maybelline Fit me foundation

Ik heb altijd matte foundations gedragen. Daar ben ik maar mee gestopt. Het zorgt er echt voor dat je droge plekjes héél goed ziet. Met een gemengde huid is dat dus niet zo chill. Op internet had ik gezien dat de Fit me foundation geliefd was. Ik werd wel benieuwd, kocht hem en ik snapte gelijk waarom. Het zit goed op het gezicht en past zich goed aan aan je huidtype. Echt een aanrader als je nog een goede foundation zoekt.

DSC08052

Chokers

Een aantal weken geleden liet ik al zien dat ik heel wat chokers gekocht had. Ik ben weer helemaal fan geworden van dat sieraad. Ik draag het nu bijna elke week. Love it! Een jaar geleden vond ik het nog best lastig om ze te dragen maar nu doe ik het maar al te graag.

Processed with VSCO with b5 preset

Mom fit jeans

In de shoplog en outfitpost liet ik hem al zien: mijn nieuwe mom fit jeans. Ik ben zo blij dat die in mijn stash zit. Wat een geweldige broek, echt waar. Staat overal erg mooi op en zit top!

DSC07910

W7 Clowcomotion

Mijn grootste favoriet uit deze lijst: de W7 Glowcomotion. Deze highlighter is een dupe van de Mary-Lou Manizer. Deze glow is ge-wel-dig! Zo mooi, echt het kopen waard!

 

Wat is jouw favoriet op dit moment?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Elles
  Auteur
  30 mei 2017 / 13:18

  Boozyshop!

 2. Elles
  Auteur
  30 mei 2017 / 13:17

  Van de Bershka!

 3. 30 mei 2017 / 13:07

  Dat sponsje vind ik ook super fijn, maar bij mij scheuren ze vrij snel… Waar heb je dat pakketje van 4 gekocht?

 4. 30 mei 2017 / 13:00

  Die choker op de foto is mooi zeg! Ik wil ook nog altijd een choker maar kom nooit eentje tegen die ik echt leuk vind. Ik ga je artikel eens bekijken die je erbij linkt 😀

 5. 29 mei 2017 / 19:33

  Die choker is heel erg leuk!

 6. 29 mei 2017 / 13:29

  Ahh de Real Techniques Miracle Complexion Sponge is ook echt een favoriet bij mij! En de mom jeans ziet er super leuk uit!

 7. 29 mei 2017 / 12:51

  Mooie favorietjes! And yess, love the jeans & choker! 😉

 8. 29 mei 2017 / 09:53

  Die mom jeans is echt geweldig meid!

 9. 29 mei 2017 / 08:09

  Ik herken het helemaal Elles, ik zou ook niet elke maand een nieuwe favorieten artikel kunnen maken! Ik vind het wel erg leuk om te lezen wat jouw favorieten zijn van dit moment. De Maybelline Fit me Foundation is inderdaad heel erg fijn, die heb ik zelf ook! Ik ben héél erg benieuwd naar de highlighter van W7 <3

 10. 29 mei 2017 / 07:58

  Je mom-jeans is erg leuk! Waar is hij van? En die highlighter van W7 schijnt inderdaad erg mooi te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.