Processed with VSCO with hb2 preset

Scooteren met de familie | Photo Diary

Afgelopen zaterdag hadden we weer eens een familieuitje. Het was een verassing voor mijn tante. Met z’n allen gingen we scooterrijden( naja ik niet want had geen rijbewijs) en ’s avonds uit eten. Degenen die op me op Snapchat hebben (@elles_mulder) hebben al een sneak peak kunnen zien maar in dit artikel laat ik wat meer foto’s zien van de gehele dag! Enjoy!

Met mijn familie gingen we dus scooters huren bij Actief Twente. Helaas mocht ik zelf niet rijden aangezien ik nog geen rijbewijs heb. Maar dat mocht de pret niet derven dus ik ging bij familieleden achterop de scooter, wat ook erg leuk was. We kregen een route van 35 kilometer aangewezen met verschillende tussenstops waar we zouden kunnen stoppen. Na vijftien kilometer gingen we op een terrasje zitten waar we wat gingen drinken en taart eten. Ik had gekozen voor een o-ver-heerlijke chocoladetaart met jus d’orange (wat een geweldige combinatie). Daarna gingen we verder met onze route. Na het scooterrijden gingen we met zijn allen uit eten bij eetcafé Eigenwijs in Beuningen. We konden kiezen uit een pastamenu wat ook heel lekker was.

 

Willen jullie vaker van zulke photo diary’s zien?

 

Liefs,

Elles

12 Comments

 • Reply Florentine 18 september 2017 at 21:23

  Wat een onwijs leuke dag hebben jullie gehad! Je maakt altijd van die mooie foto-overzichten, je hebt daar echt je eigen stijl in vind ik. Heel gaaf! X x
  Florentine onlangs geplaatst…Esprit all the way ❁

 • Reply Sarah 18 september 2017 at 18:55

  Wat onwijs leuk zeg zo’n scootertocht met de family. Enneehh…de chocolade taart, omg super veel trek in nu…

 • Reply Dion dekker 14 september 2017 at 12:38

  Ik wil graag dat je een artikel over je boyfriend doet.

 • Reply Emma 14 september 2017 at 06:44

  Wat tof zeg; ziet er erg leuk uit!
  Emma onlangs geplaatst…Eyebrow trends 2017, ridiculous or not?

 • Reply Joandi Loes Tholen 11 september 2017 at 21:36

  Wat leuk zo een familiedag zeg! Ik beken dat ik al 5 jaar mijn rijbewijs heb en nog nooit op een scooter gezeten. Ik vind het best eng! Maar het ziet er wel gezellig uit.

 • Reply mytraveljourney 11 september 2017 at 17:52

  Dit is echt een leuk fotoblog moet je zeker vaker gaan doen.

 • Reply Kayla 11 september 2017 at 16:24

  Dat ziet er super leuk uit! Leuke foto’s!
  Kayla onlangs geplaatst…Trend: Cut Crease

 • Reply Rosita 11 september 2017 at 15:56

  Wat gezellig! Mooie foto’s ook. Enne ik heb ook geen rijbewijs!

 • Reply Ting 11 september 2017 at 14:48

  Mooie foto’s!

 • Reply Sandra 11 september 2017 at 14:48

  Dat ziet er supergezellig uit. En wat een leuk idee om met z’n allen met scooters op pad te gaan. En ik zou ook achterop moeten hoor. 🙂
  En ja tegen meer photodiary’s!
  Sandra onlangs geplaatst…8x koken met de groentenbox van de Coop

 • Reply Fleur 11 september 2017 at 14:36

  Wat een leuk familie uitje om te doen! Mooie foto’s , leuk om zo mee te kijken

 • Reply Judith 11 september 2017 at 14:19

  wat leuk zo een familie dag op de scooter, de foto’s zien er erg gezellig uit.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge