Outfit of the day | Fishnet panty

Woehoee! Ein-de-lijk is d’r weer een outfitpost op 3lles.nl. Ik ging weer eens op pad met mijn camera en statief om wat foto’s te schieten van mijn outfit met de fishnet panty. Terwijl ik bezig was kwam ik erachter dat ik mijn camera op afstand kon besturen met mijn mobiel. MET. MIJN. MOBIEL! Guys, vanaf nu komen er dus vele betere foto’s online, en dus ook meer outfitposts want och: wat gaat het nu toch easy!

Broek – Only

Riem – Action (jazeker, de action)

Horloge – Lucardi (hier de review)

Shirt – Primark

Fishnet panty – moeders kledingkast

Boots – vanHaren

Na veel gebrainstormd te hebben, heb ik dan eindelijk een outfit bedacht met een fishnet panty, en ik vind het best wel vet. De trend zelf vind ik echt super tof maar ik ben altijd bang voor reacties van andere mensen. Mensen die niet weten dat dit in de mode is zullen het ook niet zo waarderen. Eigenlijk moet je dan denken: ‘Fuck it!’, maar dat kan ik nog niet echt. Ik probeer wel steeds meer m’n grenzen te verleggen. Eigenlijk wil ik het ook nog best graag boven mijn broek dragen, maar ik denk dat dat nog een beetje to much is. Dat bewaar ik nog wel voor de warmere dagen.

 

Willen jullie meer outfitposts zien op mijn blog?

 

Liefs,

Elles

7 Comments

 • Reply Marsha 11 april 2017 at 19:18

  Super leuke outfit heb je aan! Mooi figuur heb je ook!
  Marsha onlangs geplaatst…DIY | SPRING STYLE MOODBOARD

 • Reply jeapiebel 11 april 2017 at 11:25

  De hele outfit staat je echt goed. Super handig met telefoon fototoestel besturen. Ik had wel een kleine knop gehad waarmee mijn camera bestuurd kan worden, maar ik weet niet meer waar het ligt..haha

 • Reply DAscha 10 april 2017 at 19:25

  Wat zie je er mooi uit! Super toffe look!

  Love,
  Dascha
  DAscha onlangs geplaatst…Weekly Glimpse of Dash!

 • Reply Nienke 10 april 2017 at 14:43

  Waauw, beaauty. Wat een leuk artikel! Moet je zeker vaker doen. Prachtige outfit, staat je goed.

 • Reply Bente 10 april 2017 at 13:47

  Staat je super! En inderdaad leuk detail zo dat niet te veel opvalt! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 14: De eerste BBQ van het jaar!

 • Reply Lieke 10 april 2017 at 11:11

  Hele leuke outfit, ook erg mooie foto’s
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #13 | Heel veel leren, feestjes & the 100 verslaafd

 • Reply Jessica J. 10 april 2017 at 10:51

  Leuk detail, zo! Alleen, geeft dat geen wrijving?
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #49 • Verlengd weekend, guilty pleasure en terreur

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge