Mijn redding in de winter | Truien & vesten

Mijn redding in de winter | Truien & vesten

Voorpagina

Wat is een perfecte winter zonder lekkere warme truien & vesten? Inderdaad, dat is het niet! Een lekkere trui of vest is een echte must have voor in de winter. Je er helemaal in verstoppen met een warme beker chocolademelk, perfection! In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete, meest gebruikte truien & vesten voor deze winter zien!

 

DSC03237

Een cropped bordeauxrode sweater, dat stond al een heel jaar op mijn verlanglijstje. Ik heb hem laatst gevonden bij de H&M. Toen ik hem paste moest ik hem van mezelf meenemen, de binnenkant is zó lekker warm! Door de witte touwtjes krijgt de trui een sportieve look, wat ik altijd erg mooi vind.

DSC03239

(Sommige  foto’s zien er een beetje krakkemikkig uit doordat ik te weinig belichting heb. Thankyou herfst… Ik heb nu de ISO gebruikt dus vandaar 🙂 , na deze week zal dat niet weer overkomen!)

Mijn meest gebruikte trui, denk ik toch wel! Ik heb deze lekkere zachte roze sweater al sinds vorig jaar. Ik draag hem heel vaak met een iets hogere broek want de trui is iets korter dan andere truien. Het is heerlijk warm en ik draag hem altijd met heel veel plezier!

DSC03233

Heel vaak als ik in deze trui rondloop met een zwart skaterskirt eronder word ik een typisch schoolmeisje genoemd, haha! Oke,oke, diegene heeft ook best wel gelijk. Deze trui heb ik ook al een jaar geleden bij de Primark gekocht. Hij is zó cosy en warm. Ik vind dat blousje dat aan de onderkant uitsteekt niet erg leuk, maar die stop ik toch in mijn broek. Daar hebben we dan geen last meer van, haha.

DSC03243

Mijn huisvest, zo’n ontzettend zacht ding. Het vest komt van de Action weg, maar dat maakt me niet uit. Deze is heel erg zacht, geen woorden voor. Ik gebruik hem alleen voor in huis, hij is ook een beetje te lang.

 

Heb jij ook al een aantal lekkere truien & vesten voor in de winter?

Ik baal heel erg van de foto’s. Als ik thuis kom maak ik meteen foto’s, maar door dit regenachtige en sombere weer is er haast geen belichting. Na het weekend komt daar verandering in. Ik ga beter inplannen en al mijn foto’s voor de hele week in het weekend maken. Ik wil wel elke dag voor jullie een artikel klaar hebben staan.Xoxo

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 2 december 2015 / 20:46

  Wat een mooie truien en vesten! Je trui van de Primark en je cosy vest van de Action vind ik wel erg leuk!

 2. 2 december 2015 / 11:53

  Leuk artikel! Zo’n warme fluffy trui is heerlijk met deze dagen!

 3. 2 december 2015 / 09:22

  Jaaa ik hou van truien en vesten! Ik kocht vorig jaar een mega oversized wollig vest (lees: een deken met toevallig mouwen eraan haha), daar leef ik echt in als ik thuis ben 🙂

 4. 2 december 2015 / 09:11

  Ik woon er ook in, deze dagen. Die roze zou ik wel van je willen stelen 😉 x

 5. 2 december 2015 / 07:04

  Leuk om te lezen, voor mij zijn vesten en truien ook echt een must. Vooral als ik thuiskom heb ik het altijd enorm koud!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.