Zomer vs. winter

Zomer vs. winter

PicMonkey Collage

Hi! De winter komt steeds meer in de buurt en ik moet zeggen dat ik er best wel veel zin in heb. Het vieren van kerst, het nieuwe jaar en natuurlijk sneeuw! Ik kan niet wachten tot dat knusse gevoel weer gaat ontstaan. Laatst dacht ik erover na dat ik vast midden in de winter alweer ga verlangen naar de zomer, en dat ik in de zomer altijd weer ga verlangen naar de winter. Ik kan nooit kiezen tussen die twee seizoenen, ze zijn allebei heel leuk, op hun eigen manier. Eventjes vergelijken dus. Let the game begin!

 

large  images (6)

Kleding

Hier kan ik dus niet uit kiezen, een te moeilijke keuze. In de winter vind ik het erg fijn om laagjes te dragen en je lekker warm aan te kleden. Maar in de zomer vind ik de kleren zó mooi, zo vrolijk en kleurrijk, love it! Dit is dus een erg moeilijke keuze en ik kan er echt niet uit kiezen, haha. Allebei 1 puntje dan maar!

 

1352297620185772 abs-beach-beautiful-boy-Favim.com-2345338

Temperatuur

Ik denk dat 1 foto genoeg is? Je krijgt 1 hint, H-O-T! Ik ga liever voor lekker warm in je bikini aan het strand dan buiten in de kou staan te rillen. Op foto’s zie je wel altijd dé perfecte winterfoto’s met mensen die het niet koud hebben, maar de werkelijkheid is hard. Op de fiets zitten en het gevoel hebben dat je tenen afbreken, nee. Geef mij maar de zomer. 😉

 

images (7) tumblr_mluts4RB081rimxino1_500

Uitzicht

Als ze in Nederland nou niet de weg bestrooien, dan zeg ik de winter. Jammer genoeg doen ze dat in de winter dus wel en is de prachtige witte sneeuw, niet meer wit maar bruin. Doodzonde vind ik dat. De eerste dagen met sneeuw vind ik erg leuk en mooi. Op een gegeven moment is alles gewoon vies en goor, blegh! Dan kies ik toch liever voor de zomer. Sorry winter, ik had graag voor jou gekozen.

 

tumblr_mdzthaN4sM1rk0cqjo1_500 tumblr_nby9t5LxnY1tf3hnto1_500

Het gevoel

The feeling. In de winter vind ik dat toch echt 1000x fijner. Ik hou meer van dat knusse gevoel als het buiten sneeuwt en je lekker binnen zit met een beker warme choco met marshmallows en slagroom. In de zomer is dat knusse gevoel minder, je bent veel buiten, vaak naar het zwembad en met vriendinnen. Ik kies duidelijk voor de winter als het gaat om het gevoel. 1 Puntje erbij voor de winter!

download (5) tumblr_n7f284Bpa31sbafcao1_500

Eten

Oliebollen en chocolademelk voor in de winter. Fruit en ijs in de zomer. Weer zo’n moeilijke, ik maak het mezelf niet gemakkelijk. In de winter kun je lekker eten zonder je te schamen, je verstopt die kilo’s toch weer onder een warm oversized jutten zak. In de zomer is het vooral veel fris eten en gezonder. Ik denk dat ik dan liever kies voor het eten in de winter. Ik hou meer van de foodies in de winter want het is veel zoeter, ik ben een echte zoetekauw, en het eten in de winter voelt meer aan alsof er heel veel liefde in is gestoken ofzoiets. Snap je me?

 

Conclusie:

De winter heeft 3 punten gescoord, en de zomer ook. Ik ben met mijn mini-test niks opgeschoten. Winter en zomer zijn voor mij allebei een favoriet. Ik vind ze allebei geweldig. Ik dacht dat ik na deze test wel zou weten wat mijn favoriete seizoen zou zijn. Dus niet, haha!

 

Wat is jouw favoriete seizoen, en waarom?

Xoxo

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 12 september 2016 / 04:05

  I don’t see a review for The Last of Us don’t miss that one. since theres literally nothing good to play on ps4 that ones worthy to go back and review.

 2. 4 december 2015 / 18:11

  Wat een geweldige artikel! Prachtige foto’s heb je ook gebruikt 🙂

 3. 4 december 2015 / 14:56

  Wat een leuk artikel! Ik heb precies hetzelfde, beide seizoenen hebben hun charme. Ik kan gewoon niet kiezen! Ik probeer het allebei gewoon te waarderen (:

 4. 3 december 2015 / 22:51

  Ik hou van warmte, en ook voor mijn lichaam is dat het beste. Maar eerlijk gezegd vind ik voor het eerst in mijn leven nu de winter ook wel oké, aangezien ik de knusheid die je thuis kunt creëren meer ben gaan waarderen. 🙂

 5. 3 december 2015 / 21:08

  Wat fijn dat je zowel van de winter als de zomer houdt! Ik moet zeggen dat ik qua temperatuur echt meer voor de zomer ben, maar stiekem verheug ik mij aan het einde van de zomer alweer op de herfst haha. De winter spreekt mij alleen aan qua eten en de feestdagen. Het is ook wel een gezellig seizoen, maar dat vind ik van de zomer ook wel.

 6. 3 december 2015 / 19:24

  Oei ik vind het juist zo leuk dat ze elkaar afwisselen, kan ook echt niet kiezen haha!

 7. 3 december 2015 / 18:56

  Ik denk dat ik wel van alle seizoenen houd! Het mag van mij best een winterdag zijn met een zonnetje, ook daar word ik blij van 🙂

 8. 3 december 2015 / 12:28

  Ik vind de witte sweater heel gaaf.

 9. 3 december 2015 / 09:23

  Mooie verschillen! Ik vind de winter ook echt qua gevoel veel leuker als zomer. Al mis ik wel mijn korte broekje hoor haha!

 10. 3 december 2015 / 09:19

  In de zomer weet ik nooit wat ik aan moet. In de winter vind ik kleding wel een stuk makkelijker…..maar die regen en sneeuw en kou, bah! x

 11. 3 december 2015 / 08:58

  Ohh je maakt het wel heel lastig. Ik kan echt niet kiezen. Vind het allebei zoveel leuke dingen hebben. Daarom ben ik blij dat het zich afwisseld. Best of both worlds 🙂

 12. 3 december 2015 / 06:50

  Het eten in de winter voelt meer aan alsof er heel veel liefde in is gestoken, wat leuk hoe je dat schrijft. 😉 Ik ben er mee eens dat elk seizoen heeft wel iets leuks en minder leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.