Oops, another outfit| Outfit of the day

Toetsweek is weer begonnen, nu ik dit typ is het nog maar een paar daagjes bikkelen, gelukkig. Zo’n week neemt zo zijn nodige stress met zich mee en de enige oplossing daartegen is een dagje shoppen, of course. Vooral als het 20 (!) graden is. Ik ben wéér geslaagd en daarom MOEST ik van mezelf een nieuwe outfitpost plaatsen! So, here it is!

 

Velvet Mesh Tee – Costes

Flare pants – Costes

Rings – H&M

Necklace – SIX

Boots – VanHaren

Liefs,

Elles

2 Comments

 • Reply Ambers Things 10 april 2018 at 17:19

  Super leuke outfit en echt mega prachtige foto’s!

 • Reply Lieke 10 april 2018 at 09:29

  Toffe outfit! Vind de ringen heel mooi, daar ga ik ook eens naar kijken.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #14 | Jaren 20 feestje, uiteten en gezellige afspraakjes

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge