Processed with VSCO with hb2 preset

Ik ga over op één artikel in de week

Na lang nadenken, diep te peinzen en veel twijfels doe ik het toch maar. Het zal een grote verandering zijn op deze blog in verschillende opzichten. Toch denk ik dat dit het beste is. kwaliteit gaat immers boven kwantiteit

In plaats van drie artikelen in een week ga ik over op één. Dat is een pittige verandering. Maar ik denk toch wel het beste. Bloggen blijf ik leuk vinden maar ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd artikelen ging posten omdat ze online moesten staan. Het begonnen posts te worden waarin ik mijn creativiteit echt totaal niet in uitte. Doordat ik drie artikelen in een week ging posten, ging ik afgeraffeld schrijven en waren mijn ideeën ook niet echt origineel meer. De hele week zat ik te bedenken wat voor artikel ik de week erna zou moeten plaatsen. Daarom ga ik over op één artikel in de week.

Wat zijn de gevolgen van deze verandering? Sowieso de hoeveelheid artikelen die online komen. Dat is een feit. Ook kunnen we er nu vanuit gaan dat er meer artikelen online gaan komen waar ik mijn creativiteit in uit en die ook van kwaliteit zijn. Waarschijnlijk komen er ook meer outfit of the days online, dat zijn toch wel echt de leukste artikelen om te maken.

 

Liefs,

Elles

6 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 23 augustus 2017 at 05:12

  Ik heb ook een blog waar ik 1 keer per week een post op zet. Niks mis mee : )
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Oomen stroomt over: over de overgang en nog veel meer

 • Reply Elke 9 juni 2017 at 08:41

  Een terechte keuze. Het moet voor jezelf leuk blijven. Dus je maakt een goede keuze, ik ben benieuwd!
  Elke onlangs geplaatst…Beauty treatment // abidis abi complex plus

 • Reply Sarah 7 juni 2017 at 09:12

  Helemaal met je eens. Het moet gewoon leuk blijven. Goed dat je de keuze hebt durven maken! Ik kijk al uit naar je outfit artikels 🙂
  Sarah onlangs geplaatst…Bali dag 4 – Magische tempels, stranden en vleermuizen

 • Reply Jessica J. 6 juni 2017 at 14:43

  Goede keuze! Ik denk er soms ook over na om m’n postfrequentie naar beneden te halen. Ik post nu ook drie artikels per week – een weekoverzicht en twee andere –, maar sloeg er de laatste tijd toch een paar over, waardoor je dan een opeenstapeling van weekoverzichten krijgt. Ik denk wel dat dat kwam doordat ik het erg druk had op het werk en geen zin had om ’s avonds nog achter m’n laptop te kruipen, maar dan nog…
  In ieder geval, kwaliteit boven kwantiteit!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #56 • Ridders, speciaalbieren en meelwormen eten?!

 • Reply kimmetjekims 6 juni 2017 at 07:38

  Goede keuze Elles! Super van je. Ik ben benieuwd! Het moet geen verplichting worden, het moet leuk blijven.

 • Reply Rebecca 5 juni 2017 at 18:59

  Een hele terechte keuze! Zelf twijfel ik er ook een beetje over omdat ik merk dat het nu meer een verplichting word dan een hobby.. Moeilijk moeilijk.
  Rebecca onlangs geplaatst…Escada – Fiesta Carioca | Limited edition eau de Toilette

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge