21   160
19   209
21   219
38   183
24   260

Gouden 6 in 1 LED Multi-lens set

Gouden 6 in 1 LED Multi-lens set

Hi! Fotograferen: I loveee it! Ik kan er altijd van genieten om eventjes een aantal foto’s te schieten. Op vakantie vind ik het ge-wel-dig maar ook thuis ga ik er soms even op uit. Gewoon omdat ik dan ontzettend veel zin heb om creatief bezig te zijn met mijn camera en bewerkingsprogramma. Van Smartphonehoesjes.nl heb ik nieuwe gear gekregen om creatief te zijn met foto’s, dit keer voor mijn mobiel. Het is een gouden 6 in 1 LED Multi-lens set! Scroll maar naar beneden als je meer wilt zien!

DSC07695Van Smartphoneshoesjes.nl kreeg ik de 6 in 1 Led Multi-lens set in de gouden variant opgestuurd. In dit setje zit een 185° fish eye lens, een 0.65X wide angle lens, een clip met een oplaadbaar en ingebouwde LED-lamp. Ook zitten er een zakje in om de lenzen te bewaren en dopjes om ze te beschermen tegen krasjes etcetera.

DSC07700

Smartphonehoesjes.nl over de 6 in 1 Led Multi-lens set:

Een 185° fish eye lens, een 0.65X wide angle lens, een clip met een oplaadbare en ingebouwde LED-lamp… Deze lenzenset heeft het allemaal! Gebruik de LED-lamp om uw onderwerp bij te lichten, voorkom onderbelichte foto’s en haal meer uit uw camera!

6 in 1 Multi-lens set – €24,95

DSC07706

Eigenlijk bevat de set 3 verschillende lenzen. 2 Lenzen horen bij elkaar aangezien je anders niet het gewenste beeld krijgt. De fish eye lens kun je vastmaken aan de LED-lamp. Eerst vroeg ik me af waarom je de LED-lamp niet apart kan gebruiken op een clip maar dat is met een reden. Anders krijg je een witte waas over je foto. De wide angle lens zoomt een klein beetje in waardoor je daar geen last van hebt.

LED-lamp + Fish eye lensDSC07704

DSC07716

IMG_7344

DSC07714

Ik was altijd al op zoek naar een LED-lamp voor mijn mobiel. Dan kun je altijd foto’s en selfies maken zonder slechte belichting! In dit pakketje zit het en het is een geweldig ding! Het lampje heeft verschillende instellingen. Zo kun je genieten van wit licht maar ook van wit licht+ geel licht. Ook kun je 3 verschillende sterktes van licht selecteren. Het lampje moet wel opgeladen worden, maar dat gaat best snel! Na 15 minuten aan geweest te zijn wordt het licht wel minder intens. Deze lamp kun je jammer genoeg niet in z’n eentje aan een clip bevestigen. Het moet in combinatie met de 185° fish eye lens. Zelf zou ik niet zo snel een selfie maken met de fish eye lens want dan krijg ik meteen zo’n bol hoofd. Voor foto’s vind ik het wel heel erg vet.

DSC07705

DSC07724

0.65X wide angle lens

Deze lens zoomt simpel gezegd uit. Je kan dus meer op beeld krijgen dan dat je dat normaal gesproken zou kunnen. De lens bestaat eigenlijk uit twee lenzen die je in elkaar moet draaien. Apart zijn ze allebei onscherp maar samen geeft het een scherp uitgezoomd resultaat.

DSC07698Een erg leuk setje wat ik zeker vaker zal gaan gebruiken! Vooral de fish eye lens ga ik vaak gebruiken bij het maken van foto’s. De lens die uitzoomt vind ik een leuk idee, ik moet alleen nog wel kijken waarvoor ik het ga gebruiken. Jammer dat de LED-lamp niet apart te gebruiken is maar alleen in combinatie met de fish eye lens. Met een dubbelzijdig tapeje is dat probleem snel opgelost. Ook fijn dat er rekening is gehouden met de bescherming van de lenzen door die dopjes. Het zakje is ook perfect om de tools in te bewaren. Ik weet nu al dat ik hier heel veel nieuwe foto’s mee zou kunnen maken. Een nieuw geheugenkaartje kan ik dus ook alvast aan ga schaffen!

Heb jij lenzen voor op je mobiel?

 

Liefs,

Elles

Share:

7 Reacties

 1. 5 maart 2017 / 10:50

  Klinkt allemaal heel erg leuk (en handig!). Vooral die lens is echt tof voor fotografie.

 2. 4 maart 2017 / 09:47

  Oeh, zo’n led lamp voor je mobiel vind ik wel iets leuk klinken! Zelf heb ik nog nooit lenzen of dergelijke voor op mijn mobiel gekocht, maar ik vind het er wel altijd interessant uitzien. Kan volgens mij echt wel van pas komen!

 3. 3 maart 2017 / 09:26

  Ik heb geen lenzen voor m’n smartphone. Ik vind ze eerlijk gezegd overbodig. Zo’n ledlampje kan ik wel nog inkomen. 🙂

 4. 3 maart 2017 / 08:21

  Ik heb nog geen lenzen voor op mijn telefoon, aan de ene kant wil ik ze graag en aan de andere kant vind ik ze een beetje nutteloos. Vind dit dan wel weer een prachtig setje en niet eens zo duur.

 5. 3 maart 2017 / 08:09

  Klinkt heel positief, lijkt mij super handig. Foto’s maken zonder slechte belichting dat willen wij allemaal. 🙂 De webshop heeft veel leuke producten en snelle oplevering! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.