F176 Bluetooth Speaker + winactie

F176 Bluetooth Speaker + winactie

Muziek is essentieel in mijn leven. Het leren, douchen, opruimen of opmaken moet gebeuren met een leuk liedje op de achtergrond. Het liefst op maximale geluid natuurlijk. Dat zou kunnen met oordopjes in of een headset op maar het beste is natuurlijk een speaker die je lekker hard aan kan zetten.

Van de webshop Bluetoothspeakercenter.nl mocht ik een Bluetooth speaker uitzoeken. Dit kwam goed uit want ik wilde al erg graag zo’n een aanschaffen. Bij deze webshop kun je verschillende draadloze speakers of accessoires aanschaffen. Het is er allemaal! Van klein naar groot of van goedkoop naar duurder. Voor ieder wat wil! Je kan zelf kiezen uit een draagbare speaker of eentje die je ergens neer kan zetten.

Zelf heb ik gekozen voor de F176 Bluetooth Speaker. Het mooie en compacte design sprak mij aan in combinatie met de totale vermogen. Die is namelijk 20 watt! De draadloze functie leek me ook wel wat maar helaas kwam ik er te laat achter dat mijn Iphone 6 die functie niet ondersteunt. Bovendien is hij ook nog eens spatwaterdicht, wat erg voordelig is wanneer je de speaker wilt gebruiken tijdens het douchen.

Daarnaast vond ik het design van de de speaker passen bij het interieur van mijn kamer. Het heeft een boograndontwerp met flanellen bekleding. Persoonlijk vind ik dat er chique uitzien. Met de volumeknoppen kun je de volume verhogen/verlagen en het volgende of vorige lied afspelen. Met de ‘M’-knop kun je het apparaat aan en uit zetten.

De speaker werkt via bluetooth. Je hoeft je telefoon dus niet via een audiokabel te verbinden met het apparaat. Je mobiel heeft er tot 10 meter afstand nog verbinding mee.

 

De speaker heb ik nu al zo’n drie weken in gebruik en hij bevalt me goed. Het grootste voordeel is de grote hoeveelheid volume wat eruit komt. Hoe harder, hoe beter. Ook de bas is lekker aanwezig wat ik een groot pluspunt vind; ik ben groot fan van een goede bas.

Helaas heb ik wel een minpunt ontdekt aan de speaker. Op de site stond dat het apparaat een accuduur heeft van zes uur. Hierbij ging ik er vanuit dat de speaker op een volle accu zes uur muziek kan afspelen. Toen het product binnen was gekomen heb ik het gelijk de hele nacht aan de oplader gehad in de hoop het de volgende ochtend te kunnen gebruiken. Helaas deed de speaker het niet zonder aan de oplader te zitten.

De speaker moet dus altijd aan een oplader zitten, wil je het gebruiken. Dit vind ik jammer aangezien ik de speaker ook graag mee zou willen nemen naar het strand of iets dergelijks.

Boven dat ben ik toch erg blij met de speaker. Het geluid en de bas die eruit komen klinken als muziek in mijn oren. De speaker gebruik ik nu dagelijks met veel plezier!

Winactie

Het is voor jou ook mogelijk om te genieten van een speaker van Bluetoothspeakercenter.nl! Je kan €25-, shoptegoed winnen waarmee je ook zo’n muziek box  kunt aanschaffen. Hiervoor hoef je maar een aantal stappen te ondergaan.

  1. Like de facebookpagina van Bluetoothspeakercenter.nl
  2. Volg 3llesnl op Instagram
  3. Tag twee vrienden onder de desbetreffende foto
  4. Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres
  5. (Optioneel) Wil je extra kans maken op het winnen van het shoptegoed? Repost de foto dan op jouw Instagramaccount en tag mij daarin!

Goodluck! De winnaar wordt zondag 23 december bekendgemaakt!

 

Liefs,

Elles

Dit is een gesponsord artikel, lees hier de disclaimer

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 10 december 2018 / 14:42

    Leuk zeg! De winactie sla ik over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.