DSC07829

Essence The Cushion Eyeliner

Iedereen heeft wel eens gehoord van de welbekende Cushion foundation. Zo niet: waar heb je geleefd? Dit was echt een hype in de beauty wereld. Het idee is dat je heel wat foundation hebt zitten in een sponsje. Om het product te krijgen moet je er dus op drukken. Essence heeft ook gehoord van deze trend en hierop ingespeeld, maar dan hebben ze een eyeliner gecreeërt in plaats van een foundation. Toen ik hiervan hoorde kon ik niet wachten het te kopen in de winkel!

DSC07833

Essence over The Cushion Eyeliner:

cushion: de megatrend vanuit Azië! de geïntegreerde spons is doordrenkt met een sterk gepigmenteerde textuur en doseert precies de juiste hoeveelheid voor een perfecte eyeliner- voor welke stijl je ook gaat.

Essence The Cushion Eyliner – €2,99

DSC07834

De doordrenkte spons zit helemaal vol met pikzwarte eyeliner. Het zit gewoon in een potje waaruit je het product moet halen. Ik vind de verpakking echt ontzettend leuk! Het heeft wel wat. Wel moet je zelf een kwastje kopen om de eyeliner mee aan te brengen. Maar dit zorgt er juist voor dat je het aan kan brengen met een kwast wat jouw voorkeur heeft! Zelf gebruik ik een eyeliner kwast, zo’n eentje met een aantal haartjes.

DSC07840

DSC07839Pikzwart! Door een beetje op de spons te duwen krijg je al meteen een goede dosis eyeliner te pakken. De formule is ook erg fijn; niet te waterig en niet te stroef. Ook merkte ik dat het product snel opdroogt

DSC07880

DSC07879Voor het eerst dat ik gemakkelijk een wing kan zetten. Wat een geweldige formule zeg. Het glijdt zo makkelijk over de ogen! Je hebt ook meteen een zwarte lijn en het wordt ook niet streperig.

DSC07828

Jaaa, ik ben fan! Wat een geweldige budget eyeliner is dit zeg! Je hoeft alleen je kwast tegen het sponsje aan te drukken en dan kun je al meteen aan de slag. De formule is echt fijn, je kan er zó in 1 beweging een lijntje mee zetten. Het droogt snel op en voelt niet vervelend aan gedurende de dag. En dat voor maar drie euro. Ik ben echt laaiend enthausiast, een nieuwe favoriet!

 

Welke eyeliner gebruik jij met veel plezier?

 

Liefs,

Elles

9 Comments

 • Reply Glamourista 25 maart 2017 at 10:22

  Ziet er goed uit!!

 • Reply Marsha 21 maart 2017 at 19:16

  Ziet er heel gaaf uit!
  Marsha onlangs geplaatst…KNEIPP ‘BEAUTIFUL SHAPE’ PRODUCTLIJN

 • Reply Kim 20 maart 2017 at 20:30

  Ik heb hem nog ongeopend in de kast liggen. Ik ben heel benieuwd.
  Kim onlangs geplaatst…Mijn verjaardag wishlist

 • Reply Yvonne 20 maart 2017 at 19:34

  Wat leuk ziet er goed uit! En zo goedkoop ook.
  Yvonne onlangs geplaatst…Korean Sheet Masks via Ebay review

 • Reply Soraya 20 maart 2017 at 18:22

  jammer dat je je kwast niet laat zien. Alle kwastjes hebben een aantal haartjes? Bedoel je zo’n schuin kwastje of een andere? Ik heb zelf een schuin afgesneden kwastje gebruikt maar mij lukte de wing toch niet zo goed helaas hoewel ik het product wel fijn vind.

  • Reply Elles 20 maart 2017 at 18:37

   Ik bedoel hiermee zo’n kwastje met heel weinig haartjes eraan, geen schuine kwast. Je noemt het ook wel een small eyeliner brush!
   Liefs,
   Elles

   • Reply Soraya 27 maart 2017 at 22:55

    dankje, ik ga deze soort kwast eens opzoeken

 • Reply Rachel Kromdijk 20 maart 2017 at 15:51

  oeh hij ziet er goed uit! fijne review
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…CANON G7x Mark II

 • Reply jeapiebel 20 maart 2017 at 08:18

  Door je enthousiasme ben ik heel benieuwd naar deze budget topper. Het is niet altijd makkelijk om een goede eyeliner gel te vinden. Je hebt er een mooi lijn van gemaakt. Blijft hij ook de hele dag zitten?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge