18   160
11   215
21   207
25   211
33   282

Eropuit met de camera + nieuwe lens

Eropuit met de camera + nieuwe lens

Het werd maar weer eens tijd om mijn fotoalbum uit te breiden. Samen met een vriendin, die dezelfde camera heeft, ging ik naar een natuurgebied. Lekker fotootjes schieten. Kon ik ook meteen  mijn nieuwe lens uittesten, de Canon EF 50MM/1.8 STM, ook wel de Plastic Fantastic genoemd. Natuurlijk neem ik jullie hier ook in mee! De best gelukte foto’s kun je in dit artikel vinden.

[wds id=”3″]

Niet alle foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe lens. Het is meer bedoeld voor portretfotografie aangezien je er niet mee in kan zoomen. Toen ik mijn nieuwe camera en lens had gekocht, kreeg ik van Canon vijftig euro korting. Daar heb ik deze lens dus deels mee gekocht.

Vroeg in de ochtend gingen we al naar het natuurgebied toe, om acht uur, een tijdstip waarop de zon bijna opgaat. We hadden verwacht dat we echt te gekke beelden zouden kunnen schieten maar helaas werd het een bewolkte dag dus de zon bleef weg. Toch zijn er goede plaatjes uitgekomen, thanks schotse hooglanders. In het natuurgebied lopen wilde schapen, koeien en paarden en die wilden we op de foto krijgen. Gelukkig kwamen we meteen de koeien tegen. Helaas konden we de paarden en schapen niet vinden. Desondanks konden we ook plaatjes schieten van paddenstoelen en de prachtige natuur.

Wat vinden jullie trouwens van de slider? Ik heb een nieuwe plugin gedownload waarin je dus sliders kan maken. Love it! Nu kan ik mijn fotoreportages tot een hogere level tillen! Op mijn portfolio kun je nu ook zo’n slider vinden!

 

Willen jullie een artikel lezen over mijn nieuwe lens?

Liefs,

Elles

Share:

6 Reacties

 1. 4 november 2017 / 18:02

  Zo gaaf dat je een nieuwe lens hebt. Ik houd van jouw foto’s!! Super mooi <3

 2. 2 november 2017 / 19:06

  Wauw, hele mooie foto’s! Je slider ziet er ook cool uit!

 3. 1 november 2017 / 16:00

  Wat een gave foto’s heb je gemaakt! Echt knap!

 4. 30 oktober 2017 / 19:52

  Heel mooie foto’s zeg! Wauw. Ik vind Hooglanders er ook altijd echt zo knuffelbaar uitzien, hahah!

 5. 30 oktober 2017 / 17:21

  Super mooie foto’s! De slider gaat wat aan de snelle kant om de foto’s goed te kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.