25   244
23   300
21   255
22   300
18   254

Alltime favourite sandwich

Alltime favourite sandwich

DSC03334Heb jij ook weleens een broodje gemaakt die je echt geweldig lekker vind? Ik wel. Ik hou heel erg van een keizerbroodje en gesmolten kaas. Dus een keizerbroodje + gesmolten kaas =  het perfecte broodje, ik ben niet goed in wiskunde, maar dit weet ik wel, haha. Vandaag deel ik met jullie het recept van mijn favoriete zelfgemaakte broodje. Ik zal zeggen, pak een snack, voordat je honger krijgt na het lezen van dit artikel.

Ingrediënten

 • Keizerbrood
 • Kaas
 • Tomaat
 • Italiaanse kruiden

DSC03319We beginnen bij het begin, het snijden van het keizerbroodje. Ik doe dit met een kartelmesje, dat gaat wel wat makkelijker. Kijk wel uit voor je vingers, ik wil graag dat je met dit broodje al je vingers overhoudt. 😉

DSC03321Na het doormidden snijden van het keizerbroodje pakken we een plakje kaas en leggen we dat op het broodje. Een erg moeilijke opgaven.

DSC03323Nu snijden we de tomaatjes. Ik gebruik snoeptomaatjes, die vind ik ietsjes lekkerder dan een normale tomaat.

DSC03326Italiaanse kruiden, ik ben blij dat ik het ontdekt heb. Ik vind het zo lekker om over een broodje of iets dergelijks te strooien. Italiaanse kruiden doen een broodje meteen smaken naar pizza, en daar ben ik dol op. Daarom strooi ik ook best wel veel kruiden op dit broodje.

DSC03328En dan le moment suprême, het broodje in de magnetron. Dit gebeurt ongeveer 1 minuut, dan is de kaas lekker gesmolten en het broodje niet te taai. Je kan het ook in de oven stoppen, dan wordt het broodje knapperiger. Je moet dan wel langer wachten.

DSC03332Het eindresultaat, nu lekker genieten! Ben je van plan om het na te maken? Als je dat doet zou ik het erg leuk vinden als je het naar mijn Instagram xellesxmulderx toe stuurt!

Wat is jouw favoriete broodje?

Xoxo

 

Share:

10 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  Spot on with this write-up, I actually think this website needs much more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the info!

 2. 15 december 2015 / 15:26

  Keizerbroodjes zijn zo lekker! Dit broodje ziet er echt goed uit!

 3. 9 december 2015 / 16:24

  Ik ben echt verslaafd aan keizerbroodjes, haha. En trouwens ook aan kaas. Dus perfect combinatie dit! Ik maak het al wel eens 🙂

 4. 9 december 2015 / 08:29

  Ik heb nog niet ontbeten en ik krijg echt honger van deze post! Zit er heerlijk uit, misschien dat ik ook maar zo’n broodje in elkaar ga flansen.

 5. 8 december 2015 / 19:41

  Dit lijkt mij heel lekker. Ik heb nog nooit een broodje kaas in de magnetron gelegd. Ik zou sowieso een potje Italiaanse kruiden in huis moeten halen 😉

 6. 8 december 2015 / 15:22

  Ohja lijkt me heerlijk. Ik vind die broodjes sowieso onwijs lekker! Ook alleen met kaas bijvoorbeeld 🙂

 7. 8 december 2015 / 08:56

  Lekker, doe ik ook vaak, maar dan in de oven, met een afbakbroodje 🙂 Lekker vers brood met kaas, barbecue saus en een paar plakjes tomaat (en misschien wat plakjes augurk!). Brood uit de magnetron wordt altijd zo hard :/

 8. 8 december 2015 / 08:08

  Als ik jouw broodje zie denk ik meteen aan de lunch. Het ziet er goed uit. Een van mijn favorieten broodje is met kip piri piri. 🙂

 9. 8 december 2015 / 06:44

  Ziet er heel lekker uit, overigens zijn dit soort artikelen heel leuk om te bekijken!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.