24   165
20   210
21   220
38   184
24   261

6x Waarom je een blog moet starten

6x Waarom je een blog moet starten

technology-1106438_640

Hooi! Vandaag ga ik voor jullie 6 redenen noemen waarom je een blog zou moeten beginnen. Ik kwam op dit idee dankzij een aantal jongens uit mijn klas die niet snappen waarom ik blog en een blog heb. Vandaar een aantal argumenten zodat we het altijd uit kunnen leggen aan degenen die het niet snappen, want die heb je er ook tussen zitten. Lees maar mee!

1) Het is een leuke bezigheid

Een artikel schrijven, het onderhouden van je site, foto’s maken; het kost allemaal tijd. Wel in de positieve zin want je kan je er soms wel uren mee vermaken. Je bent lekker aan de gang met je blog en niet bezig met je druk maken over andere dingen.

2) Je leert meer mensen/bedrijven kennen

Doordat je reacties krijgt, leer je mensen kennen. Je gaat of op de blog kijken van diegene en ook een leuke reactie neerzetten, zo blijf je contact houdencen leer je elkaar steeds beter kennen. Ook kom je in aanraking met bedrijven die je niet zo snel tegen zult komen. Door samenwerking over het lezen van andermans artikel leer je ze kennen.

3) Het is leuk

Het is super leuk, dat snappen mijn mede-bloggers vast en zeker ook wel. Als je zelf een blog hebt dan snap je wat ik bedoel!

4) Het is goed voor je CV

Dit geld nog niet voor mij, aangezien ik nog in de periode zit van; ik weet nog niet wat ik met mijn leven wil doen. Als je een blog hebt kun je dit op je CV zetten om meer indruk te maken op de werkgevers. Je laat zien dat je ondernemend bent en dat je goed bent in de media en in schrijven.

5) Je helpt de mensen die je artikelen lezen

Met het delen van je tips & tricks, aanbieding en leuke koopjes kun je mensen helpen. Ze kunnen je tips gebruiken om iets simpeler te maken maar ook als je de koopjes en aanbiedingen deelt red je iemands portemonnee.

6) De leuke reacties

Daar doet iedereen het toch wel een beetje voor? Het krijgen van reacties hoeft nooit te stoppen van mij, haha.

Wat is de reden dat iemand een blog moet beginnen volgens jou?

Liefs,

Elles

 

Share:

21 Reacties

 1. 12 september 2016 / 04:08

  This is a highly recommended discontinue. Consists of various world famous label, say for example a win8, office2013, canadagoose so many.

 2. 12 september 2016 / 03:44

  In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 3. 15 februari 2016 / 09:35

  Vind t ook erg tof, vooral omdat ik van alles kan delen met de wereld!

 4. 14 februari 2016 / 17:51

  Leuk om te lezen :-). Ik vind vooral het contact met andere bloggers heel leuk. En natuurlijk de reacties die ik krijg :-).

 5. 14 februari 2016 / 13:57

  100% waar! Ik heb wat ze noemen een ‘kennisblog’ en door te schrijven leer ik zelf ook veel over de onderwerpen waar ik over schrijf, want je moet natuurlijk ook research doen. Het is dus ook leerzaam!

 6. 14 februari 2016 / 12:30

  Het is zeker goed voor je cv en ik denk dat veel mensen dit onderschatten.

 7. 13 februari 2016 / 12:19

  Zo mee eens! Bloggers vervelen zich nooit. Het is een superleuke bezigheid en enorm afwisselend. De ene keer maak ik foto’s, dan schrijf je weer een artikel en vervolgens heb je contact met andere meiden:) leuk, herkenbaar artikel! Liefs

 8. 13 februari 2016 / 12:12

  Met alle punten eens! Al heb ik er niet zo veel aan om dit op mijn cv te zetten voor de gehandicaptenzorg, waar ik nu in zit. Haha 😉 Maar ben zelf vooral begonnen om een bezigheid te hebben!

 9. 13 februari 2016 / 10:10

  Dat van op je CV zetten is best een goed idee inderdaad! En bloggen is echt heerlijk, zou echt niet weten wat ik moest zonder m’n blog..

 10. 13 februari 2016 / 09:17

  Leuke post! & Wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu. 🙂

 11. 12 februari 2016 / 20:02

  Alle punten kloppen! Ik ervaar het ook als een geweldig leuke hobby! En heb al een paar samenwerkingen gehad wat ook echt leuk is om mee te maken. En ik heb er gewoon ontzettend veel plezier in. ^^ -x-

 12. 12 februari 2016 / 18:51

  Helemaal waar! Ik blog nog maar een tijdje maar ik heb echt spijt dat ik niet eerder begonnen ben. Het is zó leuk om nieuwe mensen te leren kennen en de dingen die je leuk vind te delen met de rest van de wereld!

 13. 12 februari 2016 / 18:49

  Hmm dat van dat cv is me nog niet positief bevallen. Komt misschien omdat ik zelfstandige ben geweest met mijn shop en blog, dat is misschien net iets te ondernemend 🙂 Verder ben ik het wel eens, je leert zoveel door bloggen!

 14. 12 februari 2016 / 13:04

  Bloggen is zo leuk, in alle punten die je noemt kan ik me zo goed vinden. Ik merk aan mezelf dat ik me steeds meer ontwikkel qua schrijfstijl, ook erg mooi meegenomen!

 15. 12 februari 2016 / 12:35

  Ben het helemaal met je eens in dit artikel! Het is gewoon een leuke bezigheid voor jezelf en voor anderen natuurlijk ook!

 16. 12 februari 2016 / 12:29

  Heel herkenbaar, ben het helemaal met je eens! Ik vind het zo leuk dat je zoveel verschillende mensen leert kennen! Zakelijk en privé!

 17. 12 februari 2016 / 10:34

  Wat een leuk artikel Elles, ik ben het zo met je eens he. Wat benoem je leuke punten. Bloggen is zo leuk, het is echt mijn hobby en je kunt alles er in kwijt. Voor je CV vind ik ook zeker een goede! 🙂

 18. 12 februari 2016 / 08:45

  Bloggen is super leuk! Ik ondervind weinig tot geen nadelen aan bloggen. Het kost mij wel veel tijd, maar het ligt er ook maar net aan hoe veel tijd je erin steekt. De rest is super leuk en reacties zijn inderdaad zo fijn!

 19. 12 februari 2016 / 08:02

  Ik wist niet dat dat met je CV zou helpen. Nu weet ik het wel 😉
  Ik ben helemaal akkoord met al je redenen! Bloggen is zo een leuke hobby !

 20. 12 februari 2016 / 07:27

  Je hebt gelijk met alles wat je zegt. Leer mensen en bedrijf kennen dat vind ik ook echt leuk. Ik snap ook nooit hoe samenwerking vroeger ging en nu wel, zoveel verschillende allemaal. Leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.