Spam je blog/webshop!

Spam je blog/webshop!

 

typewriter-801921_960_720

Heei! Spammen, dat kunnen jullie vandaag. Ik vind het zelf altijd heel leuk als blogs zo’n artikel plaatsen. Je mag dan reclame maken over je eigen blog of webshop, dat is toch leuk? Je ontdekt op deze manier andere blogs en dat is altijd top. Onder dit artikel mag je je blog/webshop gaan spammen, dan ga ik een kijkje nemen en een reactie achterlaten! Doe je mee?

Wat moet je doen?

1 Vertel wat over je blog/webshop in de reacties

2 Zet het linkje erbij

3 (Volg me eventueel nog op Bloglovin, dan mis je niks πŸ˜‰ )

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:44

  Thank you for the good writeup. It if truth be told was once a amusement account it. Glance complex to far introduced agreeable from you! By the way, how could we be in contact?

 2. 3 mei 2016 / 14:24

  Hey,

  Wat leuk dat we even mogen spammen πŸ™‚

  Dit geeft mij de ideale mogelijkheid om de webshop van mijn vriend te promoten aan jullie. Hij is sinds een tijdje HIP&ZAKELIJK gestart. Dit is een online boetiek gericht op heren accessoires. Mochten jullie dus alvast willen rondneuzen voor vaderdag wat er binnenkort aankomt (19 juni) dan kan je sowieso bij http://www.hipenzakelijk.nl terecht!

  Liefs,
  Eef

 3. 27 april 2016 / 22:53

  Hallo allemaal, Ik ben druk bezig aan een nieuw blog over lifestyle. Het moet gaan over alles wat de mens bezig houd om het meeste uit het leven te halen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
  groetjes
  http://www.lifestyletips.nl

 4. 19 april 2016 / 17:40

  Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel πŸ™‚

 5. 11 maart 2016 / 10:20

  Fijn dat je andere bloggers een kans geeft om hun blog te promoten! Ik zou het erg leuk vinden als je ook een kijkje zou willen nemen op mijn persoonlijke blog. Op http://www.littlebyme.nl vindt je minimaal 3x per week artikelen over beauty, lifestyle en lekker eten. ook laat ik elke zondag zien hoe mijn week eruit ziet en wat ik zoal doe met mijn gezin.

  Veel liefs Monica xx

 6. 6 maart 2016 / 12:43

  Hoi! Ik ben Joyce, 31 jaar en ik schrijf over mijn ervaringen die ik meemaak met het hebben van Borderline Persoonlijkheidsstoornis.
  Sinds kort ben ik ook begonnen met bloggen over het afvallen, waar ik hard mee bezig ben en de verhuizing naar mijn eerste koopwoning!

  Neem snel een kijkje op http://www.mylifeinamoment.nl
  En meld je aan om via de mail mijn blog te volgen!

  Liefs, Joyce

 7. 4 maart 2016 / 12:03

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 8. 1 maart 2016 / 07:54

  Hallo mijn naam is Jessica en ik ben een meisje van 16 die de trotse eigenaresse is van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com ik post over lifestyle, fashion, beauty en verder over alle onderwerpen die ik interessant vind. Mijn lezers mogen mij altijd tips en tops geven om mijn blog te verbeteren, zolang ik maar bij mezelf blijf met het bloggen dat vind ik het aller belangrijkste.

 9. 20 februari 2016 / 14:04

  Oh wat leuk, normaal spam ik niet maar ik ga hier nu eventjes gebruik van maken aangezien ik gisteren met een webshop gestart ben πŸ™‚
  Ik ben Eefje en blog al meer dan 3 jaar op http://beautytalk.be over beauty, fashion, lifestyle en personal stuff. Sinds gisteren heb ik er een pop-up webshop bij waar ik leuke trendy accessoires verkoop aan betaalbare prijzen.. https://shop.beautytalk.be/shop/
  Ik zou zeggen kom zeker even langs!
  Liefs,
  Eefje

 10. 14 februari 2016 / 12:24

  Hey, ik ben Evelyne & heb een blog op http://evelynevergote.blogspot.be. Ik blog voornamelijk over m’n fotografie, maar ook over m’n dagelijks leven. Er zit niet echt een regelmaat in het opkomen van m’n schrijfsels, maar ik doe m’n best om regelmatig iets te publiceren πŸ™‚

 11. 13 februari 2016 / 13:52

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Mo, een jonge moeder van 23 jaar en ik blog over duurzaamheid en een groene/bewuste lifestyle op http://knapenkritisch.nl.

 12. 12 februari 2016 / 12:33

  Leuk zo’n spamblog! Ik heb het zelf nog nooit gedaan, dus daar ga ik zeker een keer verandering in brengen. Ik vind je blogs ten eerste erg leuk en kom dan ook steeds weer terug om te kijken of er nieuwe artikelen staan en laat dan ook een reactie achter. Ikzelf, blog elke maandag en soms ook op de vrijdag op http://www.lipsticksandjoy.nl over beauty of lifestyle.

  -x- Sabrina

 13. 11 februari 2016 / 19:30

  Wat leuk om op deze manier nieuwe blogs te leren kennen en natuurlijk mijn eigen blogje eventjes legaal te mogen promoten. Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Ik weet het, heel duidelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als sport, interieur, (inner)beauty en reizen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen.

  D-lightful.blogspot.nl

  Liefs,
  Susan

 14. 11 februari 2016 / 19:30

  Wat leuk om op deze manier nieuwe blogs te leren kennen en natuurlijk mijn eigen blogje eventjes legaal te mogen promoten. Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Ik weet het, heel duidelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als sport, interieur, (inner)beauty en reizen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen.

  D-lightful.blogspot.nl

 15. 11 februari 2016 / 14:03

  Leuk dat we mogen spammen πŸ™‚ Mijn blog en webshop staan sinds kort samen op http://www.lotsoflocks.be, neem zeker een kijkje. Ik blog over beauty en in de shop verkoop ik clip in hairextensions πŸ™‚

 16. 11 februari 2016 / 13:43

  Hii ik ben Roos van de blog soitsrose.blogspot.nl. Ik ben via Jenzll hier terecht gekomen en kon het ook niet laten eventjes een beetje mee te spammen. Mijn blog gaat over van alles wat mij interesseert en inspireert. dat gaat van Lifestyle tot D.I.Y.Β΄s en tekenen.

 17. 11 februari 2016 / 11:29

  Ik lees al je artikelen meestal dus ik ga je even volgen op Bloglovin.
  Mij heb je al eens voorbij zien komen maar ik spam toch eventjes:
  http://www.matteandshimmer.nl is mijn beautyblog met soms lifestyle en een receptje πŸ™‚

  Liefs!

 18. 11 februari 2016 / 07:16

  Hey! Ik ben Amelie, de eigenares van http://www.stayoriginal.be . In deze blog vertel ik jullie over mijn leven (photo diary) maar ook over fashion (OOTD), make up, haar, ik reveuw producten en niet te vergeten: lifestyle.
  Heb je interesses in mijn blog? Klik dan op het linkje: http://www.stayoriginal.be
  Alvast bedankt
  Elke maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je een artikel online verwachten om 17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.