4x winter musthaves van Protest + kortingscode

4x winter musthaves van Protest + kortingscode

De -er zit in de maand en dat houdt in dat de temperaturen buiten erg snel beginnen te dalen. We willen dit jaar uiteraard niet buiten in de kou staan dus de aankopen voor de winter worden al gedaan. Ook ik heb aankopen gedaan bij Protest. Naar mijn mening zijn dat musthaves voor deze winter!

Protest staat bekend om haar sportswear, maar houdt zich ook bezig met alledaagse kleding. Een halfjaar geleden schreef ik ook een artikel over bikini’s van het merk. Op de webshop van Protest kun je veel leuke sportkleding kopen, zoals ski-jassen, thermoshirts, snowboots en pretels. Helaas ziet het er dit jaar naar uit dat veel skivakanties niet doorgaan. Daarom wilde ik jullie aan de hand van dit artikel laten zien dat Protest veel meer is dan alleen sportkleding. Zo kun je er ook erg modieuze musthaves kopen voor deze winter, zoals winterjassen, blousen, hoofdbanden, hoodies en ga zo maar door!

May velvet hoofdband

Kijk eens hoe cute! Nu ik mijn haar weer korter heb, wil ik gaan experimenteren met kapsels. Deze warme hoofdband kan dan niet missen. Zeker nu het kouder wordt buiten, is het heerlijk om jezelf wat extra te verwarmen. Met deze hoofdband zie je er stijlvol uit en ben je klaar voor de winter.

Ik vind dat ‘ie me ook erg leuk staat. Eerst was ik bang dat het niet bij de vorm van mijn gezicht zou passen maar dat is gelukkig niet het geval. Ik heb nu al helemaal zin om op een winterse dag mijn haar te krullen en daarbij deze leuke hoofdband te dragen!

Gina Blouse + Bowie Blouse + Paisley Muts

Normaal gesproken draag ik in de winter veel hoodies en sweaters. Dit jaar wil ik meer experimenteren met verschillende lagen. Ook dat kan erg comfortabel en warm zijn. Vandaar dat ik twee blousen heb aangeschaft. Qua model en dikte zijn ze in principe hetzelfde. De Bowie houthakkersblouse is gemaakt van een fleecestof en de groene Gina blouse van katoencorduroy.

Allereerst ga ik het hebben over de houthakkersblouse. Deze zit namelijk heerlijk warm en comfortabel. Je kan het op zo veel manieren dragen. Zo kun je het als fashionitem gebruiken, maar ook als jas boven je skibroek. Het is zo veelzijdig en dat is wat deze blouse zo tof maakt! Zelf heb ik het gecombineerd tot een alledaagse outfit. Zoals ik eerder heb besproken in een artikel, komt de houthakkersblouse weer terug. Dit jaar mag je alle patronen combineren. Daarom heb ik ervoor gekozen om de blouse op een pied du poule rokje te dragen! Ik kan niet wachten om meer winterse outfits te maken met deze blouse.

Omdat ik de blouse zo leuk vond, heb ik er nog een aangeschaft. Dit is eentje met een ribstof en is wederom warm en comfortabel. Deze is vooral leuk om te combineren met een momjeans, bootcutjeans of flared jeans. Ook kun je het gebruiken als jas. Het is veelzijdig en daarom zeker een musthave voor deze winter. Weg met al die basic hoodies!

Als laatste en zeker niet de minste heb ik een muts gekocht. Afgelopen winter miste ik een muts. Het is heerlijk om op een ijskoude dag zo’n ding op je hoofd te zetten. Daarnaast is het een extra detail in je outfit waardoor het lijkt alsof je net iets meer moeite hebt gedaan in de ochtend. Ook is een muts erg handig als je een bad hair day hebt!

Kortingscode

Ik kan jullie uiteraard niet enthousiast maken over de winter musthaves van Protest zonder jullie een kortingscode aan te bieden! Gebruik code ‘3lles10‘ op jouw volgende aankoop bij Protest. Deze kan gebruikt worden voor zowel de nieuwe als de oudere collecties. De code is geldig tot en met 28 februari 2021. Veel shopplezier!

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 19 oktober 2020 / 17:49

    Oeh, hele leuke items! 🙂

  2. 19 oktober 2020 / 08:59

    Mooie foto’s! Hele leuke items heb je gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.