3x outfitinspiratie met een joggingbroek

3x outfitinspiratie met een joggingbroek

De coronapandemie heeft ons geïntroduceerd aan een nieuwe modetrend: de joggingbroek. Vooral tweedelige pakken zijn nu helemaal hip. Hoewel je met deze pakken alleen al een erg leuke outfit hebt, is het ook leuk om de items apart te combineren, zoals de joggingbroek. Zelf ben ik helemaal fan van deze trend. Het is zo heerlijk comfortabel en kan daarnaast ook erg stijlvol gedragen zijn. Om dat te bewijzen heb ik in dit artikel drie outfits met een joggingbroek!


Outfit 1

3x outfitinspiratie met een joggingbroek

We trappen af met mijn favoriete outfit! Dit is eentje met verschillende lagen en patronen. Een paar jaar geleden vond ik het combineren van verschillende patronen verschrikkelijk. Naar mijn mening kon dat niet goed gaan. Nu ben ik helemaal van die mening afgestapt. Het kan juist geweldig zijn! In deze outfit draag ik een grijze joggingbroek van SHEIN, die ik overigens voor alle outfits gebruikt heb, met vlinders aan de zijkant. Hier draag ik een comfortabele trui overheen met daaronder een zebraprint mesh top. Een mooie casual outfit die je zo op straat kan dragen, maar ook in een vergadering. Niemand ziet immers dat je achter je laptop zit met een joggingbroek aan! De sieraden maken de outfit nog iets netter.

Volledige outfit – SHEIN

Outfit 2

3x outfitinspiratie met een joggingbroek

Hoe druk de vorige outfit was, zo rustig is deze. De lente zit er aan te komen en dat betekent dat je steeds minder lagen kan gaan dragen. Met deze outfit wil ik laten zien dat je er nog steeds er modieus uit kan zien met minder poespas. Uiteraard is ook deze outfit lekker comfortabel. Een simpel strak topje zorgt er voor dat de outfit meteen minder slonzig lijkt. Sterker nog; je lichaam komt daardoor juist beter uit de verf. Je kan het zo simpel houden als je zelf wilt. Met leuke accessoires, zoals een tas of sieraden kun je de outfit je eigen maken. Iets leuks doen met je haar doet ook wonderen!

Top – Bershka

Outfit 3

3x outfitinspiratie met een joggingbroek

Als laatst een outfit waarin ik mijn favoriete trend van dit moment heb verwerkt. Tegenwoordig zie je steeds meer bruintinten voorbij komen. Ik hou er van! Vooral bruine vesten zijn hip. Deze outfit is iets slordiger dan de rest, maar heerlijk om te dragen. Om het toch nog iets netter te maken, heb ik er een hele toffe tas bijgevoegd. Deze outfit vind ik zelf het lekkerst zitten en draag ik daarom ook erg veel.

Volledige outfit – SHEIN

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.