2 outfits, 1 bralette

2 outfits, 1 bralette

Het verbaasde me dat ik sinds mijn nieuwe start geen outfitpost meer geschreven heb. Voordat ik voor een langere tijd van het internet verdween deed ik dit maar al te graag en al te vaak. Ik begon het te missen, daarom heb ik vandaag dan ein-de-lijk een artikel met outfitinspiratie!

Bralettes zijn al langere tijd helemaal hot and happening. Je zag ze steeds vaker verschijnen op allerlei verschillende manieren. Ik was meteen verliefd op het kledingitem maar kocht het niet. Waarom? Geen idee. Toen ik op de webshop van Sans-online een prachtige bralette zag, waagde ik toch maar de gok en gooide ik het in mijn winkelmandje. Dat was de beste keuze die ik heb kunnen nemen want ik ben er verzot op geworden. Je kan er zo veel verschillende outfits mee creëren. Daarom heb ik vandaag twee outfits voor jullie met een bralette! De bralette die ik op beide outfits draag, zijn van Sans-online. Zeker de moeite waard om een keertje op rond te kijken. Je kan er veel leuke tops scoren voor een laag prijsje in de tops sale! Maar niet alleen dat want ze hebben voor iedereen wel wat en van alles wat. Denk daarbij aan rokken, accessoires, jurken etcetera. Wil je nog snel een outfit scoren voor de zomer dan kan dat prima bij Sans-online, zelfs met korting! Je kan namelijk toffe items scoren in de korte broeken sale. En zeg nou eens eerlijk, wie houdt er niet van korting?

Elk jaar weer hoop ik dat de zomer een regelmatig temperatuurtje aanneemt. Elke zomer kom ik helaas weer tot het besef dat we in Nederland wonen en dat het elke dag ander weer is. De ene week kunnen we genieten van tropische temperaturen en de week erna hebben we heftige onweersbuien. Ik was van plan om zomeroutfits te laten zien aan jullie maar had geen zin om ziek te worden, dus het is eentje met een dunne trui geworden.

Maar zelfs in combinatie met een trui kun je een bralette dragen. Dat maakt de outfit meteen wat meer sexy. Het was voor mij nooit mogelijk om deze trui te dragen aangezien ik geen item had wat er perfect onder paste, nu gelukkig wel. De rest van de outfit heb ik gecombineerd met een bruine paperbag broek. Ik dacht dat het niet bij elkaar zou passen maar na wat gespeeld te hebben met de kleding vind ik het best vet. Heerlijk comfortabel. Daarnaast heb ik er nog wat gouden sieraden bij gedaan om het net iets chiquer en completer te maken!

De tweede outfit is hele andere koek. Dit is meteen veel sexier. De één vind dit niet kunnen, de ander weer wel. Ik hou er wel van om die grens op te zoeken. Om het niet meteen té veel van het goede te maken, heb ik er een mesh top met de tekst ‘extraordinary’ overheen gedragen. Past ook meteen bij de outfit, haha! Ik wilde er eerst een rode rok onder doen, maar dat vond ik net iets te kinky dus heb ik er eentje bij gecombineerd met een pied-du-poule print. Om het nog wat stoerder te maken, draag ik er een ketting met geweer bij.

De bralette die ik op beide outfits draag, zijn van Sans-online. Zeker de moeite waard om een keertje op rond te kijken. Je kan er veel leuke tops scoren voor een laag prijsje in de tops sale! Maar niet alleen dat want ze hebben voor iedereen wel wat en van alles wat. Denk daarbij aan rokken, accessoires, jurken etcetera. Wil je nog snel een outfit scoren voor de zomer dan kan dat prima bij Sans-online, zelfs met korting! Je kan namelijk toffe items scoren in de korte broeken sale. En zeg nou eens eerlijk, wie houdt er niet van korting?

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Dit artikel is gesponsord

21 Reacties

 1. Elles
  Auteur
  23 augustus 2019 / 10:23

  Bedankt! Ik maak ze allemaal zelf met een camera op de statief. Via mijn mobiel kan ik hem besturen.
  Liefs,
  Elles

 2. 22 augustus 2019 / 12:16

  Staat allebei super leuk! Handig, zo’n bralette!

 3. 21 augustus 2019 / 17:14

  Iedereen houdt van korting en je hebt daarmee een goede koop gedaan. De foto’s zijn mooi gedaan. Doe je dat zelf of heb je daar iemand voor?

 4. 19 augustus 2019 / 06:22

  Oeh love it! Beiden outfits zijn heel gaaf maar je eerste outfit met trui en paperbag broek is mijn favoriet! Ziet er heerlijk comfortabel maar ook fashionable uit.

 5. 16 augustus 2019 / 12:47

  Ja met die doorschijnende sweater is het wel super sexy zeg – het staat jou beeldig 🙂

 6. 14 augustus 2019 / 07:39

  ik vind ze allebei leuk!!

 7. 12 augustus 2019 / 14:12

  Ik vind ze allebei heel leuk gestyld. Staat heel mooi, bij de 2e een leuk detail aan de outfit

 8. 12 augustus 2019 / 10:44

  Wat een prachtige outfits. Ze staan je erg goed.

 9. 11 augustus 2019 / 15:05

  Ik heb sinds deze zomer ook de bralettes ontdekt. Zoveel beter dan een BH met vervelende beugels! Vooral je eerste outfit van de twee vind ik prachtig

 10. 11 augustus 2019 / 12:39

  Ik wist niet wat bralettes waren, nu wel! Wie weet eens leuk als kado ook

 11. 11 augustus 2019 / 08:10

  Ziet er gaaf uit! Toch weer beetje richting de herfst.

 12. 11 augustus 2019 / 07:43

  Ooooh wauw de rechter met die koperkleurige broek vind ik echt super tof! Ik zou zoiets in de winkel dus nooit uit het rek pakken maar als ik het zo bij jou zie dan denk ik hebben hebben hebben

 13. Mandy
  10 augustus 2019 / 16:51

  Wat een mooie foto’s! Ik draag ze niet want het staat mij ook gewoon niet haha

 14. 10 augustus 2019 / 12:28

  Zelf draag ik ook graag een bralette, onder een trui of gewoon als top op een hoge broek. Thanks voor de kleding inspiratie en maak er een mooie dag van!
  Liefs,
  Linne

 15. 10 augustus 2019 / 12:00

  mooi ding, die bralette! nog nooit van gehoord

 16. Elles
  Auteur
  10 augustus 2019 / 11:33

  Een bralette heeft niet zoals een bh cupmaten maar kledingmaten. Daarnaast heeft het geen beugel zoals een bh. Je zou er eentje onder kunnen dragen maar dat verschilt per bralette want onder deze kun je het beste niks dragen. Het is vergelijkbaar met een topje.
  Liefs,
  Elles

 17. 10 augustus 2019 / 11:16

  Wat is precies het verschil tussen een bralette en een bh? Of moet je onder de bralette ook nog een bh aan?

 18. 10 augustus 2019 / 08:27

  Ik ben mega fan van bralettes, ze zitten zo heerlijk!. Je foto’s laten zien dat ze ook nog eens heel mooi zijn om te zien.

 19. ingrid
  10 augustus 2019 / 07:33

  wat een leuke outfits. ze staan je allebei geweldig. mooi gedaan

 20. 10 augustus 2019 / 06:59

  Wat een leuke outfits heb je en prachtige foto’s.

 21. 10 augustus 2019 / 05:41

  Ik vind de outfits allebei prachtig, je ziet er echt stralend uit? Prachtige foto’s, girl, goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.