MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Tranquility | Review

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Tranquility | Review

DSC04788

Shiney, dat was hét begrip in de beautywereld, maar dan wel een aantal jaren geleden. Alles moest glimmen: de ogen, het gezicht en de lippen. Nu zitten we in een andere periode wat betreft make-up: alles mat! Matte oogschaduws, matterende poeders en matte lipsticks. MUA Luxe doet mee met de Velvet Lip Lacquers. Vandaag test ik 1 van deze matte lipsticks, de kleur Tranquility.

1Over de MUA Lip Lacquer:

Get the ultimate velvet-matte pout with this richly pigmented, silky smooth lip lacquer. The quick-dry formula glides on effortlessly to leave a gorgeous matte finish, that is smudge proof & long-lasting.

DSC04794

De vormgeving van de Lip Lacquers ziet er chic uit. Met een applicator breng je de vloeibare lipstick aan op je lippen. Dit vind ik een prima manier want de applicator brengt fijn aan.

DSC04807

De pigmentatie van Tranquility is goed, niks op aan te merken. Het is een warme koraaloranje/bruine kleur (ik ben slecht in het omschrijven van kleuren). Het duurde wel een aantal minuten voordat hij helemaal opgedroogd was maar daarna bleef het wel erg goed zitten. Na het swatchen had ik de hele dag nog een streep op mijn arm die er niet gemakkelijk af te schrobben was.

DSC04616

Oké, wauw! De eerste keer dat ik Tranquility droeg kreeg ik het gevoel dat de lipstick mijn bleke huid meer benadrukte. De kleur is anders dan dat ik gewend ben. Het was dus eventjes wennen. Na een aantal keer dragen vind ik Tranquility eigenlijk heel vet bij me staan. Een zwarte wing erbij en je bent klaar om te gaan!

DSC04612

De Velvet lip Lacquer verblijft ongeveer 3 uur goed op je lippen, daarna begint het met loslaten. Wel zal ik na het eten of drinken je lippen bijwerken. De kleur is dan opgehoopt in je lijntje. Omdat het goedje mat opdroogt maakt het mijn lippen ook wel iets droger. Je lippen van te voren goed verzorgen is hiervoor wel een must.

DSC04799Ik ben ontzettend blij dat ik de enige MUA Velvet Lip Lacquer in de kleur Tranquility uit de schappen gehaald heb. Ik vind het matte kleurtje prach-tig! De houdbaarheid vind ik lang genoeg, het had alleen wel wat langer gemogen van mij. Ik denk dat ik in de loop van de jaren nog meer Lip Lacquers van MUA ga kopen, ze hebben nog zulke mooie kleurtjes!

 

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer | €3,00

Wat vind jij van matte lippen?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 13 mei 2016 / 15:16

  Wat een mooie kleur, hij staat je ook super!

 2. 10 mei 2016 / 20:15

  Mooie kleur!!

 3. 10 mei 2016 / 17:47

  Wat een bijzondere kleur! Hij staat je inderdaad goed.

 4. 10 mei 2016 / 13:38

  Mooi kleurtje! Staat ook heel leuk bij de top die je aan hebt.

 5. 10 mei 2016 / 11:59

  Ziet er heel mooi uit! Maar denk niet dat het bij mij zou staan haha. -x-

 6. 9 mei 2016 / 20:58

  Wauw, Elles!! Wat een leukie en wat staat deze jou ontzettend mooi. Snel maar even naar de Kruidvat, ik moet deze ook hebben.

 7. 9 mei 2016 / 16:39

  Staat je erg goed!

 8. 9 mei 2016 / 15:59

  De kleur is inderdaad prachtig!
  Ik wist helemaal niet dat je een beugel had hihi 😀

 9. 9 mei 2016 / 15:06

  Op de eerste foto dacht ik even ‘o noo’, maar op de full-face foto ziet hij er heel mooi uit. Zeker met het bruine truitje dat je aan hebt staat het erg mooi!!

 10. 9 mei 2016 / 08:48

  Ik wil ook al een tijdje dit kleurtje maar hij is telkens uitverkocht als ik hem wil kopen.

 11. 9 mei 2016 / 07:03

  Ik zag best felle kleurtjes liggen! Staat je mooi!

 12. 9 mei 2016 / 06:59

  Ik snap wat jij bedoelt met de kleur van deze lipstick. Je bleke huid meer benadrukken toch vind ik het een hele mooie kleur. Jammer dat er geen MUA in de buurt is. Anders ga ik al deze lipstick scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.