Maybelline Superstay 24H Setting Spray

Maybelline Superstay 24H Setting Spray

Setting spray, oftewel de kerst op de taart bij een make-uplook. Ik was daar altijd al benieuwd naar. Het poederige laagje weglaten, alles in elkaar over laten smelten, highlighters en oogschaduws heftiger maken en je make-uplook langer laten zitten. Het klonk altijd als een musthave in je make-upstash, daarom heb ik het ook gekocht. Maybelline had laatst een 1+1 actie dus ik kocht de Superstay 24H Setting Spray.

DSC07860

Maybelline over de Superstay 24H Setting Spray:

Spray de Superstay 24H Setting Spray over je make-up, waardoor je make-up extra lang blijft zitten en je look niet vervaagt. Daarnaast gaat de Setting Spray glans tegen.

Maybelline Superstay 24H Setting Spray – €11,99

DSC07859

De setting spray zit vanzelfsprekend in een sprayflacon. Dit flesje is met wit, rode en zilveren letters gedecoreerd. Niet heel speciaal, gewoon simpel. Maybelline belooft dat deze spray je make-up gedurende dag beter laat zitten. Ook beweert het merk dat je niet gaat glanzen door deze spray. Ik ben benieuwd!

DSC07856

Oke, de eerste keer ging het bij mij natuurlijk weer eens fout. Vergeten te schudden. Ik kreeg allemaal witte vlekken op mijn gezicht. Helemaal in shock! Vergeet. niet. te. schudden! De tweede keer ging het  al wel wat beter maar ook niet perfect. Ik probeerde natuurlijk weer al die beauty-goeroes na te doen en sprayde mijn hele hoofd eronder totdat het doorweekt was. Daarna bracht ik nog wat highlighter aan. Ook niet doen. Het zag er heel raar uit, een mix van cakey en patchy. De dag erna bracht ik gewoon een normaal laagje aan van de spray en deed er verder geen extra highlighter op. Toen zat het gewoon goed. Het is dus wel een setting spray met een handleiding.

Nadat ik eindelijk wist hoe ik de spray moest gebruiken, kon ik kijken naar het resultaat. De spray zorgt er wel echt voor dat het poederige effect weggaat, het wordt meer één geheel. Ook blijft het gedurende de dag beter zitten en je wordt ook minder snel een discobal. Wel stuitte ik op het probleem dat je het voelt zitten op je gezicht. Alsof je een dun laagje peel off masker op je gezicht hebt.DSC07855

De setting spray doet wat het belooft, maar daar blijft het bij. Het heeft echt wel een handleiding voordat het mooi op de huid ligt. Als het eenmaal op de huid ligt voelt het niet super comfortabel. Ook kan je niet met deze spray oogschaduws op highlighters heftiger maken, wat ik wel jammer vind. Ik denk dat je voor dit geld wel een betere setting spray kunt aanschaffen.

 

Gebruik jij setting spray? Zo ja, welke?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 31 maart 2017 / 17:53

  Ik heb deze ook staan en zal ‘m later reviewen, Urban Decay of MAC Fix zijn mijn favorieten

 2. 30 maart 2017 / 06:38

  Ik gebruik er geen maar ik twijfel of ik deze zou kopen.. fijne review!

 3. 29 maart 2017 / 20:53

  Deze kende ik nog niet, jammer dat ‘ie tegenvalt.

 4. 29 maart 2017 / 18:49

  Ik heb een setting spray van Gerard Cosmetics en wil nog die illuminating setting spray (CoverFX) proberen 😀

  Bij deze had ik al vaker van de witte vlekken gehoord. Heb het idee dat deze toch net niet helemaal het einde is.

 5. 29 maart 2017 / 16:59

  Super leuk dat je hierover schrijft Elles. Ik ben er al heel lang over aan het denken om een settingspray te kopen, maar ik wist niet waar te beginnen. Vandaar dat ik het erg gaaf vind om deze review te lezen!
  Ik ga ‘m ook kopen denk ik ♥ ♥ ♥
  Liefs, Florentine

 6. 29 maart 2017 / 08:45

  Ik niet, maar mijn jongste zoon wel. Hij wil zijn haar altijd in een kuif!

 7. 29 maart 2017 / 08:12

  Ik heb deze ook gekocht, het resultaat is best goed. Maar twijfel iedere keer, want ik kreeg een allergische reactie daarna, maar misschien niet van dit product. Ik ga er op letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.