MAC Matte lipstick Diva

MAC Matte lipstick Diva

Hi y’all! Eindelijk hoor ik bij de club! De MAC-club. Ja, je leest het goed ik heb er ook eentje; een product van MAC! Op mijn wishlist van lang geleden had ik gezet dat ik graag Diva van MAC zou willen hebben, een donkerrode, matte lipstick. Mijn vriendin heeft het gezien op mijn blog, heeft het lipproduct gekocht en aan me gegeven voor mijn verjaardag! Vandaag schrijf ik dan eindelijk, na 2 maanden, een artikel over dit pareltje!

dsc05628 dsc05633

dsc05642

MAC is een warme, matte donkerrode, lipstick met een bruine ondertoon. Zulke kleuren passen altijd het beste bij mij. Het doet me volwassener lijken en het past bij mijn haarkleur en ondertoon. De verpakking is natuurlijk geweldig! Elke keer als ik de lipstick in mijn handen heb voelt het wel een beetje speciaal hoor, hihi!

dsc05644

De swatch van Diva stelt me niet teleur. Het is prima gepigmenteerd en dekt goed. Omdat het een matte lipstick is gleed het product niet over mijn arm heen maar ging het ietsjes stugger.

23 fullsizerender

2

Hier zie je de MAC lipstick op mijn lippen. Mooi is ‘ie, hé? Ik vind hem in ieder geval prachtig! Op de foto rechtsboven pakt de kleur het beste uit. Hij lijkt ook nog best wel glimmend maar in werkelijkheid is Diva matte. Omdat de lipstick matte is zie je de droge plekjes wel beter, iets waar ik vaak last van heb. Dat wordt dus meer scrubben, hihi!

De lipstick vervaagt gelijkmatig. Na een glaasje water ziet ‘ie er nog op, wel wat minder, maar je hoeft het nog niet bij te werken. Na een tweede glaasje water zal ik het wel bijwerken. De lipstick is dan al zo vervaagd dat je het alleen nog goed ziet in de lijntjes en droge plekjes. Dan lijkt het net alsof je lip kapot is en bloedt. De lipstick blijft echt wel 4 uur mooi op je lippen zonder dat je eet of drinkt.

dsc05636

Het was liefde op het eerste gezicht en dat blijft het ook elke keer als ik de lipstick open. Wat een pareltjes is dit toch. Diva is een prachtige lipstick. Het heeft een mooie kleur en finish en is ook nog erg fijn. Je voelt hem niet zitten. Love it!

MAC Matte lipstick Diva – €19,50

 

Heb jij een MAC lipstick?

 

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Soraya
  16 september 2016 / 00:11

  Staat je mooi. Ik ga meestal meer voor de lichtroze/nude lipsticks, matt. Kun je een kleur aanraden van MAC? Btw leuke top!

 2. 15 september 2016 / 20:32

  Ik heb hem zelf ook en vind hem zo prachtig!! 😀

 3. 15 september 2016 / 15:16

  Oh wat is ie mooi!

 4. 15 september 2016 / 09:59

  Deze staat al ZO lang op mijn wishlist!
  ontzettend mooi <3

 5. 15 september 2016 / 07:02

  Nice! Staat je mooi!

 6. 14 september 2016 / 10:35

  Echt een tijdloze kleur is dit! Blijft mooi en staat ook mooi 😀

 7. 14 september 2016 / 08:24

  Wat een prachtige kleur! Staat je erg mooi 🙂

 8. 14 september 2016 / 05:02

  Hele mooie kleur! Ik vind het je prachtig staan Elles, ik hou van je foto’s!

 9. 14 september 2016 / 04:54

  Prachtig kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.