Catrice Glam & Doll Sculpt and Volume mascara

Catrice Glam & Doll Sculpt and Volume mascara

Nadat ik de Catrice Glam & Doll False Lashes mascara kocht wist ik al meteen dat ik al de mascaras van de Glam & Doll collectie wilde uitproberen. Ik vond die mascara zo ontzettend fijn. Een tijdje geleden was de stopper kapot gegaan dus werd ik verplicht om het weg te gooien en een nieuwe te kopen. Dat is de Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume mascara geworden.

DSC08371

Catrice over de Glam & Doll Sculpt & Volume mascara:

Defining Doll. De nieuwe toevoeging van het Glam & Doll assortiment, de Sculpt & Volume, definieert iedere wimper individueel met zijn elastische borsteltje. De diepzwarte textuur verzekert je tegelijkertijd van XXXL volume en een spectaculaire krul zonder dat de wimpers aan elkaar plakken. 

Ingrediënten:

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM , BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume mascara – €3,99

DSC08376

DSC08378

Ik vind de vormgeving van de gehele Glam & Doll collectie wel oké. Het is best strak. Elke mascara heeft zo zijn eigen kleur, deze is paarsig. Een hele gekke kleur. De haartjes van het borsteltjes zijn van siliconen. Ik hou echt van siliconen borsteltjes. Sinds ik dat ontdekt heb kan ik niet meer zonder. Het borsteltje zelf loopt een beetje rond.

BeFunky Collage

Dit zijn mijn wimpers zonder dat ik een wimperkruller gebruikt heb. De mascara separeert mooi. Het geeft ook wel wat volume en een mooie krul. Ik krijg niet echt het gevoel dat mijn wimpers langer worden hierdoor. (Eerste foto)

DSC08374

Weer een nieuwe mascara van de Glam & Doll collectie waar ik blij mee ben. De False Lashes mascara vond ik net ietsjes beter aangezien dat mijn wimpers nóg meer separeerde. Daar houd ik persoonlijk veel meer van. Toch doet het wat het moet doen: het geeft volume en accentueert elke wimper. Prima product.

 

Welke mascara gebruik jij? Zou je die aanraden?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 19 mei 2017 / 18:18

  Ik volg je blog nu een tijdje en ik vind dat je echt hele leuke en mooie artikelen schrijft. Ik blijf je zeker volgen!
  De Glam & Doll mascara in de zwarte verpakking is echt mijn favoriete mascara van Catrice! X

 2. 20 april 2017 / 12:27

  Lijkt mee een zeer goede mascara zeker voor die prijs!

 3. 20 april 2017 / 12:26

  Deze ga ik onthouden! De wimpers zien er erg mooi uit en niet klonterig.

 4. 19 april 2017 / 17:00

  Prima mascara lijkt me, zeker voor die prijs!

 5. 19 april 2017 / 14:51

  Mooi resultaat. Ik gebruik momenteel de Catrice Rock Couture Mascara, die is ook erg fijn 🙂

 6. 19 april 2017 / 13:39

  Ziet er goed uit. Mijn favoriete mascara op dit moment is de Catrice Glam & Doll waterproof mascara!

 7. 19 april 2017 / 10:15

  Degelijk effect zonder wimperkruller, al moet ik wel zeggen dat ik niet meer zonder kan. Ik gebruik momenteel de Tarteist Lash Paint Mascara van Tarte en kan niet meer zonder! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.