Heb jij ook weleens een broodje gemaakt die je echt geweldig lekker vind? Ik wel. Ik hou heel erg van een keizerbroodje en gesmolten kaas. Dus een keizerbroodje + gesmolten kaas = het perfecte broodje, ik ben niet goed in wiskunde, maar dit weet ik wel, haha. Vandaag deel ik met jullie het recept van mijn favoriete zelfgemaakte broodje. Ik zal zeggen, pak een snack, voordat je honger krijgt na het lezen van dit artikel.
Ingrediënten
- Keizerbrood
- Kaas
- Tomaat
- Italiaanse kruiden
We beginnen bij het begin, het snijden van het keizerbroodje. Ik doe dit met een kartelmesje, dat gaat wel wat makkelijker. Kijk wel uit voor je vingers, ik wil graag dat je met dit broodje al je vingers overhoudt. 😉
Na het doormidden snijden van het keizerbroodje pakken we een plakje kaas en leggen we dat op het broodje. Een erg moeilijke opgaven.
Nu snijden we de tomaatjes. Ik gebruik snoeptomaatjes, die vind ik ietsjes lekkerder dan een normale tomaat.
Italiaanse kruiden, ik ben blij dat ik het ontdekt heb. Ik vind het zo lekker om over een broodje of iets dergelijks te strooien. Italiaanse kruiden doen een broodje meteen smaken naar pizza, en daar ben ik dol op. Daarom strooi ik ook best wel veel kruiden op dit broodje.
En dan le moment suprême, het broodje in de magnetron. Dit gebeurt ongeveer 1 minuut, dan is de kaas lekker gesmolten en het broodje niet te taai. Je kan het ook in de oven stoppen, dan wordt het broodje knapperiger. Je moet dan wel langer wachten.
Het eindresultaat, nu lekker genieten! Ben je van plan om het na te maken? Als je dat doet zou ik het erg leuk vinden als je het naar mijn Instagram xellesxmulderx toe stuurt!
Wat is jouw favoriete broodje?
[…] eet ik een croissantje met jam. Ook eet ik vaak my altime favourite broodje, een omeletje of een geroosterd broodje met […]