Ziaja Komkommer gezichtsmelk, -toner en -crème

Ziaja Komkommer gezichtsmelk, -toner en -crème

Verzorgingsproducten die duurzaam, milieuvriendelijk, dierproefvrij en vege zijn en ook nog eens van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Toch bestaan er merken die zulke producten verkopen. Ziaja is daar een van en ik kreeg de gelegenheid om een aantal van hun verzorgingsproducten te testen. Ik koos voor de Ziaja gezichtscrème, reinigingsmelk en gezichtslotion van de lijn met komkommer erin. Speciaal voor de normale, vette en gemengde huid.

DSC08401

Op de site van Ziaja hoef je niet lang te zoeken om de juiste producten voor je gezicht te vinden. Zelf heb ik een gemengde huid wat iets meer naar het vette neigt. Daarom ging ik dus naar het menu waar je de producten kunt vinden voor de vette huid. Bij deze huid werken de vetkliertjes te hard en produceren dus meer vet dan wat nodig is. Hierdoor krijg je een vettige huid en zijn de poriën groter dan normaal. Ziaja geeft hierom de tip om een lotion aan te schaffen. Dit verwijdert de laatste restjes vet, ongerechtigheden en bacteriën. Ook wordt je huid gedesinfecteerd waardoor je huid net als Geox weer kan ademen. Mijn eigen tip: schoonmaken, schoonmaken en nog eens schoonmaken en het liefst zo min mogelijk je poriën bedekken(door foundation, concealer etc.).

Ziaja Komkommer reinigingsmelkDSC08405

Ziaja over de Komkommer reinigingsmelk:

Deze reinigingsmelk is zeer geschikt voor het verwijderen van make-up. Kalmeert de huid en verbeterd de natuurlijke kleur van de huid. De reinigingsmelk is geschikt als make-up basis.

Key ingrediënts:

Cucumber pulp extract, provitamin B5 (D-panthenol), Vitamin A, Vitamin E

DSC08406

Mijn ervaringen met reinigingsmelk zijn slecht. Eerlijk gezegd snap ik eigenlijk niet hoe en waarvoor je het moet gebruiken. Kan je nou ook je oogmake-up ermee verwijderen of juist niet. Elke keer als ik mijn mascara ermee weg wil halen dan wordt ik verblind. Al dat reiningsmelk komt in mijn ogen en ik ga wazig zien. Dat lijkt me niet goed. Ik probeerde dat bij deze ook maar ook hierbij ging ik wazig zien. Ik denk dat dat dus niet de bedoeling is met reinigingsmelk. Ik gebruikte het dus alleen om de rest van mijn make-up te verwijderen zoals foundation en wenkbrauwpoeder. Ik deed een beetje reiningsmelk op mijn vingers en ging toen in roterende bewegingen over mijn gezicht. Make-up verwijderend doet het wel echt. Het wordt als het ware opgenomen in de reinigingsmelk waardoor het er op het einde niet echt meer wit uit ziet. Nadat ik klaar was, haalde ik de melk met een watje van mijn gezicht af.

DSC08410

Goede reinigingsmelk! Echt waar. Vaak reinig ik mijn gezicht nog een extra keer zodat ik zeker weet dat alle make-up verwijderd is. Dat hoeft bijna niet meer door dit product. Bijna alles is wel weg! Jammer dat je je oogmake-up hiermee niet kan verwijderen maar daar kan ik wel mee leven. Mijn huid irriteerde zich ook niet door dit product. Ziaja zegt dat je dit ook als make-up basis kan gebruiken. Dat heb ik nog niet geprobeerd maar ik ben nog wel van plan dat een keertje te proberen. Wel raar dat je zoiets als basis kan gebruiken aangezien het er juist voor zorgt dat het make-up verwijderd.

Ziaja Komkommer gezichtstoner

DSC08413

Ziaja over de Komkommer gezichtstoner:

Een zachte, alcoholvrije reinigingstonic voor dagelijks gebruik voor het gezicht en de hals. Maakt grondig schoon en dicht de poriën in de huid. Kalmerend, hydraterend en maakt de huid ietsje lichter. De reinigingsmelk is geschikt als make-up basis.

Key ingrediënts:

Cucumber pulp extract, provitamin B5 (D-Panthenol)

DSC08414

Nadat ik de reiningsmelk had gebruikt om mijn make-up te verwijderen, ging ik verder met de lotion. Ik bracht het aan op een wattenschijfje en ging toen de laatste resten van mijn gezicht verwijderen. Er zat al niet veel op mijn gezicht aangezien de reinigingsmelk best goed make-up verwijdert. Toch zaten er nog wel wat restjes en viezigheden op mijn gezicht. Ik gebruikte het maar merkte helaas niet zo veel. Mijn huid voelde wel lichter maar als ik op het watje keek, dan zag ik vrij weinig.

DSC08418

Nehh, niet mijn ding. Het verwijdert niet de resten van mijn gezicht. Het maakt het wel iets lichter en het plakt niet, maar daar blijft het bij. Als het nou echt goed mijn gezicht reinigt dan was het een topper! Het voelt fijn aan op de huid en maakt het niet vetter of droger.

Ziaja Komkommer gezichtscrème

DSC08425

Ziaja over de Komkommer gezichtscrème:

Heerlijke gezichtscrème met komkommer extract geeft een intenste hydratatie en kalmeert de huid. Deze crème werkt voor het stabiliseren van de functie van de talgklieren. Geeft een verzachtend en verzorgend effect. Zichtbaar verlichten van oneffenheden en verbeterd de natuurlijke kleur van de huid. Zorgt voor een gezonde uitstraling.

Key ingrediënts:

Cucumber pulp extract, provitamin B5 (D-Panthenol), Vitamin A, Vitamin E

DSC08428

Ik ben echt dol op crèmepjes. Geen wonder dat ik dus heel erg benieuwd was naar deze. Ook omdat dit voor een vette huid is. Gezichtcrèmes gebruik ik onder mijn make-up en ’s avonds voordat ik ga slapen. Deze crème dus ook. Ik bracht het gewoon aan met mijn vingers. Bij het gebruik merkte ik al meteen dat het een erg luchtige en vloeibare crème is. Daar houd ik wel van! Ook is het geen vettig product, wat wel chill is voor een vette huid.

DSC08430

I lovee this! Deze crème verricht echt wonderen. Ik gebruik het nu ongeveer twee weken en mijn huid is er echt rustiger door geworden. Dat had ik dus totaal niet verwacht. Het voelt fijn op de huid, het maakt het niet vetter of droger maar hydrateert wel goed. Mijn huid is echt rustiger geworden. Ik had eerst zo’n ‘bakkenbaardje’ van onzuiverheden maar sinds ik dit gebruik, is dat steeds minder geworden tot bijna verdwenen.

Ziaja Komkommer reinigingsmelk 200 ml – €3,69

Ziaja Komkommer reiningslotion 200 ml – €2,79

Ziaja Komkommer gezichtscrème 50 ml – €3,39

 

Heb jij ooit producten van Ziaja gebruikt?

 

Liefs,

Eles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 26 april 2017 / 09:03

  Oeh ik ben erg benieuwd geworden naar de gezichtscrème! Ook lekker dat de geur komkommer is, love it!
  Liefs, Yara

 2. 25 april 2017 / 16:26

  Ik ben juist heel erg benieuwd naar de toner. Dat gebruik ik liever dan reinigingsmelk of iets anders. De hele lijn vind ik er bij elkaar enorm mooi uitzien!

 3. 24 april 2017 / 18:53

  Lijkt me heerlijk vooral na een warme zomerdag.

 4. 24 april 2017 / 15:09

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ze klinken heel fijn. En zeker met komkommer lijkt het me lekker fris!

 5. 24 april 2017 / 11:52

  Het lijkt mij een heel fijn product, thanks for sharing X

 6. 24 april 2017 / 11:19

  Ik heb de dagcreme ook eens geprobeerd maar kreeg er schilfertjes van. Super raar! Heb verder alleen maar goede ervaringen met Ziaja.

 7. 24 april 2017 / 08:37

  Wat een toffe producten, ze lijken mij heel erg fijn!

 8. 24 april 2017 / 07:54

  Duurzaam, milieuvriendelijk, dierproefvrij en dan betaalbaar klinkt erg goed. Ik heb ooit maar een keer de ervaring met dit merk, maar wil er wel binnenkort nog meer van proberen. 🙂 Mooie producten en verpakking trouwens.

 9. 24 april 2017 / 06:41

  Toffe producten! Moet ook heerlijk zijn met die komkommer!

 10. 24 april 2017 / 06:09

  Lijkt me echt een heerlijke lijn! Mooie vormgeving van de flessen ook.

  Love,
  Dascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.