26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Wie is de mol? (Spoiler)

Wie is de mol? (Spoiler)

download (3)

Eindelijk, het is opgelost! We weten nu eindelijk wie degene was die het geld uit de pot kon halen. Ik zat met spanning te wachten totdat het zinnetje ‘ik ben de mol’ werd gezegd. Waarschijnlijk weet je al waarover ik het ga hebben in dit artikel. Wie is de mol!

images (1) Net zoals veel anderen ben ik dit jaar de serie actief wezen volgen. Wel heb ik voorgaande jaren af en toe een aflevering bekeken, maar ik snapte er eerlijk gezegd geen een hol van. Net als bij Expeditie Robinson heb ik me voorgehouden dit jaar de hele serie te volgen. And geuss what? Ik ben aan beide programma’s verslaafd geraakt. Ik kan nu al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen begint.

In het begin moest ik nog wel eventjes mijn ‘draai’ vinden in het spel. Ik moest de logica nog een beetje gaan snappen, maar na ongeveer 3 afleveringen snapte ik het. Eerst dacht ik dat Marjolein de mol was. Ze deed zo niet haar best, en bij de eerste aflevering met het vooruit trekken van dat grote driehoek ging ze eventjes kijken waar ze waren. Nadat Marjolein uit het spel was, wist ik eventjes niet wie mijn mol was, maar al snel werd dat vervangen door Tim. Ik vond dat Tim veel kleine foutjes maakte en ook zo onopgemerkt. Iedereen zat op Klaas, maar dat vond ik té vanzelfsprekend. Hij maakte zulke grote fouten, dat zal een mol niet doen, dacht ik.

Op een gegeven moment zakte de moet me een beetje in schoenen. Iedereen was ontzettend zelfverzekerd over het feit dat Klaas de mol zou zijn. Ik kreeg ook allemaal hints te horen die verstopt waren in het spel, zoals de tips van de oud mollen die de naam ‘Klaas’ vormden. Ik bleef stiekem wel hopen dat Tim de mol zou zijn, maar dat was toch niet zo.

images (2)

Maar even; de acties van Klaas, wauw! Dikke respect. Ik zou dit echt niet kunnen, ik kan niet eens liegen, dus laat staan ‘mollen’. Het geld uit de kist halen, of de helft meenemen. Heel slim aangepakt!

Om een lang verhaal kort te houden. Mijn eerste impressie van Wie is de mol is erg positief. Een beetje de detective uithangen, daar houd ik van. Op een gegeven moment was het wel heel erg duidelijk dat Klaas de mol was, maar dat maakt niet uit want het seizoen was wel geweldig! Vonden jullie trouwens de opdracht met de piccolo ook zo eng om te kijken? Ik wel, hihi!

Wie was jouw mol?

Liefs,

Elles

 

Share:

8 Reacties

 1. 8 maart 2016 / 21:20

  Ik heb sinds het begin gezegd dat Annemieke de mol was en ze ging er maar niet uit dus dacht dat ik het goed had maar nee hoor… Dit gebeurd mij nu altijd haha degene van wie ik denk dat de mol is is meestal de verliezer

 2. 8 maart 2016 / 18:01

  Ik wist eerst echt niet wie het was tot er zo veel aanwijzingen naar Klaas leken te leiden. Eigenlijk was ik een beetje teleurgesteld omdat het zo obvious was, het was weer een leuk seizoen in ieder geval!

 3. 8 maart 2016 / 10:31

  dit is zo’n leuke serie maar ik wist niet dat hij het was hoor hahah

 4. 7 maart 2016 / 12:27

  Wat leuk dat je je er zo bij betrokken voelt en detective uithangen spelen leuk vind. Veel mensen hebben dat met wie is de mol. Jammer ik heb niet vaak TV gekeken de laatste tijd.

 5. 7 maart 2016 / 07:47

  Die piccolo’s! Zooo creepy. Dit was ook mijn eerste mol seizoen, en ik was echt super teleurgesteld. Om mezelf voor te bereiden had ik namelijk een oud seizoen gekeken, waarin de mol echt ZO een onverwacht persoon was. Dus ik ging helemaal moeilijk denken, bleek het toch gewoon Klaas. Echt vet sneu, ik was wel een beetje teleurgesteld.

 6. 7 maart 2016 / 06:25

  Ik kijk naar de Belgische mol. Wij hebben het raadsel nog niet opgelost maar nog een paar afleveringen en we zullen het weten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.