Sunday talks #2

Sunday talks #2

DSC02987

Hi y’all! Deze week was echt een echte, viezige herfstweek. Koude regenbuien met harde windstoten, bomen die op het punt staan om te gaan vallen, fietsen door de ijzige wind, blaadjes die ineens aan je gezicht vast zitten. Ja, het was deze week bikkelen door de wind.

Jam

Maandag, de weekend is voorbij en ik moest al meteen het eerste uur inkomen. Ik vond het eerst heel erg dat ik in moest komen, maar het was opzich best wel fijn. Ik kon dat uurtje lekker wat voor mezelf doen, en aangezien ik die dag 3 toetsen had, Duits, wiskunde en economie, kon ik daar even voor leren. Het enige vervelende van die 3 toetsen waren dat ze achter elkaar aan waren, met maar 1 pauze ertussen. Dus ik besloot om voor 1 toets, Duits, minder te leren, ik kon hem toch herkansen. Jammer genoeg had ik economie en wiskunde niet goed gemaakt. Op economie had ik een 4.2 en het wiskunde cijfer weet ik nog niet, maar mijn gevoel zegt dat het geen voldoende is.

Dinsdag had ik een normale schooldag. We hadden vandaag het enige uurtje bevo (beeldende vorming) van de week. We zijn bezig met het schilderen van een landschap, super leuk!

De dag erna, woensdag, ik moest naar de orthodontist om mijn beugel strakker aan te spannen. Dit was de eerste keer dat ik er een aantal dagen last van had, maar dat hoort bij het hebben van een beugel! Altijd als ik naar de orthodontist ga is dat voordat school begint. Mijn moeder bracht me naar school en ik moest terug met de bus. De bus nemen, geen probleem toch? Blijkbaar wel, ik was net te laat. Bijna was ik bij de busstop, maar de bus reed door. Dus mijn moeder moest me toch ophalen met de auto.

Donderdag was weer een doorsnee schooldag. Ik had die dag een herkansing van de Duits toets, waar ik de maandag daarvoor een 3,1 op gehaald. Gelukkig had ik dat beschamende cijfer verbeterd met een 8.3, gelukkig!

Vrijdag, de leukste schooldag, het is bijna weekend! En ook vandaag had ik een doodnormale schooldag. Wat heb ik toch een saai leventje. Na school kon ik lekker niksen. Ik hoefde namelijk niet te leren voor de toetsen van de week erna, want die had ik niet. Ik werd ineens gebeld door mijn oude trainer van korfbal. Hij vroeg me of ik zaterdag zin had om een potje te korfballen. Ik zat eerst op korfbal, maar doordat ik vaak op een zaterdag weg moet voor paardrijdwedstrijden, en korfbalwedstrijden ook op zaterdagen zijn, heb ik besloten om van korfbal af te gaan. Ik vind het nog steeds een super leuke sport, dus natuurlijk zei ik ja op het aanbod! 🙂

DSC03005

Op zaterdag was ik huiswerk- en leervrij, yes! Ik ging een lekker potje korfballen, na een halfjaar het niet gespeeld te hebben. We hadden 7-7 gespeeld en ik had zelfs nog 1 gescoord, ik voelde me weer helemaal thuis in het veld! In de middag kwam een vriendin van mij langs, we probeerden een appeltaart te bakken. Dit ging helemaal verkeerd, de bodem was te dun en we hadden op een gegeven moment geen deeg meer over voor de bovenkant, haha! Maar het smaakte wel lekker! ’s avonds had ik nog met een paar vrienden afgesproken, wat ook super gezellig was!

En dan is de week weer bijna afgelopen, zondag! Het was een typisch rustdagje. Ik maakte  nog wat huiswerk en foto’s voor artikelen, maar voor de rest heb ik niet echt iets nuttigs gedaan. Ik ben altijd heel inactief op zondagen, heb eigenlijk nergens zin in en kan me ook niet concentreren. Hebben jullie dat ook?

DSC03072

( En toen zat Jack ineens in mijn kledingkast 🙂 )

Wat heb jij deze week gedaan?

Xoxo

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 september 2016 / 03:44

    That is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your weblog, especially its discussion. From the tons of comments in your articles, I guess I’m not the only one having all the enjoyment here! Keep up the nice work.

  2. 16 november 2015 / 08:26

    Het is zeker ook mooi om even rust te nemen nadat je drie toetsen hebt gehad. Ik heb ook soms een inactieve zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.