24   165
20   210
21   220
38   184
24   261

Pizza lifestyle| Outfit of the day

Pizza lifestyle| Outfit of the day

Vakantie is standaard een goede smoes om lekker te shoppen. Zeker nadat ik erachter kwam dat ik nog een aantal korte broeken en een mom jeans nodig had. Uit mijn vorige mom jeans was ik helaas gescheurd maar omdat ik het zo’n fijn modelletje vond, moest ik wel een nieuwe halen. Ik weer blij, maar mijn portemonnee iets minder. Zeker nadat ik er ook nog eens een matchend shirtje bij had gevonden.

 

img_7965

T-shirt  – Pull&Bear

Basic mom fit jeans – Pull&Bear

Sneakers– Nike

Riem – Primark

Oorbellen – Primark

 

Liefs,

Elles

Share:

5 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 14:35

  This text is very good and interesting! First of all, I got to say, you are very cute! I love your style and that pizza t-shirt is superb! So simple outfit but so cool. Also, your sneakers are very nice, I love white color.
  Where can I buy this shirt?

  • Elles
   Auteur
   26 mei 2018 / 09:05

   Thankyou! It’s from the Pull and Bear!

 2. 8 mei 2018 / 08:46

  Wow Ellis, prachtige foto’s! De top staat je heel erg leuk en je make-up zit erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.