Outfit of the day

Outfit of the day

DSC02803

Hey lovely’s! Als jullie mijn vorige blogpost hebben gelezen, dan weten jullie misschien al wel dat ik vorig weekend ben wezen shoppen en zag je dat ik deze outfit op de foto aanhad. Kast weer vol en portemonnee leeg. Een goede smoes om weer een Outfit of the day artikel te schrijven! Enjoy!

DSC02804

(Ik zie nu dat er op mijn broek wat wits zat, het is geen vogelpoep 😉 )DSC02806

DSC02807Yes, ik heb eindelijk een highweasted zwarte broek, deze is van Only. Ik zal deze vast lang blijven dragen want het zit zó ontzettend lekker. Bovenop de broek draag ik een mosgroen shirtje met een hoge hals van Primark.DSC02815

DSC02810

Aan mijn oren hangen gouden vierkante oorbellen, klinkt niet echt fashionable, maar als je op de foto kijkt snap je wat ik bedoel. Vanochtend had ik mijn haar los, maar daardoor zag je de hangers niet zitten, dus besloot ik om in mijn haar een messy bun te maken.

Xoxo,

Elles

High weasted skinny – €29,99 bij Only

Mosgroen shirt met hoge hals – €8 -, bij Primark

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 12 november 2015 / 16:34

  Je trui! Ik heb een beetje een zwak voor die donkergroene kleur, dus ik vind hem echt heel erg tof (en dat voor die prijs, wauw!)

 2. 11 november 2015 / 13:46

  Ik vind dit echt een hele leuke outfit! 🙂 En wat zit je haar mooi! 🙂

 3. 11 november 2015 / 09:51

  Wat een mooie outfit zeg. Ik houd wel van dit soort simpelere outfits.

 4. 10 november 2015 / 15:22

  Graag gedaan. 😉 Kast weer vol en portemonnee leeg hahaha dat vind ik de enige nadeel van winkelen. 😉 High weasted skinny van only vind ik een mooie broek. Dit merk heeft vaak leuke kleding, ik heb ook een paar in mijn bezit. Primark is ook altijd fijn met z’n prijs.

 5. 10 november 2015 / 12:11

  Die broek staat je heel mooi!

 6. 9 november 2015 / 18:57

  Die broek zit je mooi zeg! Ik wil ook nog heel graag een high wasted broek, maar de Sinterklaas komt er ook weer aan.. Nog even wachten tot volgende maand dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.