Ombrelips | Try it! #1

OmbreLips

Hey! Op Instagram zie ik heel vaak filmpjes voorbijkomen van meiden die hun gezicht flawless kunnen opmaken met geen enkel foutje, de echte make-upgodinnen ook wel genoemd. In sommige filmpjes zag ik dat ze prachtige ombrelippen maakten, wat ik zó gaaf vind. Natuurlijk moest ik dat ook eventjes proberen en daarvan maakte ik foto’s. In dit artikel kun je zien hoe mijn eerste keer ‘ombrelips’ maken mislukte.

lip1

In mijn mondhoeken heb ik een kleur gebruikt die hetzelfde is als mijn lipkleur, maar dan wat heftiger. Ik wilde graag een overgang van natuurlijk naar fel. Ik weet de merk en de naam van deze lipstick niet aangezien hij al best oud en versleten is.

lip 2

Het stukje tussen mijn mondhoeken en het midden van mijn lippen heb ik opgevuld met een lichtroze kleur. Dit is kleur 449 van NYC. Ik heb dit product weer herondekt. Ik droeg hem bijna nooit omdat ik hem iets te licht vond en omdat hij steeds open ging in mijn tas, vandaar ook dat het er zo verminkt uitziet.

Daarna het felste kleurtje, 33 van de Hema. Deze zit in het midden van mijn lippen.lip3

Om de kleuren in elkaar over te laten lopen ga ik met mijn lippen over elkaar. Als laatst poeder ik mijn lippen af voor een mat resultaat.

LIP4

En dit zijn de ‘ombrelips’, mislukt! Ik zie er helemaal geen mooie overgang in, het ziet er vlekkerig uit en is ook nog eens te licht waardoor mijn huid haast wit lijkt. Nee, geen succes voor mij, haha. Mijn eerste keer ombrelippen maken heeft gefaald. Ik ga niet opgeven totdat het me een keer gaat lukken!

Hebben jullie ooit ombrelippen gemaakt?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 10 februari 2016 / 21:25

  Ik zie het ook steeds vaker voorbij komen en ik vind het zo mooi! Ik ga het ook snel uitproberen.. oefening baart kunst!

 2. 9 februari 2016 / 20:57

  Ik vind het er mooi uitzien hoor, helemaal niet vlekkerig eigenlijk… Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar het mooiste vind ik het met rode en donkerrode lipstick. Krijg je zo een vavavoom effect mee ๐Ÿ˜‰

 3. 9 februari 2016 / 20:17

  Wat leuk om te lezen en ook dat het echt een faal is geweest, haha. Op de foto vind ik het trouwens wel mee vallen!

 4. 9 februari 2016 / 18:24

  Lijkt mij erg lastig om zelf te proberen, gaaf dat je een poging gewaagd hebt ๐Ÿ™‚

 5. 9 februari 2016 / 16:58

  Ik vind dat het er toch nog leuk uitziet =D x

 6. 9 februari 2016 / 16:20

  Ik zie duidelijk diepte in de lipstick hoor! De eerste keer een look namaken lukt mij ook niet zo snel haha!

 7. 9 februari 2016 / 11:19

  Oh dat lijkt me lastig! Ik denk dat ik het op normale lippenstift houd haha!

 8. 9 februari 2016 / 10:48

  ik vind ze niet heel mislukt hoor! dit lijkt mij ook echt lastig om na te maken

 9. 9 februari 2016 / 10:39

  Je was goed op weg hoor! Misschien wat minder je lippen over elkaar wrijven! Ik wil dit ook nog eens doen ๐Ÿ˜€

 10. 9 februari 2016 / 10:09

  Wat zonde, ik ga het ook een keer proberen!

 11. 9 februari 2016 / 08:16

  Ik heb ooit eens ombre lips gemaakt toen ik me thuis verveelde. Het was een soort van rood dat naar het zwart ging.
  Jammer dat het bij jouw mislukt is ๐Ÿ™

 12. 9 februari 2016 / 08:07

  Jammer dat het niet is gelukt! Ik vind het niet heel erg mooi zo’n ombre lip, maar misschien is het wel gaaf voor een feestje ๐Ÿ™‚

 13. 9 februari 2016 / 07:33

  Leuk dat je dit hebt geprobeerd! Jammer dat het mislukt is, haha. Dit zou ik zelf ook echt niet kunnen! Sowieso denk ik niet dat ik dit ook werkelijk zou ‘dragen’ ๐Ÿ™‚

 14. 9 februari 2016 / 06:58

  Wat leuk dat je het geprobeerd hebt. Hahaha Ik denk dat ik dit de trend oversla, maar je weet maar nooit. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.