Normandy, France ’16

Normandy, France ’16

Hi there! Zo…. daar ben ik dan eindelijk weer! Dit keer duurde het iets langer dan verwacht omdat er een lastminute geboekte vakantie tussendoor kwam, naar Normandië, Frankrijk. Ik ben nu net een aantal daagjes terug. Om een idee te geven van m’n vakantie leek het me een super leuk idee om een dagboek bij te houden om op m’n blog te plaatsen, maar ik kwam erachter dat niet elke dag daar interessant genoeg voor was. Daarom heb ik gekozen voor een artikel waarin je foto’s kunt zien die ik heb gemaakt! So… here it is!

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe lay-out? Hij is nu helemaal af en OMG wat ben ik blij zeg! Dit ziet er 100x beter uit dan de vorige. Ook heb ik voor mijn verjaardag de ringlamp gekregen die ik graag wilde. Helaas hadden we de verkeerde statief erbij gekocht en moet ik dus nog wachten op een nieuwe, pfff. Anyway, ik ga de foto’s maar laten zien want daar gaat dit artikel natuurlijk over. Oja, ik hoor ook graag jouw mening over m’n nieuwe lay-out!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

IMG_3001

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ben je al op vakantie geweest of ga je nog? Zo ja, waarheen?

Liefs,

Elles

De foto’s komen ook nog op mijn Instagram of staan er al op
Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:59

  I have to express some thanks to this writer for bailing me out of this difficulty. Right after looking through the world wide web and obtaining methods that were not powerful, I thought my life was over. Being alive devoid of the strategies to the problems you have fixed by means of your write-up is a serious case, as well as ones which might have in a negative way affected my entire career if I had not encountered the website. Your actual mastery and kindness in taking care of every item was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t discovered such a step like this. It’s possible to now relish my future. Thank you so much for your reliable and results-oriented help. I will not think twice to propose your blog post to any individual who ought to have guidance about this issue.

 2. 31 juli 2016 / 17:18

  Wauw, erg mooie foto’s. Ziet er een zalige vakantie uit!!!
  Wij gaan binnenkort naar Italië. Kijk er al naar uit 🙂

 3. 29 juli 2016 / 05:26

  Je layout is echt pretty! En je vakantie ziet er ook super relaxed uit. <3

 4. 28 juli 2016 / 20:00

  Yessss Elles, daar ben je weer! Zo te zien heb je je erg goed vermaakt op vakantie. Ik volgde ondertussen natuurlijk al je Instagram, maar om al deze foto’s te zien is nog veel leuker. Welcome back girl!

 5. 28 juli 2016 / 18:46

  Erg leuke foto’s, ziet er gezellig uit. En tof je layout, veel (blog)plezier ermee.

 6. Elles
  Auteur
  28 juli 2016 / 09:04

  Dankjewel! Ik gebruik een app op mijn telefoon: VSCO Cam. Misschien heb je er ooit van gehoord. De filter die ik gebruik is HB2! Succes met je zoektocht ;)!
  Liefs,
  Elles

 7. 28 juli 2016 / 08:22

  Prachtige foto’s! Zoals je al zag ga ik ook bijna weg hihi. Mag ik je wat brutaals vragen? Hoe krijg je die filters op je foto’s (ik zoek me rot op photoshop)

 8. 28 juli 2016 / 08:03

  Mooie layout! En de vakantie ziet er heerlijk uit zeg! Wij zijn in mei al naar Italië geweest, maar als ik dit zo zie….;-)

 9. 27 juli 2016 / 17:11

  Wat leuk zo’n onverwachte vakantie, hoop dat je het naar je zin heb gehad! Leuke en erg mooie foto’s.

 10. 27 juli 2016 / 13:08

  Love Normandie! Zelf kom ik ook net uit Frankrijk vandaan en op dit moment zit ik in Canada voor een tournee. Je foto’s zien er te gek uit! x

 11. 27 juli 2016 / 12:48

  Wat een prachtige foto’s zijn dit geworden zeg! Normandië is echt zooo mooi!

 12. 27 juli 2016 / 12:45

  Oh wat heb jij een leuke vakantie! JALOERS!
  Complimenten voor je mooie foto’s!

 13. 27 juli 2016 / 12:17

  Mooie foto’s en wat heb je toch een prachtig figuurtje! liefs

 14. 27 juli 2016 / 11:54

  Welcome back! Wat een leuke foto’s heb je gemaakt meid! En je nieuwe layout ziet er echt super uit! -x-

 15. 27 juli 2016 / 11:04

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben ook al ’s in Normandië geweest, erg mooie vakantiebestemming 🙂

 16. 27 juli 2016 / 09:18

  Wat gaaf dat je naar Normandië geweest bent en wat een prachtige foto’s heb je daar gemaakt zeg! Je heb een super gave eigen stijl, dat vind ik wel mooi <3

 17. 27 juli 2016 / 07:47

  Heerlijke vakantie! Had ook al wat op Snapchat geizen. Je nieuwe layout is echt super mooi! 😀 En je foto’s zijn ook echt heel mooi gemaakt. Welkom terug en ben benieuwd naar alle mooie artikelen die je gaat maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.