72   129
78   122
110   169
103   306
104   273
67   221

Nailart maken met de Essence Nail Art Designer Set

Nailart maken met de Essence Nail Art Designer Set

Hi! Misschien wisten een aantal van jullie wel dat ik héel erg slecht ben in het maken van nailarts. En nee, het valt niet mee, ik ben er echt niet goed in. Kijk maar naar dit artikel. Voor mijn verjaardag heb ik een nailart set gekregen wat de kriebels weer in mijn buik veroorzaakte. Aangezien ik in de vakantie toch zo veel tijd heb besloot ik om het maar weer een keer te proberen. Het ging ietsjes beter dan de vorige keer.

DSC06223 DSC06224

DSC06226 DSC06227

Dit is het setje dat ik heb gekregen. Er zitten 3 sponsjes in, waarmee je een ombre-effect kan creeëren, en een héeel dun kwastje, hiermee kun je hele dunne strepen zetten. Dit had ik nog nodig, dus dat kwam goed uit!

DSC06231

Ik begon met het aanbrengen van 2 laagje van Caught On The Red Carpet van Catrice. Dit is iets wat ik gelukkig nog wel kan, hihi!

DSC06236

Met de spons bracht ik een zwarte kleur aan op de puntjes van mijn nagels, ik probeerde om een ombre-effect te maken! Ik vond dit nog aardig gelukt. Nu ziet het er nog niet zo goed uit, maar met topcoat gaat het heel mooi in elkaar overlopen!

DSC06239

Ik kon het natuurlijk bij het ombre-effect laten, maar daarmee gebruikte ik natuurlijk niet het hele setje. Daarom bestloot ik om nog horizontale strepen te zetten. Wat een klus was dat zeg! Echt heel erg moeilijk om een perfect streepje te zetten. Hiermee verpeste ik het een beetje…

DSC06242

Als finishing touch bracht ik nog een laagje topcoat aan, deze droogt mat op. Ik ben echt fan van matte nagels. Zelf vind ik het ombre effect echt goed gelukt, dat ga ik zeker vaker doen. Met de strepen moet ik nog wat meer oefenen! Deze nailart is zeker beter gelukt als de vorige. Mission accomplished!

 

Maak jij weleens nailarts?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 14 augustus 2016 / 21:10

  Ik vind het een leuke nailart! Ik vind het altijd heel leuk om te doen tot ik het eindresultaat die haha dan heb ik er meestal spijt van en ga ik het et gelijk afhalen. Ik kan er namelijk helemaal niets van! 🙂

 2. 13 augustus 2016 / 13:52

  Best een leuk setje eigenlijk. 🙂 Ik zou voor mijn nagels echt geen geduld hebben hahaha.

 3. 12 augustus 2016 / 20:48

  Leuke nailart! Ik kan het op mijn linkerhand heel mooi maar mijn rechterhand mislukt altijd, ik probeer het niet eens meer dus er zit gewoon een simpel kleurtje op mijn nagels. Mooie foto’s ook

 4. 12 augustus 2016 / 13:29

  wauw het is wel gelukt! tof! ik ben er alleen zo slecht in!

 5. 12 augustus 2016 / 11:11

  Wauwie! Onwijs goed gelukt:-)
  Wat schijf je trouwens super leuk! Echt zo’n lekker pakkende openingszin etc, leuk! Veel liefs, Florentine

 6. 12 augustus 2016 / 08:40

  Tof gedaan zeg! Ook hele mooie foto’s met de lampjes 🙂

 7. 12 augustus 2016 / 08:16

  Dat is mooi geworden zeg. Die matte topcoat is echt onwijs gaaf! Ik ben ook niet zo goed met nailart, ik klieder altijd alles helemaal onder…

 8. 12 augustus 2016 / 08:01

  Lijkt me een heel handig setje, je kunt er veel kanten mee op! Beste goedkoopste tip, je kunt ook schuursponjes gebruiken voor het ombre effect. ;D

 9. 12 augustus 2016 / 07:52

  Dat ombre effect is goed gelukt inderdaad! En die matte finish is ook heel leuk 😀 ik moet ook meer oefenen met nailarts, ben er niet zo goed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.