26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Naar de musical ‘De tweeling’ | A day in my life #1

Naar de musical ‘De tweeling’ | A day in my life #1

DSC04021

Hooi! In plaats van dit jaar wachten op een valentijnskaart die nooit aankomt, ben ik deze keer naar een musical gegaan. Samen met mijn familie. We hadden kaartjes voor ‘De tweeling’ waar we heen gingen en we hadden er meteen een dagje uit van gemaakt. Ik nam mijn camera mee en heb natuurlijk foto’s gemaakt. In deze fotodagboek kun je zien wat ik allemaal heb uitgespookt. Kijk maar mee!

DSC04011

We zaten lekker op het balkon. Hoef je niet over allerlei mensen heen te kijken die groter zijn dan jij, en dat heb ik altijd. Je kon het super goed zien vanaf daar, en dat was heel fijn want we weten allemaal hoe irritant het is als je niks kan zien.

DSC04017

Deze zaal ziet er nu nog heel erg rustig uit, maar in de pauze was het overvol. Het was heel erg druk en daarom ook heel warm. Ik mocht trouwens geen foto’s maken van de voorstelling dus dat kan ik jammer genoeg niet met jullie delen.

DSC04018

Voordat de musical begon

‘De tweeling’ gaat trouwens over de oorlog. Anna en Lotte worden gescheiden doordat hun vader overlijd. Anna gaat naar Duitsland en Lotte blijft in Nederland. Een hele lange tijd hebben ze geen contact totdat ze die weer krijgen in de Tweede Wereldoorlog. Anna is getrouwd met een SS’er (Nazi), Lotte met een Jood, twee tegenpolen. Het einde moet je zelf maar bedenken, haha. Ik ga niet meer vertellen over het verhaal, dan moet je eventjes de boek, film of musical zien maar dat is echt de moeite waard!

DSC04021

Op het einde pakte iedereen de auto om weg te gaan, wij dus ook. Het duurde serieus een half uur totdat we weg konden rijden. Yes, ik hou van wachten, en dan ook nog in de regen, het kon niet beter.

DSC04023

Als afsluiting gingen we met z’n allen eventjes een hapje eten, bij het ‘Wereldrestaurant’. Hier kon je van alles halen, het was een lopend buffet. Jammer genoeg gaan een lopend buffet en ik niet samen, ik eet mijn buikje helemaal rond met allerlei vettigheid zoals patat en pizza, hihi…

DSC04028

Ik zag bij iemand op het bord een macaron liggen en aangezien iedereen hier helemaal laaiend over is moest ik het ook proberen. Het viel me een beetje tegen, ik had verwacht dat het heerlijk luchtig zou zijn, dus niet. De smaak was wel lekker maar het was heel taai.

DSC04037

Op weg naar huis. Ik vond het een hele leuke dag maar was wel afgepeigerd. Ik word altijd heel erg moe als ik naar een musical ga, het is heel warm, je moet lang gefocust zijn en door al het licht raak ik snel vermoeid. In het restaurant zakte ik helemaal in elkaar, ik had een gevulde buik en verlangde steeds meer naar mijn bed, maar het was het allemaal waard!

Het was een geslaagde dag!

Liefs,

Elles

Bloglovin / Twitter / Instagram

 

Share:

3 Reacties

  1. 16 februari 2016 / 11:25

    Meestal macaroni is ook niet taai. Wel lekker luchtig. Ik ben ook zo dol op. Super leuk naar de musical. Dat je half uur moet wachten met de auto, meestal ga ik dan met de trein, al wordt het wel echt laat thuis. Ik wil ook graag naar de Bodyguard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.