47   106
61   127
56   149
53   131
74   259

Mora hete kip Tostini testen

Meisje neemt hap van Mora Tostini

Mora heeft onlangs twee nieuwe Tostini smaken geïntroduceerd. Ik had überhaupt nog nooit gehoord van dit product maar werd ineens doodgegooid met reclames. Alsof ze wisten dat ik een gemakzuchtige studente ben die dol is op ongezond voedsel. Op naar de winkel dus om de Tostini’s te testen van Mora. Is het je geld en de extra calorieën waard?

Tostini is een product van Mora wat speciaal ontwikkeld is voor mensen die te lui zijn zelf een tosti te maken, zoals ik. Het zijn namelijk broodjes met daartussen een vulling van tomaat-mozzarella, pizza chorizo, hete kip met Sriracha of gehakt-kaas. Deze kun je rechtstreeks vanuit je vriezer in een broodrooster, tosti-ijzer of oven opwarmen binnen 6 minuten! Hoe easy? Een kind kan de was doen.

Meisje stopt Mora Tostini in broodrooster en lacht

Voor dit artikel testte ik de hete kip. Eigenlijk hou ik absoluut niet van pittig eten maarrr…. wel van kip. Ik wilde die smaak dus wel proberen. Recht vanuit de vriezer, stopte ik de Tostini in de broodrooster. Dit moest zo’n zes minuten roosteren. Daarna kon ik beginnen met smikkelen.

Zelf had ik de Tostini iets groter verwacht. Ze zijn aardig klein voor een tosti. Toen ik ging eten merkte ik ook dat het broodje best dik is en dat er niet zo veel vulling in zat. De vulling die er dan wèl in zat, was erg lekker. Het had een zoete, pittige smaak met heerlijke kip. Toch is het wel een smaak waar ik persoonlijk snel op uitgekeken ben.

Conclusie

Ik testte dit product, om erachter te komen of het daadwerkelijk je geld waard is. Zou ik bijvoorbeeld ook de andere smaken proberen? Ik denk het niet. De Tostini is lekker, maar als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding, is het je geld niet waard. In veel supermarkten betaal je voor zo’n pak met 2 Tostini’s al snel €2,50. Dat vind ik veel als je bedenkt dat je voor die prijs een heel brood en kaas kunt kopen. Een normale tosti is daarnaast even snel klaar als een Tostini. Zelfs een ontzettend lui persoon, zoals ik, vind het het geld waard. Mede ook omdat het broodje heel dik is met weinig vulling.

Liefs,
Elles

Share:

10 Reacties

 1. Juliette
  25 november 2019 / 22:01

  Ik hou niet zoveel van processed FOOD en zou dit niet echt kopen. Zelf maken blijft toch het lekkerst!

 2. 22 november 2019 / 15:01

  Ja lijkt me inderdaad super simpel, maar als het te droog is dan heb je er ook niet veel aan 🙂

 3. 18 november 2019 / 12:20

  Klinkt wel heel lekker en handig! Ik ben wel benieuwd naar tomaat mozzarella!

  • Cees
   27 februari 2020 / 15:11

   Jij en ik, waar gaan we uiteten? Ik trakteer

 4. 18 november 2019 / 06:24

  Ik koop de Tostini (wel in een andere smaak) regelmatig, het is vooral lekker makkelijk als snelle lunch 🙂

 5. 17 november 2019 / 19:27

  Ik heb het ook een keer geprobeerd. Mijn vriend vond het wel lekker, maar ik vond er zelf weinig aan haha.

 6. 17 november 2019 / 00:47

  Dankjewel voor het delen. Eerlijk gezegd lijkt het mij niet zo…. doe mij maar gewoon zelf een tosti maken.

 7. 16 november 2019 / 14:43

  Jammer! De smaken klinken verder wel lekker, maar inderdaad, als je het zelf maakt ben je goedkoper uit. En ik vermoed zelfs dat hij sneller klaar is dan na zes minuten. Wel lekker trouwens, een goede tosti 🙂

 8. 16 november 2019 / 11:08

  dat komt hier dus echt niet binnen he haha ten eerste omdat ze het hier niet lekker vinden en ten tweede door de ingredienten, nee lekker zelf maken 😉 beter en goedkoper ook

 9. Frederique
  16 november 2019 / 08:49

  Ik vind zelf tosti s maken relaxed omdat je er tussen kan gooien wat je maar op dat moment in huis hebt en dat het binnen een paar minuten klaar is. Ik zou zo n Mora ding dan ook niet snel halen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.