Mijn ervaringen met CBD crème

Mijn ervaringen met CBD crème

Voordat ik aan de slag zou gaan met allerlei onnatuurlijke acnecrèmes om mijn huid te beteren was er nog één natuurlijk product wat me kon redden, CBD crème. De laatste tijd een veel gebruikt middel voor allerlei klachten en ook ik waagde me eraan op aanraden van mijn vriendin haar moeder. 3 Weken lang heb ik wekelijks een foto gemaakt van mijn gezicht om de vorderingen te kunnen bekijken. In dit artikel vertel ik over mijn ervaringen.

34609073055_86070be602_c

CBD crème, oftewel een huidproduct wat gemaakt is op basis van wietolie zou de oplossing moeten zijn voor een onrustige huid. Deze olie wordt uit de bloemen en bladeren van goedkeurde hennepplanten gehaald. Don’t worry, je kan hier niet stoned van worden aangezien er maar een kleine hoeveelheid THC in zit. Deze olie kan dus veel positiviteit brengen aan je huid. Het voedt en beschermd je huid en daarnaast werkt het ook nog eens ontspannend en rustgevend. Het geeft trouwens ook geen gewenning dus je kan de olie altijd blijven gebruiken en je huid wordt er alleen maar beter op. CBD crème is gemaakt op waterbasis en is bedoeld om te koelen, verzachten of herstellen. Daarom is het dus zo geweldig voor huidproblemen. Het beschikt over een antibacteriële werking waardoor je klachten verminderen. Het is dus een natuurlijke manier om je huid zichtbaar te verbeteren. Dit artikel is erg leerzaam als je meer wilt weten over CBD olie en/of creme!

Dit spul klinkt dus eigenlijk als een echte uitkomst! Voordat ik echt bezig zou gaan met acnecrème, wilde ik hier een poging aan wagen. Dit is immers een natuurlijke optie. Drie weken lang heb ik wekelijks foto’s gemaakt van mijn huid. De resultaten na (maar) drie weken zijn best schokkend. Ik heb in jaren niet zo’n egale huid gehad. Ik heb op elke foto mijn onesie aan, hij is ondertussen wel uitgewassen hoor. Het is gewoon zo chill om te dragen in het weekend, don’t blame me.

IMG_9741

IMG_9931

IMG_0255

En nu zal je denken: ‘Lol, vind je dit egaal?’, ja ik vind dit egaal. Kijk naar het plekje boven mijn lip, die is binnen drie weken totaal weggegaan. Ik heb niet meer van die heftige pukkels, meer littekens en plekjes. Aan de zijkanten van mijn gezicht heb ik een ‘bakkenbaardje’, zo noem ik het. Dat is zo’n rij met puisten waar mannen normaal gesproken een bakkebaard hebben. Daar heb ik trouwens ook foto’s van gemaakt, maar die stop ik er niet in, daar ben ik niet trots genoeg op. Geloof me maar op mijn woord dat die aan het verdwijnen is. Op mijn voorhoofd kun je trouwens ook heel goed zien dat het aan het verminderen is. Ik had natuurlijk niet verwacht dat er grootse wonderen zouden gebeuren maar het komt er wel in de buurt. Ik heb nog nooit zo vaak gehoord dat mijn huid rustiger is van andere mensen

Waarschijnlijk kunnen jullie de conclusie al wel een beetje raden. Ik ben om! Voordat je met allerlei onnatuurlijke crèmepje, zalfjes of andere ‘wondermiddeltjes’ aan de slag gaat zal ik eerst dit natuurlijke wondermiddeltje aanraden. Succes gegarandeerd dat je huid hier egaler van wordt. Het is ook geen vervelende crème om te gebruiken. Het stinkt niet en je voelt het ook niet zitten. Wel wordt je huid er een beetje vettig van maar wanneer dit ingetrokken is, is dat helemaal weg. Daarom is het wel aan te raden dit product ’s avonds op je gezicht te smeren.  Ik weet natuurlijk niet hoe jouw huid hierop zal reageren, maar de kans is groot dat jouw huid er hierna ook beter uit ziet! Over een halfjaartje of een aantal maanden zal ik weer terugkomen over dit onderwerp en hierbij zal ik weer wat foto’s laten zien van de vorderingen.

 

Heb jij wel eens CBD crème of zalf gebruikt?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Elles
  Auteur
  8 december 2018 / 12:48

  Heyhoi,

  Ik heb het gekocht bij iemand die zulke producten maakt maar die verkoopt dat helaas niet in een winkel o.i.d. Wel kun je het gemakkelijk vinden online. Ik gebruik zelf dit product niet meer omdat het niet het gewenste effect gaf en daarom kan ik ook niet zeggen wat mijn ervaringen na een jaar zijn.

  Liefs,
  Elles

 2. Zainab
  28 november 2018 / 20:03

  Hai, ben erg nieuwsgierig geworden na je blog hierover. Waar heb je het gekocht of heb je het zelf gemaakt?
  Wat zijn je ervaringen na 1 jaar nu ?\
  Ik hoor graag van je.

 3. 20 oktober 2017 / 10:12

  Fijn dat je iets gevonden hebt wat werkt!

  Ik kan me voorstellen dat je inderdaad niet gelijk zo een hele heftige acne creme wilt.
  Ik heb er gelukkig nooit zo heel erg veel last van gehad, dus kan je ook niks als tip geven. Ben benieuwd hoe je huid er over een maand uit ziet! Mis leuk om dat dan te laten zien.

  Liefs

 4. 18 oktober 2017 / 09:11

  Wat gaaf! Het klinkt goed. Ik snap heel goed wat je bedoelt met dat het wel egaal is. Dat voel je natuurlijk ook zelf het beste aan. Het ziet er goed uit!
  Liefs :-))

 5. 15 oktober 2017 / 11:36

  Wat fijn dat het goed werkt!

 6. 13 oktober 2017 / 15:47

  Wat fijn dat het zo goed werkt voor je, ik zie inderdaad verschil.

 7. 13 oktober 2017 / 05:39

  Nee, ik had er nog nooit van gehoord. Maar goed om te horen dat het bij jou een positieve werking heeft!

 8. 13 oktober 2017 / 05:20

  Wauw, wat een mooi resultaat! Ik ben heel benieuwd over een half jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.