26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Lekker babbelen over een powerbank | Review

Lekker babbelen over een powerbank | Review

7

Hi y’all! De grootste reden waarom ik blog ben begonnen is omdat ik het leuk vind om artikelen te schrijven. Het krijgen van gratis producten om te testen is niet hetgene waarom ik een eigen site ben begonnen. Toch is het altijd leuk als een bedrijf je benadert. Het grappige is dat ik altijd mailtjes krijg van bedrijven die producten aanbieden waarvan ik net van plan was het te gaan kopen. Deze powerbank is daar een voorbeeld. Vandaag ga ik hierover babbelen.

1

Powerbanks.nl stuurde me een powerbank op om te testen. Ik moet wel zeggen dat ik niet zo veel verstand heb van technologie maar ik ga altijd de uitdaging aan als het gaat om het testen van nieuwe producten! Laatst wilde ik al een powerbank kopen omdat ik het een echte lifesaver vindt. Het is handig om mee te nemen naar school of als je een lange rit in de auto uit moet zitten.

2

Over powerbank.nl:

”Powerbanks.nl is de online shop als u op zoek bent naar de beste en krachtigste powerbanks voor uw mobiele telefoon, muziekspeler of tablet. Maar ook voor zonneladers en handige kabels zit u bij Powerbanks.nl goed! Zoek dus niet verder en bestel uw producten gewoon simpel en snel op Powerbanks.nl!”

3

Welke powerbank dit is? Dit is de ‘externe batterij WIT 5.000 mAh’. Iemand die weinig kan van natuurkunde, zoals ik, zegt dit weinig. Ik heb eventjes gegoogelt en het blijkt dat je hiermee je Iphone  2 à 3 keer helemaal op mee kan laden. Dat vind ik meer dan genoeg.

4

Toen ik het pakketje opende schrok ik wel een beetje van de grootte, ik had wat kleiner verwacht. De powerbank is evenlang als mijn Iphone 5c en hij is ongeveer 1 centimeter minder breed dan mijn telefoon. Het is geen vervelende grootte, hij past gemakkelijk in het voorvakje van mijn tas. Wel moest ik eventjes uitvinden hoe het zat met opladen. Je hebt een ingang om je oplader met de powerbank te verbinden en je hebt een ingang om je mobiel met de powerbank te verbinden. De kleur en het model van de powerbox zijn simpel, niet te veel poespas. Daar houd ik van, je kan het dan ook nog personaliseren.

5

Wat ik trouwens ook goed vind aan deze powerbank is dat hij beschermt is tegen overladen, over-ontladen en kortsluiting. Hij geeft ook aan wanneer de batterij helemaal opgeladen (blauw lichtje) of bijna leeg (rood lichtje) is. Een ander voordeel aan de powerbank vind ik dat hij voor alle soorten telefoons is. Dat is nog eens fijn want mijn camera heeft dezelfde USB-poort als een Samsung telefoon. De powerbox kan dus ook mijn camera opladen. Super handig!

6

Nou, dat was nog eens een positief babbeltje. Ik ben er erg over te spreken. De 25 euro die je ervoor neerlegt is het ook echt waard. Ik denk dat je beter kan investeren in een goede, betrouwbare powerbank, zoals deze, dan eentje van de Action. Powerbanks van de Action zijn ook leeg na 1 apparaat. Je kan er niet dus ook niet meerdere apparaten mee opladen.

8

Externe batterij WIT 5.000 mAh | €24,95

Heb jij ook een powerbank?

Liefs,

Elles

Share:

13 Reacties

 1. 12 september 2016 / 03:53

  Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually irritating. A good website with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 2. 8 mei 2016 / 13:22

  Handige zo’n powerbank! Lijkt me echt iets voor mij!

 3. 7 mei 2016 / 18:04

  Fijn review! Ik heb eigenlijk nooit last van dat mijn telefoon bijna leeg is haha. -x-

 4. 7 mei 2016 / 07:19

  Heel handig zo’n powerbank! Ik hou van mijn iphone, maar hij is wel altijd snel leeg. Ideaal als je hem dan onderweg even kunt opladen.

 5. 6 mei 2016 / 19:49

  Ik heb er echt al lang eentje nodig! Interessant om dit te lezen dus.

 6. 6 mei 2016 / 19:31

  Jaaaa handig! Ik heb er ook eentje en als ik hem bij mij heb ben ik helemaal happy. Wat heb je leuke foto’s gemaakt elles 🙂

 7. 6 mei 2016 / 19:05

  Super handig zo’n powerbank! Zelf heb ik er niet een omdat ik altijd wel een stopcontact in de buurt heb. Maar als ik eens een dagje weg ben lijkt dit me ideaal!

 8. 6 mei 2016 / 13:21

  Superhandig zo’n powerbank. Ik heb er ook een maar hoef m met m’n nieuwe telefoon gelukkig niet vaak meer te gebruiken.

 9. 6 mei 2016 / 11:29

  Goed voorbeeld van een superhandig dingetje dat ik keer op keer weer vergeet te kopen. Dat realiseer ik me telkens pas wanneer mijn telefoon is uitgevallen en de winkels dicht zijn haha.

 10. 6 mei 2016 / 10:30

  Mijn powerbank heb ik sowieso bijna altijd bij me, haha. Zó handig is dat ding! En je zit als het goed is nooit zonder een lege telefoon of camera. Top!

 11. 6 mei 2016 / 07:30

  Ik dacht eerst aan de bank haha voor massage ofzo. Oke powerbank voor jouw telefoon. Heb ik ook iets nieuws erbij geleerd. 😉 Het lijkt mij super handig.

 12. 6 mei 2016 / 06:59

  Ik heb zelf al een powerbank. Maar deze ziet er heel tof uit! Mocht de mijne kapot gaan koop ik deze zeker en vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.