‘I Love Spring’ tag

‘I Love Spring’ tag

Gister was dus eindelijk de dag aangebroken: de dag waarop het officieel lente is. Zelf kon ik er niet op wachten, ik was al helemaal klaar met dat deprimerende weer. Gelukkig is het seizoen van de bijtjes en bloemetjes aangebroken en kan het alleen maar beter worden. Speciaal omdat de lente aangebroken is heb ik een tag: De ‘I love spring’ tag!

IMG_0231

Als je aan de lente denkt, waar word je dan echt vrolijk van?

Dat het zonnetje lekker vroeg ik de ochtend straalt, de bomen die weer wat groener worden, de babydieren die buiten rondhulpen. Alles van de lente maakt me wel vrolijk. Ook gewoon dat je eindelijk minder lagen kleding hoeft te dragen.

Welke nagellakkleuren draag jij het liefst in het voorjaar?

Eigenlijk draag ik niet zo vaak nagellak. Ik ben zo’n iemand die meteen na een dag het er al af gehaald heeft. Als ik echt zin heb in nagellak in de lente dan kies ik vaak een witte of een pastelkleurige.

Hoe zie jij er op je paasbest uit?

Ik kleed me nooit echt anders met Pasen. Gewoon een normale outfit, as usual. Misschien iets kleurrijker want het is nou eenmaal wel lente.

DSC05236

Wat is jouw ultieme voorjaarsparfum?

Het is niet een specifieke soort parfum maar meer een geur. Gewoon lekker fris en bloemig. Niet al te heftig maar lekker subtiel. Echt zo’n geurtje waarvan je naar bijtjes en bloemetjes ruikt.

Van welk nummer krijg jij spontaan de lente in je bol?

Hey! van Fais en Afrojack. Ik krijg er elke keer weer zin in als ik dat liedje hoor. Het begon ook populair te raken in de tijd van de lente, vandaar dat het me altijd weer vrolijk maakt.

DSC04401

Welke items in je kast bewaar jij speciaal voor de lente?

Broeken met gaten. In de winter op de fiets is het een hel om zo’n broek te dragen. Zo ontzettend koud! Ook bewaar ik kleurrijke shirtjes voor de lente. Je zal mij in de winter niet zo snel met een felgekleurd shirt rond zien lopen.

Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?

Een fishnet panty + boyfriend jeans + een leuke croptop. De combinatie van deze drie items vind ik super leuk. Ik wil het super graag kopen maar ben ook een beetje bang. Ik denk dat mensen die niet zo up to date zijn van de mode het apart gaan vinden.

Welke smaak paaseitjes is jouw favoriet?

Witte chocolade! Wat is dat toch lekker! Ik vis die ook altijd tussen al de andere eitjes uit. Melk chocolade vind ik ook nog wel lekker.

 

Van welk nummer krijg jij spontaan de lente in je bol?

Liefs,

Elles

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 25 maart 2017 / 09:03

  Leuke tag! Ik hou ook van witte chocolade eitjes.

 2. 23 maart 2017 / 09:10

  Heerlijk zo’n tag! Krijg hier lente vibes van hihi!

 3. 22 maart 2017 / 23:41

  Super leuke tag.! En die VS bodysplash, love it!

 4. 22 maart 2017 / 16:53

  Ik heb zo’n zin in deze lente! Ik kijk er alleen al naar uit niet meer zo’n dikke jas te hoeven dragen.

 5. 22 maart 2017 / 08:03

  Wat een leuke lente tag!

 6. 22 maart 2017 / 07:53

  Oh, dat zonnetje. Ik vind het heerlijk dat ik nu eindelijk niet meer in het donker van en naar het werk hoef te wandelen! Laat dat lenteweertje maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.