Helpt rozenbottelolie tegen acnelittekens? + kortingscode

Rozenbottelolie

Het is een veelbesproken onderwerp op mijn blog: acne. Jarenlang heb ik er last van gehad en gelukkig kan ik nu zeggen dat ik er vanaf ben. Helaas heeft het vele knijpen in mijn gezicht ervoor gezorgd dat ik acnelittekens heb. Rozenbottelolie zou ervoor moeten zorgen dat deze littekens vermindert worden. Ik testte het voor jullie uit!


De rozenbottelolie die ik heb getest voor dit artikel, is van de webshop ‘You Madu’. Deze webshop is gespecialiseerd in het verkopen van 100% natuurlijke cosmetische producten, zoals allerlei draagoliën, hydrosols, kleien en poeders. Voor elk onderdeel, en elk probleem is wel een product te vinden op You Madu.

Rozenbottelolie is geperst uit de vruchten van een rozenstruik. Het staat bekend als een effectieve olie bij rimpels of huidherstel. De olie zit vol met essentiële vetzuren en is rijk aan vitamine A. Hierdoor voedt en hydrateert het de huid sterk. Deze olie kan voor van alles en nog wat gebruikt worden: bij droge lippen, droge handen, bij acne of als make-up remover. Vanwege de herstellende werking wordt dit product ook gebruikt bij littekens. Rozenbottelolie strijkt de vlekjes die veroorzaakt worden door littekens glad en vervaagt het uiterlijk van acnelittekens.

You Madu Rozenbottelolie 100 ML – €19,95

Rozenbottelolie
  • Mijn huid voor rozenbottelolie
  • Mijn huid voor rozenbottelolie
  • Mijn huid voor rozenbottelolie

De foto’s hierboven zijn gemaakt voordat ik de olie ging testen. Zoals eerder benoemd, heb ik jarenlang acne gehad. Ik heb nog steeds wel wat onzuiverheden, maar waar ik me de laatste tijd vooral aan stoor zijn de littekens. Ik heb voornamelijk putten en vlekken op mijn wangen en onder mijn ogen.

Ik was wel erg benieuwd wat rozenbottelolie voor effect zou hebben op deze littekens. Ik geloof er niet in dat littekens kunnen verdwijnen door een olie. Om zoiets te bereiken moet je vaak naar de dermatoloog. Wat ik wel hoopte, is dat deze olie mijn littekens minder zichtbaar maakt.

  • Mijn huid na gebruik
  • Mijn huid na gebruik
  • Mijn huid na gebruik

Ik heb de rozenbottelolie nu zo’n vijf weken getest. Iedere avond smeerde ik mijn gezicht in met een paar druppels van deze olie. Op de diavoorstelling hierboven kun je zien hoe mijn huid eruitziet na de olie dagelijks gebruikt te hebben. Het is me opgevallen dat mijn huid ontzettend zacht aanvoelde. Nadat ik de olie een nacht in heb laten trekken, stond ik op met een babygladde huid. Na vijf weken merkte ik dat het niet alleen zo voelde, maar er ook zo uitzag. Ook op de foto’s is dit te zien: mijn poriën en vlekjes zijn minder groot en opvallend. Het lijkt wel opgevuld door de olie. Daarnaast zag ik dat mijn ‘opvallende’ littekens minder zichtbaar waren. Als je goed kijkt zie ze nog wel, maar ze waren vervaagd en gladgestreken.

Rozenbottelolie

Wil jij op een natuurlijke manier jouw littekens verminderen? Dan raad ik dit product zeker aan! Dit is een zegen voor mijn huid. De olie verzorgt heerlijk en vervaagt de littekens. Wel moet je dit product door blijven smeren want zodra je stopt, worden ze weer zichtbaarder. Desalniettemin is dit product zeker het smeren waard. Ook voor andere doeleinden, zoals droge handen of lippen, is dit product top. De olie is oranje en kan nog wel eens afgeven dus mijn advies is om daarmee op te passen. Zo zat mijn witte kussen al snel onder de oranje vlekken. Met maar een paar druppels van deze olie maak je je huid en jezelf gelukkig gedurende de dag; het is een erg zuinig product!

You Madu heeft me ook heel erg geholpen met het uitzoeken van een olie die hielp tegen mijn littekens. Met hun expertise hebben ze mij goed kunnen informeren. Om die reden zou ik de volgende keer weer op deze webshop kijken!

Kortingscode

Wil jij nu graag ook wat bestellen van You Madu? Gebruik dan code ‘ELLES15’ voor 15% korting op je volgende aankoop.

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.