Gelukkig nieuwjaar!| Tag

Gelukkig nieuwjaar!| Tag

Het jaar komt weer aan zijn eind. Hoewel ik nog steeds niet gewend ben aan het getal ‘2018’, heb ik wel het gevoel dat het jaar lang genoeg geduurd heeft. Naar mijn mening heb ik in 2018 niet veel meegemaakt en daar ga ik verandering in brengen. Met behulp van deze tag ga ik mijn doelen van volgend jaar vaststellen want 2019 gaat MIJN jaar worden!

Welke plekken wil je in 2019 bezoeken?

Dat maakt mij in principe niet veel uit. Het moet tenminste wel een land zijn waar je heen moet vliegen en waar het lekker warm is natuurlijk. In 2018 heb ik voor het eerst gevlogen in een klein zweefvliegtuigje. Voor mijn gevoel was dit de eerste stap op weg naar het ontdekken van de wereld. De volgende stap wordt vliegen in een passagiersvliegtuig. Ik zou graag de mooiste plekken van de wereld willen ontdekken en dat kan niet als je niet durft te vliegen. Daarom zou ik dit jaar graag op vakantie willen naar een land wat verder ligt dan Kroatië.

Voor de rest zou ik dit jaar vaker naar de stad willen gaan. Zelf woon ik in een onbekend, boeren dorpje waar vrijwel niks te beleven is. In een stad voel ik me veel meer thuis. Daarom wil ik in 2019 meer op pad zijn. Daarnaast lijkt het me ook tof om een keer op een event te zijn.

Welke activiteiten wil je in 2019 ondernemen?

Ik zou graag weer wat actiever willen zijn op mijn blog. In 2018 heb ik het een beetje verwaarloosd omdat ik veel te druk bezig was met school en te slecht plande. Ook wil ik 3lles.nl in een nieuw jasje steken na mijn examens. Naast mijn blog hoop ik actiever te zijn op mijn Instagram. Ik hoop vaker op stap te zijn hiervoor en toffe plaatjes te schieten.

Ook ga ik na mijn examens een vakantiebaantje zoeken. Wat moet je anders doen in een vakantie van drie maanden?

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?

Koken vind ik best leuk. Toch vergeet ik recepten te zoeken die ik dan ook daadwerkelijk ga uitproberen. Ik heb niet bepaalde recepten die ik graag wil proberen. Gezonder eten is wel een doel van mij voor volgend jaar. Daarom zou ik daar wel een aantal recepten van willen proberen.

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?

Heb je even? Mijn bucketlist staat vol. Ten eerste wil ik vliegen in een passagiersvliegtuig. Na zeventien jaar wordt dat wel eens tijd. Mijn tweede wens heeft hiermee te maken en dat is het bezoeken van een ver land. Naast dat hoop ik wat groter te worden met mijn blog en Instagram. Ik zou bijvoorbeeld meer mede-bloggers en instagrammers willen ontmoeten.

Daarnaast zou ik het ook wel fijn vinden dat ik mijn rij- en schoolexamen haal dit jaar. Voor beide schijt ik zeven kleuren, maar het moet gebeuren.

Met wie wil je dit jaar afspreken?

Zoals ik hierboven al zei, zou ik graag mede-bloggers en instagrammers willen ontmoeten. Niet alleen om mijn bereik te vergroten, maar ook omdat het me zo tof lijkt mensen te leren kennen die dezelfde hobby hebben als ik.

Het is nog ver weg, maar in 2019 moet ik een nieuwe studie kiezen. Ik heb totaal nog geen idee wat ik volgend schooljaar ga doen qua opleiding en school. Wel weet ik de media en communicatie in wil. Één ding is zeker: ik wil lid worden van een studentenvereniging waar ik zo veel mogelijk nieuwe mensen leer kennen. Ik kan niet wachten op een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme)

Ik zou graag een nieuwe lens willen kopen waarmee ik nog vettere foto’s kan maken. Daarnaast zou ik graag een nieuwe camera body willen aanschaffen die meer opties biedt en waarmee ik eventueel kan filmen. In 2018 heb ik ontdekt dat ik uren bezig kan zijn met het bewerken van foto’s en video’s. Dus wie weet zie je me volgend jaar wel op YouTube.

Wat staat er op je verlanglijstje? (idealisme)

Mijn 2019 gaat in het teken staan van positiviteit en mezelf op één zetten. Afgelopen jaar heb ik mezelf laten meeslepen door negativiteit en daar heb ik zelf onder geleden. Nadat ik een aantal filmpjes van de serie ‘Sanny zoekt geluk’ van Sanny Verhoeven heb gezien, voel ik me helemaal geïnspireerd om positiever in het leven te staan. Ik ben van mening dat je dat veel kan brengen en daarom ga ik daar mee bezig in het volgende jaar.

Daarnaast hoop ik ook weer wat gezonder te worden. Het afgelopen jaar heb ik me nogal laten gaan wat betreft chocolade, snoep en ander ongezonde snacks. Na mijn eindexamen wil ik me daarom meer gaan focussen op sporten en gezonde voeding. Ik moest in 2018 stoppen met sporten omdat ik daar te weinig tijd voor had wegens school. Dit wil ik weer oppakken zodra ik er weer tijd voor heb.

 

Wat zijn jouw doelen van volgend jaar?

 

Gelukkig nieuwjaar!

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. Mandy
  22 augustus 2019 / 13:15

  Super leuke tag! Ondertussen weet ik dat sommige dingen gelukt zijn. Super toch!

 2. 30 juni 2019 / 06:40

  Ben benieuwd of je inmiddels al gevlogen hebt of een reis op de planning hebt staan! Leuke tag, ga hem opslaan voor mijn overzicht.

 3. 4 januari 2019 / 19:55

  Wat een leuke antwoorden heb je allemaal gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.