‘First things’ tag

‘First things’ tag

Voor alles is een eerste keer. Dat begint al vanaf het moment dat je je ogen opent in de ochtend. Wat doe je bijvoorbeeld als eerst wanneer je wakker wordt? Zo kun je nog wel eventjes doorgaan, maar dat bewaar ik voor dit artikel. Ik ga namelijk de ‘First things’ tag invullen! Enjoy!

iphone-5s-big1
Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt

Het meest standaard antwoord wat je kunt zeggen: mobiel checken. Ja, ook ik doe dat. Eventjes mijn ontvangen snaps openen, Instagram checken, appjes lezen en een foto op Instagram plaatsen om te laten weten dat er een nieuw artikel online is. Daarna stap ik meteen mijn bed uit en ga ik me klaarmaken voor de dag.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat

Sportschool? Dat woord staat niet in mijn woordenboek. Ik ben er maximaal twee keer in mijn hele leven geweest. Zal dus niet weten wat ik er als eerst zou moeten doen.

IMG_2995

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school

Eten maken! Meteen water gaan koken voor het Cup a Soupje, daarna ga ik even snel naar de wc. Wanneer ik klaar ben is het water gekookt en ga ik m’n soepje maken. Daarna is het natuurlijk tijd om het op te drinken.

Eerste auto

Ik ben 15….

Eerste ongeluk/verkeersovertreding

Ik heb nog nooit echt een boete gehad of ben nooit echt in aanraking geweest met politie. Wel had ik een keer geen gordel om (badass, jawel) en toen kregen we een waarschuwing van de politie. Ik als klein meisje helemaal in shock.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was

Bakker. Dat stond ooit in een vriendenboekje van een vriendin. Blijkbaar wilde ik dat  in mijn onwetendheid. Ik weet ook nog wel dat ik politie wilde worden, dierenarts en beroemd. De meest cheesy antwoorden ooit!

Eerste keus qua drinken

Chocomelk! We spreken hier met een ervaren chocomelk drinker. Ik drink dit al heel wat jaren dagelijks. Best erg eigenlijk maar ik vind het zóo lekker.

Eerste keus dessert

Kinderijsje. Vaak ben ik al gevuld na het hoofdgerecht dus een groot dessert past er niet meer in. Vaak staan op het menu niet tot weinig gerechten die ik echt lekker vind dus dan kies ik maar voor het kinderijsje. Gewoon twee bolletjes vanillie ijs. Dat is voor mij al genoeg.

Eerste liedje dat in je opkomt

Hey! van Fais ft. Afrojack. Ik vraag met echt af wat ik met dit lied heb. Heb deze titel ook al genoemd in de vorige tag.

IMG_3319

Eerste grote aankoop

Mijn camera. Dat was wel echt een grote aankoop. Ik wilde eerst mijn mobiel noemen maar die was goedkoper dan mijn camera. Samen met mijn gespaarde geld en een kleine gift van mijn ouders heb ik het kunnen kopen. Dat was eigenlijk nog niet zo lang geleden, twee en een half jaar ongeveer.

Eerste baantje

Kuckuch, ik werk niet, kuch. Een eerste baantje hebben is dus vrijwel onmogelijk.

Eerste keer in het vliegtuig

Deze vraag kunnen we ook lekker snel beantwoorden. Ik ben nog nooit in een vliegtuig geweest. Wel wil ik het nog erg graag doen. Reizen vind ik super tof en ik wil graag meer van de wereld zien.

 

Wat is het eerste liedje wat in jouw opkomt?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 9 april 2017 / 18:31

  Wat een leuke tag! 🙂 Leuk om je zo beter te leren kennen!

  Liefs,
  Dascha

 2. 8 april 2017 / 20:34

  Oeeh, ik ben ook nog nooit in een vliegtuig geweest, ik wil echt nog wel eens gaan vliegen, lijkt me erg leuk en het is natuurlijk ook super handig om zo op vakantie te gaan. Het eerste liedje wat in me op komt is casablanca. Heerlijk zomers nummertje.

 3. 8 april 2017 / 20:14

  Haha heel leuk! Je humor haha. Eerste auto ”ik ben 15…” haha, ik vind je antwoorden echt leuk :’))

 4. 8 april 2017 / 19:00

  Super leuke tag! Misschien ga ik ‘m wel een keertje overnemen binnenkort <3

 5. 7 april 2017 / 13:07

  Wat een super leuke tag ! Heel leuk om te lezen.

 6. 7 april 2017 / 12:54

  Heel leuk geschreven, ik vind dit soort persoonlijke artikelen altijd zo leuk!

 7. 7 april 2017 / 11:19

  Ik heb de zomer in mijn bol!

  Ik weet niet eens van wie het is…

 8. 7 april 2017 / 09:15

  Haha leuk geschreven! 🙂

 9. 7 april 2017 / 08:36

  Leuke tag! Het eerste liedje dat in mij opkomt is Sunshine Reggae van Laid Back. We waren afgelopen weekend in Milaan en daar was een straatartieste dat nummer aan het coveren. We zaten er de volledige reis – en nu nog steeds – mee in ons hoofd! :’D

 10. 7 april 2017 / 07:48

  Op zo’n manier komen wij veel over jou te weten. Je hebt toch soms echt een verkeerd beeld van iemand tot je zijn verhaal gaat lezen, dan denk je oh..ja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.