Dove DermaSpa Goodness3 body lotion | Review

2

Hoi! De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in verzorgingsproducten, waaronder in body lotion. Misschien ook omdat mijn huid met de jaar droger wordt. In de laatste weken heb ik al een aantal body lotions getest. Ik ben een soort zoektocht gestart naar dat ene product die wonderen doet. Vandaag in mijn zoektocht naar de beste lotion: Derma Spa Goodness3 van Dove. Kijk je mee?

4

Dove over de Goodness3 bodylotion

Geniet van onze rijke Goodness3 bodylotion langdurig na het aanbrengen. Stralend. Egaal. Fluweelzacht. Een schitterende huid op drie manieren.

Masseer de bodylotion in de huid van je enkels tot je middel, van je polsen tot je schouders en dan de rest van je bovenlichaam.

Dove DermaSpa. Spa-gevoel. Dermatologische verzorging.” 

1

Ingrediënten 

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Hydroxystearic Acid, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Petrolatum, Arachidic Acid, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantifolia Peel Powder, Citrus Limon Peel Powder, Dimethicone Crosspolymer, Disodium EDTA, Glucose, Glyceryl Hydroxystearate, Hippophae Rhamnoides Oil, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid,Tapioca Starch, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891

3

Dove heeft gebruikgemaakt van zogenoemde ‘cell moisturisers’, dat zijn essentiële hydraterende bestandsdelen. Deze bestandsdelen komen uit olie van natuurlijke zaden. Dat houdt dus in dat je kan genieten van de krachten van de natuur, klinkt als muziek in mijn oren!

5

De verpakking is typisch Dove; simpel, chic en er is gebruik gemaakt van de kleur wit. De tube is zacht, je kan het zo indrukken. De details van deze bodylotion zijn van goud, prachtig.

6

Het product komt uit een opening die in de dop zit. Wat eruit komt is een wit-gele crėme. Het smeert heel gemakkelijk uit over je huid. Ook heb je helemaal niet zo heel veel nodig om bijvoorbeeld je benen in te smeren, maar een paar druppeltjes en je hebt genoeg.

7

Ik smeerde mijn mini-lichaampje na het douchen in met deze Goodness3 bodylotion en zoals ik al zei smeert het heerlijk uit. De lotion kan mijn huid met gemak lekker zacht, egaal en gevoed houden tot de volgende wasbeurt.

8 9

Tot nu toe is deze lotion de koploper van de competitie ‘de fijnste bodylotion’. Het zorgt ervoor dat mijn huid niet meer schraal is, maakt het egaal en gevoed en het ruikt ook nog eens lekker. Ik gebruik de lotion nu dagelijks en mijn huid kan niet meer zonder. Als ik 1 dag niet meer gesmeerd heb, krijgt het meteen afkickverschijnselen. Ja, ik ben fan!

Dove DermaSpa Goodness3 Bodylotion – €6,99 bij de drogist

(Kruidvat heeft een 50% korting actie op alle Dove hand- en bodyverzorging)

Welke bodylotion gebruik jij?

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 13 februari 2016 / 18:45

  De verpakking is al erg mooi! Ik denk dat ik deze ook eens ga halen <3

 2. 11 februari 2016 / 22:25

  Wauw wat goed dat hij zo fijn werkt voor jou! Ik ben hier heel benieuwd naar geworden!

 3. 11 februari 2016 / 17:57

  Ik heb deze vaak zien staan en Dove vind ik ook een erg fijn merk. Ben benieuwd hoe deze is !

 4. 11 februari 2016 / 13:03

  Klinkt als een heel fijne bodylotion! x

 5. 11 februari 2016 / 09:30

  Wauw, de verpakkingen van Dove worden ook steeds mooier! <3 Ik ben altijd erg tevreden over de producten van Dove, en deze bodylotion klinkt ook echt als een toppertje!

 6. 10 februari 2016 / 20:57

  Ah ja, ik kan niet zonder bodylotion! Ik krijg heel snel eczeem, dus smeren moet wel. Ik gebruik op dagelijkse basis babylotion van Johnsons. In de winter, als m’n huid erg droog is, gebruik ik de Nivea Sensitive bodylotoib.In de lente of met stappen smeer ik vaak de Dove Summer Glow op, voor mooie bruine benen. En voor speciale gelegenheden gebruik ik Miss Dior bodylotion of L’Occitane Milk Concentrate. Zoals je ziet: een hoop verschillende, maar ik vind ze allemaal fijn haha!

 7. 10 februari 2016 / 17:00

  Ik ken het merk Dove uiteraard maar deze tube is nieuw voor mij!

 8. 10 februari 2016 / 14:34

  Ik ben vaak te lui om me na het douchen nog in te smeren, maar als ik echt een droge huid heb gebruik ik het liefst een bodybutter van de Rituals 🙂

 9. 10 februari 2016 / 14:20

  Dove is ontzettend fijn, ik ben erg benieuwd naar de bodylotion!

 10. 10 februari 2016 / 13:29

  Ben altijd van de Dove geweest n de handcreme is nog steeds goed maar mijn huid was zo droog dat ik op sanex ben overgegaan. Ik denk dat deze lijn ook wel goed zou zijn nu.

 11. 10 februari 2016 / 09:45

  Dove is sowieso altijd zo lekker. Deze ziet er ook heel goed uit!

 12. 10 februari 2016 / 08:31

  Ik hou van dove, gebruik het dagelijks 🙂 Deze lijkt me heel fijn!

 13. 10 februari 2016 / 08:10

  Ik ben dól op de producten van Dove. Dit klinkt ook echt als een aanwinst voor mijn collectie. Echt een heel fijne, eerlijke review.

 14. 10 februari 2016 / 07:55

  Dove is eigenlijk altijd wel een fijn merk qua doucheproducten. Je hebt een duidelijke review geschreven, de bodylotion spreekt mij erg aan!

 15. 10 februari 2016 / 06:25

  Dove heeft veel goede producten, mijn favoriet is Dove zeep. Over veel van hun campagnes is ook goed nagedacht.

 16. 10 februari 2016 / 05:43

  De verpakking ziet er inderdaad heel leuk uit.
  Ik kende deze nog niet maar hij staat nu zeker op mijn verlanglijstje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.