28   224
29   322
24   327
35   367
30   282

Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette

Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette

Heyhoii! Ik ben altijd erg laat met mijn recensies. Is er een product dat erg populair is, kom ik pas maanden later aan met mijn beoordeling. Dit keer weer. Yeey! Dit keer het Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette. Waarschijnlijk heb je al heel veel reviews gelezen over dit product maar hé, die van mij is het lezen waard, toch? 😉

dsc05357

Het contouring palette kun je krijgen in 2 kleuren. Eentje is voor de bleken mensen onder ons (010 Ashy Radiance) en de andere is voor degenen met een donkerdere huidskleur (020 Warm Harmony). Ashy Radianca bevat een koele contouring powder en highlighter. De donkerdere versie is iets warmer, de shaping powder en de higlighter hebben dan ook een iets meer oranje ondertoon. Beide palettes hebben een glanzende highlighter en een matte contouring powder

Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette – €4,59

dsc05366 dsc05363

De verpakking vind ik er een beetje cheap uitzien als ik eerlijk ben. Het voelt goedkoop en zo oogt het ook. Er mocht daarom van mij wel wat meer aandacht aan besteed worden. Wel fijn dat op de achterkant staat waar je welk product aan moet brengen.

4

Op het eerste gezicht zou je denken dat de poeders niet erg gepigmenteerd zijn. Het is het ook niet, maar voor contouring is dit echt genoeg. Ik was eerst bang dat de contouring powder te donker uit zou vallen op mijn huid, maar het matcht perfect.

fullsizerender

Gezicht zonder het Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette
fullsizerendek
Met de contouring powder
klj
Met de contouring powder en highlighter

Wauw, kijk eens naar de highlighter. Prachtig! Het is niet zo’n highlighter die echt zo’n onnatuurlijke balk met glitters veroorzaakt. Het is meer een glow. Ik moet wel zeggen dat ik een beetje extreem ben gegaan, maar i love it, hihi! De contouring powder vind ik erg mooi. Het is niet erg gepigmenteerd wat ik wel fijn vind. Je gaat dan niet snel de fout in en kan het makkelijk opbouwen.

dsc05350

Dit is echt een mooie budget contouring palette. De highlighter en contouring powder zijn allebei erg fijn om op te bouwen. Het ziet er niet erg vlekkerig uit . Eigenlijk is het precies wat ik verwacht van een budget contouring palette. Zeker het geld waard!

Zou je het product kopen of niet?

 

Liefs,

Elles

Share:

9 Reacties

 1. 22 september 2016 / 13:38

  Deze heb ik wel eens zien liggen, maar nooit geweten dat ze zo mooi zijnn!

 2. 21 september 2016 / 17:21

  Beter laat dan nooit. Die highlighter is heel mooi en staat je prachtig!

 3. 21 september 2016 / 16:30

  Fijn dat je er nu nog met een review over komt, ik kende het namelijk helemaal niet! Fijn om te lezen ga hem snel is bekijken in de winkel.

 4. 0642541440
  21 september 2016 / 14:25

  Ga zo door Elles!
  Leuke review!
  En het intresseerd me echt dat meen ik vanuit mijn hart x 🙂

  Groetjes,
  Je weet zelf

 5. 21 september 2016 / 13:58

  Ziet er prachtig uit! Ik zou het zelf niet kopen, omdat ik het niet gebruik. Anders zou ik het zeker kopen! Heel fijn review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.