Processed with VSCO with hb2 preset

3lles.nl bestaat twee jaar! + lachen om oude foto’s

Daar sta ik dan, twee jaar later. Wat is de tijd toch weer snel gevlogen. En nee dit zeg ik niet om emotioneel en spiritueel te doen, het is echt zo. Ineens zat er een mailtje in mijn mailbox dat ik mijn jaarlijkse vacature van mijn hosting en domeinnaam moest gaan verlengen. Dat hadden ik en mijn portemonnee nog niet aan zien komen. Twee jaar geleden had ik nooit gedacht dat twee jaar later zou gaan praten over dit jubileum. En dat allemaal dankzij jullie!<3

In die twee jaar is er best wel heel wat gebeurd rondom mijn blog. Ik weet nog wel dat ik vorig jaar een winactie hield met de producten die ik getest had. Voordat jullie dingen gaan hopen… nee, er komt dit jaar geen winactie. Niet omdat ik jullie niet wil bedanken, maar ik hou er niet van om volgers ‘te kopen’ met een winactie. Dat is toch wat altijd daarmee gebeurd en wanneer het voorbij is zijn de volgers ook ineens weg. Dit keer hou ik het bij een leuk praatje.

In de twee jaar dat ik blog is er heel erg veel gebeurd. Nooit gedacht dat bloggen je zover kan schoppen. Naast heel veel toffe producten die ik heb mogen testen, samenwerkingen die ik heb gehad en contact met allerlei andere bloggers zijn mijn skills op school ook verbeterd. Mijn gemiddelde voor Nederlands is bijvoorbeeld van een zeven naar een acht gegaan, en dat door bloggen. Maar alweer genoeg over school gepraat, we hebben het over het tweejarige bestaan van mijn baby. In deze twee jaar zijn er twee laptops gebruikt, twee camera’s en twee Instagram accounts. Daarnaast ben ik ook uitgenodigd voor te gekke plekken zoals een bloggersevent. Helaas kon ik hier niet heen, waar ik nog steeds erg van baal maarja… wat wil je als in Friesland woont. Hopelijk kan ik nog lang van zulke toffe uitnodigingen genieten!

Daarnaast is de kwaliteit zóoo veel beter geworden van mijn artikelen. De eerste teksten die ik geschreven heb, de eerste foto’s die ik gemaakt hebt en mijn eerste opmaak waren echt ruk, als ik dat mag zeggen. Wat dat betreft ben ik echt blij dat ik nu gewoon goede belichting heb en een goede camera. Best cringy om dat nu terug te kijken. Dus dat gaan we lekker doen. Mijn haar ziet er trouwens ook echt niet uit. Over mijn haar gesproken, ik ga het donderdag weer verven. Natuurlijk kunnen jullie daar straks ook foto’s van bewonderen (als het gelukt is dan).

foto1(1) Processed with VSCO with hb2 preset

lijtne DSC07880

top Processed with VSCO with a6 preset

DSC02524 Processed with VSCO with b5 preset

DSC00005-1 IMG_0560

jammie(1) Processed with VSCO with hb2 preset

DSC03063-1 IMG_0628

Het enige wat ik had willen behouden van twee jaar geleden is het mooie egale huidje *veegt traantje weg*. De rest mag me echt wel gestolen worden. Hopelijk kan ik over twee jaar weer lachen om de foto’s die ik nu maak!

Bedankt voor jullie support! Luf yah!

 

Liefs,

Elles

16 Comments

 • Reply BestJuan 16 augustus 2018 at 16:14

  I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional
  cash every month. You can use the best adsense alternative for
  any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize
  your website
  BestJuan onlangs geplaatst…BestJuan

 • Reply JettaBiggie 8 juli 2018 at 22:22

  Hello admin, i’ve been reading your website for some time and I really like
  coming back here. I can see that you probably don’t make money on your page.
  I know one interesting method of earning money, I think you will like
  it. Search google for: dracko’s tricks
  JettaBiggie onlangs geplaatst…JettaBiggie

 • Reply Florentine 30 september 2017 at 13:49

  Super leuk om te zien! Ik realiseer mij opeens dat ik jouw blog alweer best wel lang volg.
  Liefs Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…COCO CHANEL ★ MY FIRST

 • Reply Mariëlle | Me-licious 28 september 2017 at 18:40

  Wat een mijlpaal zeg! Van harte gefeliciteerd 😀 Je bent goed bezig. Op naar de 4-6-8-10 hahah. Ik loop wat te hard van stapel denk ik… anyway keep on going!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Babor Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017

 • Reply MC Kleuver 28 september 2017 at 13:16

  Het is altijd fijn om progressie te zien. Uiteraard ook in de artikelen en alles wat daarbij komt kijken. Goed gedaan.

 • Reply Joandi Loes Tholen 28 september 2017 at 12:53

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! En wat een verschil in foto’s.
  Joandi Loes Tholen onlangs geplaatst…Groen aan de wand!

 • Reply Nicole Orriëns 28 september 2017 at 05:33

  Ja, grappig is dat hoe je door de tijd anders naar je eigen blog en foto’s gaat kijken.
  Toch vind ik ze wel heel mooi hoor!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Wist jij dat je witgoed kunt kopen bij Blokker?

 • Reply Armande 28 september 2017 at 01:42

  Ja, al doende leert men. Gefeliciteerd met je blog. Op naar de volgende 2 jaar!
  Armande onlangs geplaatst…La pluizigheid, a.k.a. dragonder in een poezel velletje

 • Reply Tine 27 september 2017 at 20:41

  Proficiat met je blogverjaardag! Als ik terug kijk naar mijn eerste blogfoto’s.. oh jeetje! Echt verschrikkelijk! Gelukkig ben ik net zoals jij gegroeid in mijn schrijftstijl en foto’s. Kijk er naar uit om te zien wat jouw 3e blogjaar brengt!

 • Reply Laura Martens 27 september 2017 at 20:22

  Gefeliciteerd, leuk zeg! Dat lachen om oude foto’s is natuurlijk normaal. Zo verbetert iedereen zich steeds. Goed bezig!

 • Reply Marsha 27 september 2017 at 20:06

  Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! 😀 Xx

 • Reply Xenia 27 september 2017 at 19:54

  Gefeliciteerd met jouw jubileum en dat het je zoveel hebt gebracht!

  Op naar nog vele leuke blogjaren met veel leuke events, uitnodigingen en samenwerkingen
  Xenia onlangs geplaatst…Ontbijtkoek

 • Reply Sija 27 september 2017 at 14:52

  Leuk om te zien! Gefeliciteerd met je blogverjaardag <3 Liefs, Sija

 • Reply Lieke 27 september 2017 at 14:15

  Leuk om te zien hoe je gegroeid bent in het fotograferen!
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Garnier SkinActive Botanische reinigingsmelk & tonic met rozenwater

 • Reply Kayla 27 september 2017 at 12:13

  Gefeliciteerd! Leuk om het verschil te zien!
  Kayla onlangs geplaatst…Essence – Coast ‘n’ Chill

 • Reply Jessica J. 27 september 2017 at 07:40

  Gefeliciteerd! Wat een verschil, zeg. Je maakt erg mooie foto’s nu!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #71 • Interviewstress, Jeffree Star en over m’n grenzen

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge