Dit is mijn favoriete gezichtsmasker

gezichtsmasker van Freeman met zeezout en klei

Over het algemeen heb ik niet heel veel vertrouwen in de werking van gezichtsmaskers. Het zijn leuke producten om op de huid te smeren, maar bij mij werken ze nauwelijks. Toch is er één gezichtsmasker die wel wat doet voor mijn huid, en dat is de Freeman Anti-Stress mask!

Reinig je huid tot diep in de poriën met Freeman Dead Sea Minerals Facial Anti-Stress Mask Gezichtsmasker. Dit moddermasker ontvet je huid en maakt verstopte poriën schoon. Je huid voelt na het reinigen heerlijk zacht en gezond aan.

Freeman Dead Sea Minerals Facial Anti-Stress Mask Gezichtsmasker bevat Dode Zee mineralen. Deze mineralen hebben natuurlijke eigenschappen die onmisbaar zijn voor een gezonde huid. Zeezout helpt je huid te herstellen en het vochtgehalte in balans te houden. Lavendel en bergamot hebben een ontspannende werking. Dankzij de ontvettende werking, is het masker ideaal voor de T-zone en de vette huid.

Wanneer ik op vakantie ga, zwem ik express in de zee. Dat komt omdat er zout in zit, wat goed is voor een onzuivere huid. Het droogt uit en heeft een helende werking. Daarnaast ben ik ook gek op kleimaskers. Deze werken effectief bij de vette huid omdat klei zuiverend werkt. Dit masker is dus een goede oplossing voor mijn gezicht!

gezichtsmasker van Freeman met zeezout en klei

Ik heb al twee tubes van dit middel gekocht omdat ik er zo’n fan van ben! Ik kan duidelijk zien dat mijn huid van dit masker opknapt. Een tijdje heb ik het product wekelijks gebruikt, maar nu ik isotretinoïne slik doe ik dat niet. Dat medicijn maakt mijn huid al erg rustig en droog. Het masker zou dat nog droger maken. Maar zodra ik merk dat het weer onrustig wordt, pak ik het masker er weer bij. Het is net of het alle oliën en talg doet verdwijnen!

Dus, heb jij last van een vette, onrustige huid? Probeer dan zeker dit masker. Het helpt mijn huid heel erg om rustiger te worden. Voor dat geld is het het proberen waard om te kijken of dat effect ook bij jou is!

Freeman Anti-Stress Mask = ± € 4,00

Liefs,
Elles

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Frederique
  23 december 2019 / 07:45

  Wat fijn dat je een masker hebt gevonden dat goed werkt.

 2. 22 december 2019 / 20:13

  Wat fijn dat je zoveel baat hebt bij dit masker. Ik gebruik ze echt te weinig…

 3. 22 december 2019 / 19:59

  Ah, dat is met klei?
  Ik denk dat dat inderdaad bij de betere basissen voor deze masker hoort!

 4. 22 december 2019 / 19:00

  Ik kende dit merk nog niet maar mijn interesse is gewekt! Wil dit zeker eens gaan uitproberen.

 5. 22 december 2019 / 15:10

  €4 per fles vind ik eigenlijk best meevallen. Alleen waarom de naam? Is het dan ook stressverlichtend? Zelf zwem ik ook liever in de zee!

 6. 21 december 2019 / 23:37

  Ik heb een extreem vettige huid. Dit lijkt me echt iets voor mij.

 7. 21 december 2019 / 15:43

  Ik ken het merk niet, maar zal het zeker eens gaan proberen. Mijn goede voornemen voor 2020 is om vaker tijd vrij te maken voor een maskertje

 8. 21 december 2019 / 13:32

  Het ziet er aantrekkelijk uit en de prijs vind ik ook heel goed te doen. Handig zo’n masker.

 9. 21 december 2019 / 12:06

  ik heb geen last van een onrustige huid maar voor mijn jongete zou dit wel lekker zijn!! ik ga er eens naar kijken 😀

 10. 16 december 2019 / 07:01

  Ik heb zelf een tijdje een ander moddermasker van freeman gebruikt en ben er ook ontzettend tevreden over. Alhoewel ik wel echt merk dat ik ‘m niet te vaak moet gebruiken, want ik heb al een vrij droge huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.