26   73
31   91
60   118
53   121
55   214

Winged eyeliner maken met een lepel | Try it! #2

Winged eyeliner maken met een lepel | Try it! #2

DSC04064

Hooi! Vandaag leek het me weer eens tijd om iets uit te gaan proberen. We kennen waarschijnlijk allemaal het probleem met de ‘perfecte wing’. De kans dat ik 2 symmetrische wings heb is nog kleiner dan die van de postcode loterij. Vandaar dat ik een trucje ga proberen met een lepel en eyeliner in de hoop dat een wing creeëren iets makkelijker gaat. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk maar mee!

a35daf649d62ec3939b420a0825a2aea

De bedoeling van dit hele gebeuren is dat je de ‘perfecte wing’ kunt creëren door het gebruiken van een lepel. De steel is bedoeld om het stokje te tekenen, de lepel zelf is bedoeld om het stokje met het lijntje op je wimperrand te laten verbinden. Daarna moet je de rest inkleuren.

DSC04055 DSC04058

Ik duwde de lepel vanaf het uiteinde van mijn oog tot aan het einde van mijn wimperrand tegen mijn huid aan. Nadat ik dit gedaan had maakte ik het ‘stokje’ van de wing.

DSC04059 DSC04062

Vanuit het stokje ga ik met de ronde kant van de lepel terug naar mijn wimperrand. Zoals je ziet moet er nog wel wat weggehaald worden.

DSC04064

Nog eventjes wat weghalen met een nat wattenstaafje en je bent klaar. De wing is pittig hoog, maar het is wel gelukt.

Ik vind het een geweldig trucje! Hoe zou iemand ooit op het geniale idee zijn gekomen om een wing te maken met een lepel? Het maakt een wing maken zó veel simpeler. Ik denk dat het symmetrisch maken met deze techniek wel een aantal keer proberen kost, maar oefening baart kunst. In vergelijking met de ‘ombre lips’ ben ik aardig verrast.

Ben jij goed in het maken van een wing?

Liefs,

Elles

Bloglovin / Twitter / Instagram

Share:

17 Reacties

 1. 7 maart 2016 / 21:14

  Wat tof! Ik vind hem echt goed gelukt en als je hem dunner of korter zou willen kan je dat makkelijk wegwerken met een oorstokje.

 2. 3 maart 2016 / 12:24

  En weet je, dit ga ik toch proberen 🙂 Het ziet er grappig uit. Ben wel benieuwd of het een beter of vergelijkbaar resultaat oplevert. Mijn ogen zijn niet zo heel erg wing-bestandig.Dus wie weet is dit wel een goeie oplossing!

 3. 2 maart 2016 / 18:48

  Wow, toen ik de titel zag dacht ik: hè?!! Maar het resultaat is nog mooi ook! Leuk dat je het hebt uitgeprobeerd. Ik vraag me dan ook altijd af hoe iemand hier ooit op is gekomen, haha! xoxo

 4. 2 maart 2016 / 16:57

  Oke. je resultaat is echt ontzettend mooi!
  Ik heb dit ook geprobeerd maar het zag er nog erger uit dan zonder lepel. Ik moet het denk ik gewoon accepteren dat het mij nooit zal lukken om een mooie wing te krijgen hihi

 5. 2 maart 2016 / 15:34

  Het geeft nog best wel een tof resultaat. Ik kan een wing maken maar alleen maar op een oog. Met het andere kan het gewoon niet omdat mijn armen voor mijn gezicht geraken, dan kan ik niet meer zien…

 6. 2 maart 2016 / 11:32

  wat grappig gedaan zeg! ik leer het gewoon te doen met mijn oog open en met een kwastje (Essence bijvoorbeeld)

 7. 2 maart 2016 / 11:24

  Ik ken hem wel met plakband maar niet met een lepel haha

 8. 2 maart 2016 / 10:59

  Wat grappig is dit. Ik heb nog nooit met lepel een wing gemaakt. Eigenlijk uit de losse hand is al niet echt moeilijk alleen wel gedoe en je moet wel geduld hebben. Ik ga het zeker proberen misschien, wil ik dan noooit meer zonder. 😉

 9. 2 maart 2016 / 10:02

  dit trucje is best wel oud, zag het jaren geleden bij Michelle Phan op Youtube maar had het eigenlijk nooit geprobeerd, wist niet of het echt hielp haha. het effect bij jou is echt mooi 🙂 ik maak het altijd gewoon zelf en hopen dat ze gelijk worden~

 10. 2 maart 2016 / 09:58

  Super leuke en easy uitleg! Zelf heb ik de methode ook weleens gebruikt, maar het wil mij nog steeds niet altijd lukken. De ene winged is perfect en de andere is dan totaal mislukt. Heb je daar misschien ook nog een tip voor? Ik gebruik geen twee verschillende lepels ofzo hoor, maar ik heb niet altijd een vast hand voor een winged haha.

  • 3lles
   Auteur
   2 maart 2016 / 10:20

   Bij mij gebeurt het ook nauwelijks dat beide kanten hetzelfde zijn. Je kan ook met een plakbandje van het einde van je oog naar het staartje van je wenkbrauw. Je wenkbrauwen zijn wel gelijk en daardoor kun je een wing maken. Veel oefening baart kunst. Succes!
   Liefs,
   Elles

 11. 2 maart 2016 / 09:25

  Dit klinkt zo goed dat ik t bijna zou proberen. Ziet er makkelijk uit en je hebt een mooie wing. Helaas is het me nog nooit gelukt.

 12. 2 maart 2016 / 08:35

  Bij mij ging dit echt zo verkeerd, kreeg die lepel echt niet goed en het duurde veel langer dan wanneer ik gewoon met de hand een wing maak. Jou is het wel netjes gelukt!

 13. 2 maart 2016 / 07:21

  Wat een toffe en duidelijke uitleg! Beter kan bijna niet haha, ik heb eigenlijk altijd mijn eyeliner ‘gewoon’. Misschien moet ik dit toch maar eens proberen met een lepel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.