21   160
19   209
21   219
38   183
24   260

Wat ik deed met Sinterklaas

Wat ik deed met Sinterklaas

DSC03279Hooi! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke Sinterklaasviering gehad? Ik wel. Ik ben met mijn familie uit eten geweest bij een heerlijk restaurant. Natuurlijk heb ik voor jullie een aantal foto’s gemaakt die ik jullie vandaag laat zien! Kijk je mee?

Snapchat-297055174126587336👻Snapchat: Elles_Mulder

Ik  vind het altijd heel leuk om mezelf lekker op te maken en mijn haar mooi te maken. Ik ging deze keer mijn bruine lokken krullen.

DSC03275Het eindresultaat. Zoals je kunt zien is mijn haar een flink suk korter. Je kunt nog een ‘Happy new hair’ post verwachten op mijn blog!

DSC03282Ik had een zwarte top aan met glitters er op. Al heel lang heb ik een quatro setje met oogschaduws van Essence, die er perfect bij past. Die heb ik dus opgedaan, gelukkig is het niet een intense kleur, anders is het iets te glitterig. Ik heb ook een eyeliner gemaakt boven mijn wimperrand. Jammer genoeg geen wing, dat lukt me vrijwel nooit, haha!

DSC03302

Outfit of the evening! Mijn favoriete broek, de highweasted skinny van Only, met een glittertop van Primark. Omdat het een beetje koud was heb ik mijn geliefde watervalvest uit de kast gehaald. Ik draag het vest of shoulder, anders zag je de leuke hals van het topje niet.

DSC03305Eenmaal aangekomen kregen we de menukaart. Ik vind het altijd heel moeilijk om mijn menu uit te kiezen, haha!

DSC03308Ik begon met iets luchtigs, een salade. Deze salade had een hele lekkere zoete dressing met kipfilet.

DSC03310Ik koos voor deze wrap met gemarineerde kip en uitjes. Over de wrap zat gesmolten kaas met daarover kerriesaus. Het was een best grote hap, ik kreeg het dus ook niet helemaal op. Maar dat heeft niks te maken met het feit dat het verrukkelijk was!

DSC03315Hoe leuk ziet dit eruit? Het restaurant had de avond afgestemd op pakjesavond. We hadden een pietenober en op het ijs zat een chocolaatje. Ik dacht dat mijn wrap al een beetje gezakt was en vond dat een ijsje er nog wel bij paste. Niet dus. Ik at het voor de helft op.

Wat heb jij gedaan met het Sinterklaasviering?

Xoxo

 

 

 

Share:

8 Reacties

 1. 7 december 2015 / 15:19

  Ik vind die wrap er heerlijk uitzien net als het Sinterklaas toetje.

 2. 7 december 2015 / 09:46

  Het eten ziet er echt heerlijk uit! klinkt als een leuk dagje 🙂

 3. 7 december 2015 / 08:45

  Zo te zien heb je genoten! Wij vierden het twee keer met familie! Ik vind het altijd zo gezellig..

 4. 7 december 2015 / 08:08

  Die glittertop staat je goed, zo krullen ook!
  XOXO esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.