Vichy Pureté Thermale Minerale Maskers

Vichy Pureté Thermale Minerale Maskers

Hi! Je hebt vast wel een keertje van de term ‘multimasking’ gehoord, zo niet dan ga je er vandaag achter komen wat het nou eigenlijk is. Zelf wist ik ook niet heel erg goed wat het precies inhield, maar gelukkig mocht ik van Vichy het multimasken uitproberen.

dsc06928In het pakket zitten 3 x 2 maskers: een zuiverend, hydraterend en exfoliërend. Deze maskers zijn onderdeel van de Pureté Thermale lijn. Dit verwenpakket is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en het bekende Mineraliserend Thermaal Water van Vichy.

dsc06931

Deze 3 maskers kun je combineren voor een optimaal verwen momentje! Je kan verschillende combinaties maken:

 • Droge wangen, vette T-zone = Hydraterend Mineraal Masker + Kleimasker
 • Doffe huid, met mee-eters = Kleimasker + Exfoliërend masker

Maar je kan natuurlijk nog meer verschillende combinaties maken, je kan ze ook alle drie tegelijk gebruiken! Het is maar net hoe je huid er op dat moment aan toe is!

dsc06930

De maskers die ik opgestuurd heb gekregen zijn de kleine versies van de originele maskers. Je kunt ze ook in grotere hoeveelheid kopen:

Porie Zuiverend Masker – €14,36

Verfrissend Mineraal Masker – €14,36

Exfoliërend Masker – €14,36

dsc07327

Porie Zuiverend Klei Masker:

Het absorbeert de olie en het vuil uit de poriën. Het maakt de huid gladder strakker en zachter waardoor fijne lijntjes vervagen. Speciaal voor een gemengde en/of vette huid met verstopte poriën.

Eerste keer dat ik een kleimasker heb geprobeerd en het bevalt me goed! Ik bracht het aan op mijn T-zone aangezien ik een gemengde/vette huid heb. Na een kwartiertje haalde ik het masker van mijn gezicht af. Het voelde erg schoon, dus dat heeft Vichy goed gedaan! Ook merkte ik dat mijn huid erna droger was, dus minder vet.

dsc07329

Verfrissend Masker:

Geeft een extra hydratatie boost dankzij de unieke combinatie van ingrediënten en de verkoelende waterachtige gel textuur. Speciaal voor een vochtarme en gevoelige huid.

Dit masker bracht ik aan op de plekken waar mijn huid iets droger was en wel wat meer vocht zou kunnen gebruiken. Ik bracht dit aan op de plekken rond mijn wangen, want hier was het iets droger geworden door het weer. I love it! Het voelde erna goed gehydrateerd en het droge gevoel was vrijwel weg.

dsc07328

Exfoliërend Masker:

Verwijderd dode huidcellen op een milde manier en geeft de huid een verfijnde huidtextuur en een frisse, stralende teint. Speciaal voor de doffe huid.

Ik denk dat ik het minst te spreken ben van dit masker. Het past ook niet echt bij mijn huid. Nadat ik het masker eraf gehaald had merkte ik niet heel erg veel. Mijn huid straalde een klein beetje meer, that’s it! Ik denk dat als je een doffe huid hebt, dat het masker dan wel effect geeft.

 

Welk masker spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,

Elles

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 30 december 2016 / 14:39

  Dat kleimasker klinkt super. Mocht ik kiezen, ik zou dat nemen 🙂

 2. 28 december 2016 / 12:35

  Exfoliërend Masker vind ik interessant, jammer dat het bij jou niet echt werkt en resultaat boekt. Ik vind wel dat je toch alles moet proberen om er achter te komen.

 3. 28 december 2016 / 11:11

  Ze lijken me alledrie eigenlijk wel heel fijn!

 4. 28 december 2016 / 06:53

  Het eerste masker lijkt mij het fijnst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.