IMG_5208

Urban Decay Naked Heat Vice lipsticks

Een dag zonder lipstick, is een dag niet geleefd! Nu het zonnetje eindelijk begint te schijnen, ben ik overgestapt van liquid lipstick op de crème lipsticks. Dat past net wat meer bij de zomer. Ik had nog niet veel mooie lipsticks met deze structuur, maar het Urban Decay-pakket heeft daar verandering in gebracht. Daar zaten namelijk de Naked Heat Vice lipsticks in.

IMG_5190

Urban Decay over de Naked Heat Vice lipsticks:

”De crème-achtige, verslavende formule van Urban Decay’s Vice brengt soepel aan (zonder stukjes over te slaan of stug aan te voelen), omhelst de lippen en draagt heerlijk. Bovendien is de pigmentatie ongekend! De Vice Lipstick Capsule Collection bevat Urban Decay’s Pigment Infusion System, waardoor de formule een super crème-achtige textuur, rijke pigmentatie en langdurig kleurresultaat heeft. De Butter Blend verzorgt en hydrateert, met zachte en verzorgde lippen als resultaat. De formule zit vol met voedende ingrediënten, waaronder aloe vera, jojoba, avocado en babassu olie voor zachte lippen. Illipe boter (afkomstig van de Maleisische illipe bomen) levert langdurige hydratatie en vitamine C en E leveren een dosis anti-oxidanten. ”

Wanneer het zonnetje weer begint te schijnen, nijg ik sneller naar de crème-lipsticks. I-de-aal voor in de lente/zomer. Deze lipsticks komen dus als geroepen. Bij mij moeten lipsticks ook een goede pigmentatie hebben, wat Urban Decay belooft bij deze Vice Lipsticks. Verliefd ben ik al wel op de goud met roségouden huls.

Naked Heat Vice Lipstick – €19,85

IMG_5232Fuel – Heat

IMG_5393Fuel

Dit is een kleur die ik iedere dag zou kunnen dragen. Een prachtige warme, nude lipstick. Hij is net iets meer oranje dan mijn favoriete nude lipstick, daarom vind ik deze ook zo tof. Dekt ook echt prima voor zo’n lichte, creamy lipstick!

IMG_5218

IMG_5400 (1)

IMG_5413 (1)Heat

Een metallic rode lipstick met gouden deeltjes erin, niet zozeer een lipstick die ik snel uit mijn lade pak. Toch vind ik dat het kleurtje niet gek staat. Hij dekt goed op mijn lippen. Toch valt het metallic-effect weg wanneer je het product opdoet.

IMG_5203

New faves! Beide zijn het lipsticks die ik dagelijks zou kunnen dragen, vooral Fuel. Het eerste laagje dekt al meteen perfect. Daarnaast blijven de lipsticks ook nog eens ontzettend goed zitten. Wanneer er niks met de lippen gebeurd kan het wel 5 uur goed blijven zitten. Je kan er zelfs nog een broodje mee opeten en nog blijft het goed zitten.

Liefs,

Elles

5 Comments

 • Reply Nienke 17 mei 2018 at 12:31

  Oeh, toffe tinten! Toch ben ik zelf meer van de matte finishes.
  Nienke onlangs geplaatst…Mindset: Het maken van keuzes

 • Reply Teddy 16 mei 2018 at 12:49

  Prachtige lipsticks zijn het! Ik vind ze allebei mooi bij je!
  Teddy onlangs geplaatst…Carmex – Clasic lippenbalsem review

 • Reply Kelly 16 mei 2018 at 12:49

  Oh Fuel is echt gorgeous! De andere kleur staat je overigens ook onwijs goed. 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Ashley Brooke jurk

 • Reply Jessica J. 16 mei 2018 at 08:12

  Oh, die hulzen! Fuel is inderdaad een erg mooi kleurtje voor overdag. Die moet ik eens gaan bekijken!
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #101 • Moeder voor een weekend en smurfenselfie

 • Reply Lindsey Beljaars 16 mei 2018 at 07:39

  Wat een prachtige lipsticks zeg! Heel erg mooi!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Keune So Pure Volumizing Lijn

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge