FullSizeRender

Temptation Island ’17 (spoilers)

Heftige beelden, knappe verleiders, vuurkampen (de kenners snappen ‘m) en verschillende affaires. Ja, het was weer een mooi seizoen van Temptation Island en nóg spannender. Ik was dit jaar echt een die hard fan en was zelfs zo’n iemand die de belgische temptation island keek omdat dat voorliep op de Nederlandse. Helaas is het nu afgelopen, maar het nabespreken moet ook eventjes gebeuren

First things first: dit was wel echt duidelijker een heftiger seizoen. Vorig jaar waren er maar een paar mensen vreemdgegaan. Dat is vrij weinig als je kijkt naar dit seizoen: vrijwel niemand is loyaal gebleven. Wat ik eigenlijk helemaal niet verwacht had want ik had echt wel van een paar verwacht dat die niks zouden doen. Jolien en Merijn verbaasden me echt. Niet dat ik dat heel erg jammer vond want ook ik geef toe dat er wel een sadist in mij zit. Hoe meer drama, hoe beter! Ook leuk dat er dit jaar veel verschillende plot twists waren zoals de jongens die ineens helemaal los gingen en Lize die een smoes zocht om met Ken te gaan. Kortom: ik heb weer met veel plezier gekeken. Maar toch heb ik een kleine afkeer gekregen voor het programma.

Ik ben echt zo’n iemand die alles tot op de bodem uitzoekt als ik een nieuwe programma kijk. Ik zoek alle deelnemers op op Instagram en kijk YouTube filmpjes over het programma. Doorgeslagen, ja ik weet het. Vaak hoorde ik de dat deelnemers niet meer mee zouden doen aan het programma als ze wisten wat hen te wachten stond. Zo zegt Lisa dat alle beelden zo erg omgedraaid zijn waardoor het lijkt dat zij een ‘sneaky bitch’ is, terwijl dat helemaal niet zo is. Aan de ene kant denk ik: ‘Dat kun je verwachten als je meedoet aan zo’n programma’ maar aan de andere kant is dat best wel een kwaaie zaak. Op deze manier worden relaties alleen maar onschuldig kapot gemaakt. En dat alleen maar om de kijkcijfers op te krikken. Toch nog wel gemengde gevoelens voor het programma maar ik ga het denk ik wel weer volgen volgend jaar.

Kijk jij Temptation Island?

 

Liefs,

Elles

6 Comments

 • Reply kristof 4 mei 2017 at 08:24

  Het is sensatie natuurlijk maar tegelijk ook wel lachen! Ik kijk volgende keer gewoon weer denk ik 🙂

 • Reply Anouk 23 april 2017 at 19:32

  Het leek mij altijd een vreselijk programma, maar ik ben dit jaar toch gezwicht. Ik ben het gaan volgen en heb ook genoten van alle drama. Super slecht haha, maar ik heb me vermaakt!

 • Reply Nienke 22 april 2017 at 16:41

  Ik kijk het sinds vorig jaar, het slaat eigenlijk helemaal nergens op een een raar programma maar zo grappig om te kijken. Ik zou noooit aan zo iets mee doen. 🙂
  Nienke onlangs geplaatst…Kneipp Beautiful shape lijn & Arnica douchegel review.

 • Reply TypischKim 21 april 2017 at 14:17

  Ik heb zoveel over dit programma gehoord in mijn omgeving, maar om eerlijk te zijn heb ik het nog nooit gekeken haha. Dit zijn niet mijn soort programma’s 😉
  TypischKim onlangs geplaatst…Recensie: the Fast and the Furious 8

 • Reply Lieke 21 april 2017 at 09:57

  Ik vond het heerlijk om naar te kijken, net als jou geniet ik van de drama! Zelf heb ik er ook over na gedacht dat er bepaalde dingen in scene gezet zouden zijn.
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Terugblik op mijn studie aan de Cosmo Academy

 • Reply jeapiebel 21 april 2017 at 09:49

  Ik zit op de laatste aflevering te wachten. Ze maken een zooitje ervan.. maar aan de andere kant zo leer je je partner ook kennen. 😉

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge